Before I die
30 Oktober 2013, 11:35

Åka skridskor i Eiffeltornet
Jag såg en bild i min kemibok för ett tag sedan där det var en isbana på första våningen i Eiffeltornet. Hur coolt är inte det? Fatta att åka skridskor och ha utsikt över Paris samtidigt.

 
Resa till Aruba
Det är så in i helsikes fint där så jag tror inte det är sant. Har dock bara sett bilder men en kompis till mig har varit där och hon sa att det var som ett overkligt paradis på ett vykort.
 
Simma med delfiner
Har enda sedan jag var liten alltid varit fascinerad av delfiner. Inte bara för att de är fina utan för att det är coolt att det finns djur som man kan lära så mycket. Att en människa kan simma tillsammans med de utan att bli uppätna eller attackerade.

Äga en hund
Det är något som jag har velat sen i somras. När jag var liten var jag rädd för hundar. Jag trodde typ de skulle äta upp mig och jag tyckte bara att de var äckliga men nu de senaste åren har jag blivit helt kär typ❤️ Jag SKA ha en Cavalier king charles spaniel innan jag dör.

Vara skådis i en film
I fredags var det en tjej från ett filmteam i ishallen för att se om någon av oss konståkare var intresserad av att spela huvudrollen i en långfilm. Filmen kommer att sändas på bio och handla om två systrar som är konståkare. Det var ca 1000 sökande, jag hade tränat en timma och vi hade haft halloween i skolan så jag hade sminkrester i ansiktet. Ni kan ju räkna på hur stora de chanserna är att jag får den rollen... Jag började fundera lite efter det och det vore väldigt coolt att vara med i en film. Så det är något jag ska göra innan jag dör.

Lära mig surfa
Det vore ju så jädra häftigt! Att simma ut i havet och fånga en våg och kunna stå och hålla balansen. Eller att stå inuti en våg sådär som på alla We❤️It bilder.

 






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo