Långa
08 December 2013, 19:54

Det gick inte riktigt hela vägen idag. Jag hade så gärna velat sätta ett kanonåk som avslutning på säsongen men men. Efter en del ältande fram och tillbaka om ifall jag gjort si eller så så hade det blivit bra så är jag helt okej nöjd. Jag fick helt struken hopp i sitt, vilket va väldigt onödigt, och några små missar i 2 hopp. Jag fick 50,43 i långa, totalt 80,63 och en 4:e placering. 
 
En 4:e plats är verkligen inte dåligt men jag hatar att komma 4:a. Det känns som att snubbla på mållinjen, inte nå riktigt hela vägen fram liksom och nu när jag bara va 0,3 poäng i från pallen så känns det lite surt.
 
Klantig som jag är lyckades jag halka på några hala plankor när jag ruschade 10 minuter innan jag skulle på isen. Jag gjorde en "Sigrid", när man halkar baklänges och sätter sig på rumpan, rakt i en skitig pöl. Fick stressa in i omklädningsrummet och slänga av mig dräkten och tightsen för att låta de torka lite innan uppvärmningen på isen. Fick låna ett par tights av en åkare frång Göteborg, jättesnällt verkligen. Dagens ros till henne❤️ Uppvärmningen sen började lite skakigt men i slutet satte jag en bra dubbel axel och det kändes väldigt gött. 
Ha en fin söndag, nu ska jag kolla på solsidan!






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo