Frågor #2
01 Oktober 2013, 11:43

1. Trivs du i skolan? Isåfall varför?
Jag trivs jättebra i skolan! ALLT känns bra, klassen, linjen, maten och framför allt så funkar träningen väldigt bra tillsammans med schemat. Jag kan träna två gånger i veckan på skoltid och hinner till alla träningar på eftermiddagen. Klassen är väldigt rolig och det är skönt att vi bara är 5 tjejer i Teknik. Gillar inte när det blir små tjejgrupper som håller på att tjafsa och stör sig på varandra. Linjen passar mig som handen i handsken, mycket matte lite So och språk och maten är gudomlig. Som att äta på restaurang varje dag! Jag lär rulla ut på studentflaket!
2. Ditt bästa inköp?
Oj det var svårt. Är väldigt nöjd med min Svea skjorta men även mina 3 nya stickade tröjor
Favorit byxorna?
Det måste va mina nya LEE brallor. Sitter som en smäck oså har jag typ inga andra som är riktigt bra
3. När började du åka konståkning?
Jag började åka ganska sent men jag började i skridskoskola när jag var 5 tror ja och "riktig" konståkning när jag var 7 tror jag.
4. Hur många länder har du varit i?
Eftersom min mamma har så dålig fantasi så har jag varit på Kanarieöarna 5 gånger sen har jag varit i Storbritannien, Tyskland, Danmark och Norge så 5 olika länder.
5. Bästa minne från 2013?
Svårt att säga. Har haft ett så sjukt bra år men alla kvällar med mina underbara brudar är svårslagna. Sen var ju Hönö, Stockholm, RixFM festivalen, Knippla, Fuerteventura och Balen helt perfekt också så det är svårt att välja!
6. Favorit affär?
Hollister tror jag fortfarande är en favorit. Inte affären i sig för man svettas röven av sig, allt är mörkt och hög volym. Men kläderna tycker jag fortfarande är fett snygga!
7. Dröm resmål?
Träningsläger i Chicago är fortfarande en dröm som jag har haft sen 2 år tillbaka och i år när Olivia, Victoria och Louise åkte så kände jag att jag skulle kolla upp allt jag kunde för att kanske åka 2014. Sen började jag sommarjobba och tjäna ihop lite cach så om allt går som det ska så följer jag förhoppningsvis med dit i sommar!




Julia

Hoppas det är okej med fler frågor till frågestunden? :)
1. Hur kan man få upp bättre fart i piruetter (ex sitt o himmelspiruett)
2. Hur kan man få bättre bågar i steg som choctaws? (Mina blir ganska 'raka')
3. Tips för att våga hoppa med mycket mer fart? Så att man inte blir rädd?
4. Tips för att bli bättre på basic stegen?



BLOGG:





NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo