Wiihoo
28 December 2014, 09:43

Klockan ringde alldeles för tidigt i morse och jag stod på isen klockan sju. Träningen gick förvånansvärt bra ändå och jag kände mig pigg, hur det nu gick till. Träningarna rullar på och går riktigt bra, känner mig taggad och sugen på att träna. Love life!!! Good bye mina vänner
2 favoriter från Chicago



Mellandagsläger
27 December 2014, 16:32

Nu i mellandagarna är det läger i Tibro. Det håller bara på i 4 dagar och sen är vi lediga igen över nyår. Idag var första dagen och hittills har det gått riktigt bra. 
Bild från uppvärmningen i Lund



Praliner
27 December 2014, 12:13

Jag bakade 8 olika sorters julgodis som vi bjöd på på julafton. Älskar verkligen att baka julgodis. Så mysigt att stå och pilla samtidigt som man spelar julmusik och myser. Jag testade även att göra de här pralinerna och BAAAAM vad bra de blev. De blev så perfekta att vi inte ens bjöd på de på julafton och vi har inte smakat på de än heller. Känner mig ganska megajätteasgrym som lyckades så bra!
 



Shoppingrunda
26 December 2014, 21:19

Jag var inne i Skövde idag tillsammans med Stina. Vi shoppade, käkade på Spice and rice och hade det riktigt mysigt. Jag fick med mig bra saker där ifrån, dock inget från rean, men jag kan iallafall checka några saker från min shoppinglista. 
Vinterskor - Roots
T-shirt - Bikbok
Träningsshorts - SOC
Maskara - L'Oréal Paris
Ögonfransböjare - HM



Paket
26 December 2014, 19:03

Förra veckan fick jag paket från andra sidan Atlanten. Det var födelsedagspresent och julklapp från Calli och hennes familj. De innehöll en stickad tröja från Hollister, amerikanskt godis och en almnacka på Chicago.



My b-day
26 December 2014, 13:14

Min födelsedag var en riktig kanondag.
-Grattis till mig själv i efterskott
- Tack Vilma!
 
Jag blev uppvaktad på morgonen med massor av fina presenter av min familj. Jag bakade en vändans massa julgodis hela dagen, handlade några julklappar, spelade bingo (och fick BINGO) på uppesittarkvällen och klädde granen. En riktigt mysig födelsedag!
 
Nästan alla mina fina presenter jag fick
2 par örhängen från snö
Objektiv till iPhonen
Presentkort på tandsmycke
10-kort på gymmet
Spadag med mamma och Elvira på Aqua Vitalis i Skövde
Presentkort på surfing när vi ska utomlands
Presentkort på massage
Pengar
Superlicious bok



Jul på Liseberg
25 December 2014, 17:28

I fredags direkt efter skolavslutningen åkte jag tillsammans med Sigrid, Emma och Louise till Göteborg. Vi spenderade några timmar på stan där jag letade som en tok efter något att ha på mig på jul. Jag lyckades inte hitta nått och när jag väl beställde en klänning som jag skulle ha och nelly.com lovade att den skulle komma innan jul men inte gjorde det blev jag ganska lack. Vi trog oss mot Liseberg när det började mörkna. Det var verkligen så fint med alla ljus och julstämningen var på topp när vi lämnade på kvällen sen. Det var en riktigt lyckad dag med massor av skratt med mina fina bröder.
 



Christmas Eve
25 December 2014, 11:05

Hej alla fans! Ekar lite tomt här, jag vet, men det ska bli ändring på det.
 
Hoppas eran jul var lika bra som min och att ni har myst med era nära och kära. Jag hade inte varit snäll i år så tomten kom inte hit men min jul var bra ändå. Jag startade den med en go löprunda på 6.5 km innan vi åt en lång och mysig frulle. Sen skulle det sista ffixas innan släkten kom vid cirkus 2. Resten av dagen åt vi, spelade spel, åt lite till, lekte julklappslek och fick några julklappar också. 
 
God fortsättning på er!
 



Hockey bockey
18 December 2014, 20:46

Idag var det den årliga hockey bockey matchen med maskerad. Jag var utklädd till dykare... Haha det här är alltid lika roligt och ännu roligare va att vårat lag vann.



EM 2015
18 December 2014, 10:13

Nästa år är det Sverige som engagerar EM. Det går i januari och jag har självklart biljetter till både långa och korta. Det avgjordes direkt efter SM vilka två tjejer som skulle åka, Vicky och Joshi!! Båda två gjorde en riktigt bra SM-tävling och båda två är verkligen värda platserna. Känns så roligt att få ha ett mästerskap i Sverige igen. Förra gången var det VM 2008 som vi var och kollade på. Nu ska jag hejja på mina vänner som en galning!



Håkan min Gud
17 December 2014, 09:13

Efter den här kvällen var jag i extas och fann inga ord till att beskriva hur grymt det var!! Jag var helt såld, inte bara på all bra musik utan på hela Håkan. Så himla vettig och underbar människa som verkligen förtjänar all framgång han kan få. Hela stämningen på Ullevi gjorde det bara ännu bättre och mina underbara pinglor som jag hade med till sällskap också. Jag ville bara uppleva detta om och om igen och igår fick jag smaka lite på det iallafall. 
Jag var på bion igår. Det var en film från konserten där men fick se klipp backstage, intervjuer men fans och nästan hela konserten också. Herregud vilken person han är asså! Nu är det bara Håkan som spelas i lurarna igen, precis som efter konserten. 
 



min lilla tomtenissa
16 December 2014, 10:30




franska rivieran
15 December 2014, 11:13

Huuur nice ser inte detta ut att vara. Hit vill jag åka typ nu. Eller nej inte riktig nu nu, först vill jag har jul och snö. Men typ någon månad efter jag kommit hem från Kanarieöarna vore ganska väldigt jättenice. 
 



10 dagar
14 December 2014, 21:17

Det är snart jul och humöret är på topp. Har av någon anledning längtat extremt mycket till både jul och december i år och allt som har med jul att göra gör mig glad. Idag bakade vi lussebullar hemma igen, haha tredje gången för i år! Så mysigt att julbaka. Ett plus är julmusik och tända ljus. 



Mysfredag
12 December 2014, 20:28

Efter en kort och ganska ovärd skoldag var det dags för det traditionella julbaket med Lisa och Viktor. Vi bakade knäck, fudge, pepparkakskolor och Rocky road, vi lyckades med allt. Inte ens knäcken blev bränd det här året, host Lisa...
Alltid lika mysigt med julbak och speciellt med fin fint sällskap. Diggar er friendooos!



en tråkig lista
11 December 2014, 09:30

Twitter/Instagram
Solsemester/skidsemester
Film/serier
Pannkakor/våfflor
 
Favorit...

Film? 
Hunger games är ju ganska svårslagna men annars är det nog Safe Haven eller Endless Love 
 

Artist?
Håkan Hellström är nog den som jag kommer på ha gjort flest bra låtar. 
 
Blogg?
 PT-fia. Hon har vettiga åsikter, intressanta inlägg och alltid mycket bilder. 
 
Glassmak?
Hallonlakrits
 
Skådespelare?
Alex O'loughlin

Maträtt?
Räkor med plock typ. Haha, fredagsstandard här hemma. 
 
Färg?
Marinblå
 
Stad?
Om man får åka utanför Sveriges gränser är det helt klart Chicago annars Stockholm. 
 
 
Dröm...

Jobb?
Jag har funderat väldigt mycket det senaste på vad jag vill bli men jag har inte kommit fram till det där perfekta jobbet. Jag vill vara reseledare något år, jobba på något Café ett litet tag och kanske utbilda mig till flygledare. 
 
Resa?
Australien tror jag står högst upp på listan för tillfället. Jag känner att jag är i stort behov av sol för tillfället så just nu hade jag kunnat tänka mig vilket soligt ställe som helst. Australien står fortfarande höst upp!
 

Bil?
En bubbla!!!

Hus?
Ett hus nära en sjö eller med pool och en stor trädgård. Det ska vara ett stort vitt hus med två våningar allmänt feeeett!!
 



långa i Lund
04 December 2014, 07:56

Långprogrammet i Lund gick lite bättre. Jag missade sista piruetten vilket var slarvigt och gjorde två hopp med dålig landning men resten var bra. Det var extremt tajt i resultatet så efter min 24:e plats i korta klättrade jag inte någon placering även fast jag kom 15:e i långa. 
Det var en riktigt rolig tävling, även årets sista, och jag känner att det blev ett bra avslut på säsongen. 



första december tjugohundrafjorton
01 December 2014, 21:37

Jag kommer aldrig bli för gammal för att ha en julkalender. När vi var i Lund denna helgen hann vi även med två rundor på Emporia i Malmö och då köpte vi årets kalender från The Body Shop. Jag och Elvira har den tillsammans och i dagens lucka låg det shower cream med chocomania lukt. Lätt den bästa kalendern;)