2013
14 December 2013, 19:39

Denna säsongen har flytit på jättebra. Jag har gjort bra tävlingar, träningar och kunnat träna på utan några skador. Jag har åkt A-serien denna hösten och det har varit roligt att komma på bra placeringar och inte ligga i botten på elitserien men jag har ändå saknat elitserietävlingarna. Att få komma iväg lite längre bort, hela rankingsystemet och liveuppdateringar som faktiskt fungerar gör tävlingarna lite mer speciella. 
Jag är jättenöjd med hela denna säsongen och jag har inte haft ett enda fall på en enda tävling. Det känns som jag har höjt min lägsta nivå och uppnått några av målen som jag satte upp i våras. Ett av de målen var att få tillräckligt med poäng för att komma in i elitserien efter jul och här om dagen fick jag reda på att jag har lyckats med det. Efter jul kommer jag tävla elitserien! 
Den senaste veckan har jag börjat sätta dubbel axeln på träningarna också vilket känns väldigt skönt. Den där axeln har man tragglat runt med i flera år så det känns gött att det börjar släppa nu. Känner mig på topp och taggad på träning. Ser fram emot nästa säsong och hoppas det kommer gå bra!



Elsa

Grattis, Grym är du Vilma! Det kommer gå galant för dej i elitserien! Kramis



BLOGG:





NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo