Highlights 2013
31 December 2013, 16:37

Januari
Kanarieöarna var helt klar en höjdpunkt detta året! Toppenväder, toppensällskap och livet va på topp.
 
Februari
Jag åkte till Globen med familjen och va med Vicky backstage på Art on ice. Så häftigt att får träffa flera av världens bästa konståkare och så va jag även på soundcheck med Leona Lewis. Hur häftigt som helst.
 
Mars
Vi gjorde en spontan resa med familjen över påsk till Berlin som blev helt kaos. En resa som jag aldrig kommer att glömma. Elvira log i foten i ett bord och fick ett djupt jack som behövdes sys. Vi kunde därför inte åka till badhuset som var 7 globen stort somvar själva höjdpunkten på resan. Vi körde vilse flera gånger om. Vi tappade bort pappa och Elvira i stan. Vi åkte hem en dag tidigare. 
En väldigt kaotiskt resa!
 
April
Vi hade tårtkalas för Malva som fylde 13 år. 4 olika sorters tårtor och vi åt tills det stod oss upp i halsen.
 
Maj
Klassresa till Stockholm tillsammans med underbara vänner. Vi spenderade 3 timmar inne på Hollister och jag fick med mig en del bra grejer hem. 
 
Juni
Vi slutade 9:an och hade den roligaste kvällen på hela året. Vi dansade oss trötta och sjöng oss hesa. Hela juni va en helt underbar månad med så himla mycket skoj så den månaden blir favorit detta året. 
 
Juli
Hönö med Lisa och Knippla med Hanna va jättemysigt. Längre bort än så kom jag inte denna sommaren men det räckte gott och väl. 
 
Augusti
Jag jobbade nästan hela augusti och hade inte många semesterdagar men en dag åkte vi båt över till andra sidan och vilket paradis det va! 
 
September
Tävlingssäsongen drog igång, jag hade ny klänning och jag gjorde en jättebra första tävling. Låg 1:a efter korta men slutade på en 2:a plats.
 
 Oktober
Vedenin kom för andra gången detta året. Bästa lägret på hela året är höstlovslägret i Skara med Vedenin. Vi bor på hotell, har fritt inträde till badet och träningarna är superbra!
 
November
En tråkig månad där jag fotade alldeles för lite. Var på Catching fire 2 gånger på bio och det va den bästa filmen på väldigt länge. 
 
December
Jag fyllde år och hade en helt perfekt födelsedag!
 
Nu är det bara några timmar kvar av 2013 och vi förbereder in för att  fira in det nya året. Känner på mig att 2014 kommer bli ett ännu bättre år!






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo