❋❋❋❋❋
31 Oktober 2013, 18:33

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
För 10 år sedan så var jag 5 skulle fylla 6. Min lillasyster fyllde 1 år så jag gissar att vi hade något slags kalas och jag var ute och Halloweenade med Hanna, min kusin. Jag var säkert arg på mamma också. När jag var liten var jag jätte ilsken och jobbig så det kan inte varit roligt att vara mamma till mig i alla lägen. Tror det var i den åldern som jag bet mamma på julafton så hon började blöda för att jag var sur.

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Då var jag på läger i Tibro och förberedde mig för Halloween.

FEM SNACKS DU GILLAR
Lösgodis, Popcorn, Choklad, Jordgubbar, Nötter

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL
Jag är jättedålig på att lära mig låttexter men jag kan hela texten till Där jag hänger min hatt, I love it, Don't you worry child, Sean den förste banan och Krokodilen Kaj

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR

Resa jorden runt tillsammans med en vän. Besöka fina ständer och uppleva shoppingen i New York. Åka linbana från ett högt berg och simma med delfiner.

Köpa dyra födelsedagspresenter till alla jag kände. Tänk att bara kunna gå in i en dyr smyckeaffär och köpa ett diamanthalsband för några hundra tusen.

Vara lite mer som Chuck Bass, gödsla med pengar för att göra folk glada.

Donera pengar till välgörenhet. Göra så att världen inte var lika orättvis och fixa så alla fick äta sig mätta och dricka rent vatten.

Anlita en buttler. Skulle vilja ha en egen Dorota hemma, Blairs buttler i Gossip Girl. Hon är så himla söt och gör allt för att det ska bli bra och det vore ju ganska gött att slippa städa rummet och få lyxig frulle varje morgon.

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA
Skotskrutig kjol, manchesterbyxor, kortärmad skjorta med fult mönster, polotröja med broderi på eller stora militärbyxor

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
Åka konståkning, fota, baka, shoppa och kolla serier.

FEM FAVORITLEKSAKER
Internet, skridskorna, kameran, poolleksaker och min kitchen aid







NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo