22 September 2013, 13:12

Man blir blind för det man har!
Varje dag tränar jag tillsammans med alla mina underbara vänner. Vi är stort gäng i alla åldrar och det finns nog inte en enda klubb i Sverige som är så många tighta åkare. Vi är allt från 12 till 25 år i gänget men det spelar ingen roll, alla är vänner med alla. Vi tränar ihop, brinner för samma sak, stöttar och peppar varandra och allt detta varje dag. Vi har tränat tillsammans allihopa i A-gruppen i nästan 4 år och det har gjort att vi känner varandra utan och innan, som systrar. 
Folk sitter och kollar på världsstjärnor på youtube medans vi kan hänga på och härma Joshi och Vicky. Vi tränar dagligen med 2 av de bästa konståkarna i världen. Våra tränare åker på Sm, Em, Vm och Os och får se andra världstjärnor sen kommer de hem och visar oss det de har fått med sig där ifrån. 
Det finns så extremt många förmåner i Tibro konståkningsklubb som finns där som gör konståkningen ännu roligare!



julia

Hej Vilma skulle du kunna skriva i nästa inlägg hur man fgör med armarna i hoppen? (Flip Lutz och ögel) och också om hur du gör din ingång till axel? Man blir så himla peppad av din blogg och du kan så mke så skulle vara jättekul om du gjorde det! :D



BLOGG:





NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo