Fin kväll
28 Juni 2014, 22:13

Mys uppe på berget vid solnedgången igår kväll!




Liten Kiwi
28 Juni 2014, 11:15

Hur söt?! Min gosebjörn det♥



Mera vårbilder
27 Juni 2014, 16:43

 



Semester
27 Juni 2014, 11:41

Jag utnyttjar varenda liten ledig sekund nu och det kommer jag göra resten av sommaren också. Inte en dag ska få gå till spillo.

Nu sitter jag på väg till Trollhättan för att senare åka vidare mot kusten och Kungshamn med Mattias och hans familj. Jag kommer hem på söndag kväll och åker till Lidköping för läger på måndag morgon. 

På lördagen, när lägret är slut, åker jag till Trollhättan igen för att kolla på cross VM. Sen är det läger fram till fredagen eftersom vi åker upp till Stockholm på lördagen så jag missar sista dagen på lidköpingslägret. Vi bor en natt på hotell innan planen till andra sidan Atlanten lyfter. MAJ GAD VAD TAGGAD JAG ÄÄÄÄÄÄR!!!!!!
Resemat!



Kvalitetstid med min bäjb
26 Juni 2014, 20:25

Spenderar min torsdag kväll med fina Stina på Känsla. Riktigt mysig med godaste caesarsalladen, asså dödligt god!! Efter mysig middag knallade vi mot mitt place med där vi nu chillar med en B&J. Skulle kunna dö här, fet och lycklig. 10/10 ostbågar på denna kväll!



Shopping
26 Juni 2014, 14:56

Väska ~ Peak Performance // Långärmad T-shirt ~ Nike // Pulsklocka ~ Polar // Träningstights ~ Under Armour // Bikini ~ Etirel // T-shirt ~ Nike // Linne ~ Adidas //
Tröja ~ Peak Performance // Joggingskor ~ Asics 



Sommarjobb
26 Juni 2014, 10:22

Jag har, som ni kanske vet, sommarjobbat förra veckan och jag ska även göra det fram tills imorgon. 

Förra året så drev jag mitt egna företag där jag bakade bröd och levererade hem till folk på morgonen och även stod nere i hamnen och sålde fika på dagarna. Detta gjorde jag i tre veckor lite drygt plus en veckas utbildning i bokföring och planering. Utbildningen fick vi av kommunen och när vi hade gått klart den fick vi ett startbidrag på 2000 kr. Under tiden jag jobbade tjärnade jag ihop fett med kosing men det var mycket slit under den tiden. 
Jag började klockan 6 och jobbade till 5 sen var jag ledig några timmar innan jag började baka morgondagens frallor. Men det var det värt och jag visste vad jag ville göra med pengarna. Redan då hade jag bestämt mig för att pengarna som jag tjänar ska jag åka till Chicago för.
På hösten varje år är det en näringslivsgala i Hjo där det delas ut priser för årets företag osv. Eftersom jag hade varit sommarlovsentreprenör så fick jag vara med på den och det var riktigt roligt. God mat och Anders Bagge var också där och pratade. Jag blev då utsedd till årets sommarlovsentreprenör och fick blommor och diplom. Lite roligt! 

Eftersom jag åker till Chicago i år så blir det inte så mycket jobb och jag har inte heller varit sommarlovsentreprenör. Jag jobbar typ 10 dagar under hela sommaren och jag bakar bara bröd och tårtor så jag är inte nere i hamnen och säljer fika. Meeen jag har tjänat ihop lite pengar som jag har tänkt att lägga på shoppingen i Chicago. 



En liten tripp
25 Juni 2014, 21:10

Jag for iväg tillsammans med mammi förut till Skara. Jag har känt mig så sugen på att ha grillorna på fötterna och tyckte att det var bra att åka igång sig innan lägret. Jag har ju varit utan is i nästan två veckor nu! Jag åkte dit för att köra på lilla isen eftersom den stora var upptagen men efter drygt en timma stack hockey grabbsen av och jag fick en stund på stora också. Dock delad med ett pucko med puck. 

Efter en och en halv timmas träning åkte vi vidare mot Skövde för att shoppa lite behövligt inför lägrena. Tacksam över att mamma hade stora plånboken och  glada shoppinghumöret på sig. Jag fick med riktigt bra grejer som kommer användas mycket väl. Bilder kommer, promise. 



Nästa säsong
25 Juni 2014, 13:51

I höst kommer jag att vara fast utmanare till elitserien vilket betyder att jag kommer få tävla 2 elitserietävlingar och 2 eller 3 A-serietävlingar. Det känns fortfarande riktigt surt att jag inte ska åka elitserien men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på. Jag känner att jag kommer ha utvecklats mycket efter denna sommar och att jag kommer vara i toppform tills tävlingssäsongen börjar. JAG SKA VARA DET! Hur mycket slit jag än ska behöva lägga ner så ska jag se till att vara på topp. Nästa säsong ska bli den bästa någonsin! 

Jag känner att jag är på gång nu, att jag är riktigt taggad på att kötta. Jag ska finslipa varenda liten detalj så i höst, då blir jag farlig.



Morgonträning
25 Juni 2014, 10:30

Jag gick upp tidigt i morse och kravlade mig ner till gymmet innan frukost. Det ska inte göras om! Jag var helt utsvulten och trött i hela kroppen, förstår verkligen inte folk som inte äter frukost. Jag överlever inte dagen utan frukost. 
Nu ligger jag i sängen med min björn och chillar brett och vänta på att tiden ska gå. Ska iväg på lite äventyr sen men jag berättar mer om det efteråt. Ha en fin onsdag mina vänner!
Haha, tror att Kiwi är tröttade än vad jag är!



Blub blub
24 Juni 2014, 22:23

Haha, vi badade våran lilla krabat förut. Hon blir så ful att hon blir söt när hon är dränkt. VARNING för blöt och ful vovve som älskar vatten!



Bodylicious
24 Juni 2014, 20:30

Borstade bort dammet från den här boken som jag köpte förra sommaren. Vilken energikick jag fick! Dom två tjejerna har verkligen mycket vettigt att säga om både kost och träning. När man ser utsidan tänker nog många "det där är en sån där hälsobok för folk med ätstörningar" eller "jag tänker inte gå på dieter och banta". Det är precis motsatsen! Dom skriver det på helt rätt sätt och har verkligen en sund inställning till träning och mat. Det är verkligen inte en sån bok där det bara står "ät enbart gurka och broccoli så blir du smal på en vecka" utan det står på det sättet att man inte ska hoppa över något mål på dagen och att det är viktigt att återhämta sig efter ett pass. 
Det är Sofi Fahrman och Julia Fors som har skrivit boken och båda är verkligen bra på att skriva på ett lättsamt sätt som gör att det blir intressant att läsa om. Det är det där vardagliga språket så det blir som att läsa en blogg i bokform. En blogg utan bla-bla-vad-jag-har-gjort-idag-text. Jag gillar extra starkt att Sofi startade sitt aktiva liv i en ishall med konståkningsgrillor på fötterna. Efter det har hon fortsatt att vara aktiv med massor av olika udda sporter. Inte den där vanliga träningen utan tränat MMA, bergsklättring, vattenskidor och poledancing. 
Ska ta mig tiden att läsa hela boken riktigt noga.10/10 badbollar hittills!!



Lunch ala Vilma
24 Juni 2014, 16:08

Testade att gegga ihop nått nytt till lunch idag, utan recept. Det blev faktist riktigt gott, inte så som när man exprimentbakade i 10-årsåldern. Det är kyckling med paprika, spenat och banan i ugnen med en sås på. 



Håkan Hellström
24 Juni 2014, 12:12

Gråter nästan när jag tänker tillbaka på när jag stod mitt bland alla människor på Ullevi med en Håkan på scenen. Han var så stört efterblivet bra live och hela publiken var galna. Vilken känsla. 
Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen för den här upplevelsen finner jag inga ord till hur förbannat bra den var. För att förstå måste du ha varit där. Ingen av dom som inte var där kommer någonsin förstå, hur mycket man än berättar om det. INGEN. 
Håkan är det enda som spelas i mina öron just nu!



Slingor
23 Juni 2014, 19:16

 Var hos frisören nyss för att bleka slingor och ooo så nöjd jag blev. Det känns så oerhört fräscht när utväxten är borta och när håret är ljust från hårbotten enda ut i topparna. Lav it! 



Midsommarbilder
23 Juni 2014, 10:20

♥♥♥



Q/A
23 Juni 2014, 07:42

~Q~
Vilken fin blus! Var kommer den ifrån?
 
~A~
Jag köpte den på Hollister någon gång i november tror jag



Vårsol
22 Juni 2014, 17:10

Jag kom på att jag och Lisa var ute och fotade lite precis i början av sommaren men att jag inte har visat er några av bilderna. Här är ett gäng bilder, det kanske kommer fler.



Sommarläger
22 Juni 2014, 10:20

Jag har inte varit på is på lite mer än en vecka nu och jag märker att det börjar krypa lite i kroppen. Jag vill inte bara vara på marken och köra fysträning, jag vill vara på is. Mina två veckor på Lidköpingslägret börjar om en vecka, på måndag den 30 juni, men innan dess ska jag försöka ta mig till Skara och åka lite. Mest för att få tillbaka lite iskänsla men också för att det är roligt. 
Jag kommer att sluta Lidköpingslägret lite tidigare för att på söndagen lyfter planet mot andra sidan atlanten (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Hur stört kul kommer inte detta bli?! I Chicago sen kommer jag att träna i 2 veckor för Alexander Vedenin. Jag vet inte riktigt hur många pass om dagen vi ska köra men det blir nog ungefär tre timmar is och en timma fys. Det känns helt CP att det är så nära nu, vart tog alla dagar som jag räknat ner vägen? 
Om exakt
3 veckor
21 dagar
504 timmar
30240 minuter
lyfter planet to the United States of America!!!
 
När jag kommer hem sen är det lite mindre än en vecka ledigt innan Vedenin kommer hit till Sverige och nästa läger börjar. Första veckan av dom två kommer vi träna i Lidköping och andra veckan i Tibro. Det ska bli skönt att få ha ett läger på hemmaplan så man hinner träffa familjen och lite vänner. 
Jag är riktigt taggad på alla läger i sommar. Jag ska ge ALLT för att få ut så mycket jag bara kan av lägrena. Jag ska slitat som ett litet gnu för jag ska utvecklas och göra framsteg och jag ska också se till att ha såå jädra roligt.
Jag bjuder på den där bilden!



Backintervaller
21 Juni 2014, 21:13

Jag samlade dagens sista krafter till ett stört jobbigt intervallpass med Mattias. Vi körde i en uppförsbacke som var cirkus 400 meter lång i lite mer än en timma. Max uppför och gång utför, 10 gånger (!!!). Jag trodde att mina lungor skulle sprängas och inälvorna skulle flyga ut ur min kropp men icke sa nicke. Jag lever och har inte kollapsat än! 
Det var skönt att få ta ut sig efter att knappt ha kommit ur sängen idag. Min lilla tupplur som jag sa att jag skulle ta blev 4 timmar lång och jag kravlade mig ur sängen vid 3-tiden. Tror vi slog rekord i senaste frullen denna eftermiddag, vi åt klockan 4, och efter det degade vi lite till framför The following. Lisa och Viktor var förbi här en sväng och degade också innan intervallpasset så dagen har bestått av att slappa. Gillar egentligen inte att såsa bort dagar men idag var det riktigt behövligt. 



Zzzz
21 Juni 2014, 08:12

Jag är uppe med tuppen och gör mitt bästa för att inte ögonlocken ska slockna.
Vi kom hem runt halv tre efter ett mycket lyckat midsommar igår och tänk vad skönt det hade varit att kasta sig i sängen och sova 10 timmar (!!!). Det blev icke så eftersom jag var tvungen att baka frallor som nu är i ugnen och snart ska levereras. Jag fick proffsassistans av Mattias så vi var klara på drygt en halvtimme och vi deckade vid cirkus halv fyra. Nu fyra små timmar senare är jag på benen igen och snart ska jag leverera ett gäng frallor. 

Hahahah, tappade mobilen i ansiktet för att jag somnade 3 gånger när jag skrev detta. Tror att jag ska ta en tupplur senare. 



Midsommar
20 Juni 2014, 12:35

Jag hade en tårta att baka tills igår och tre tills idag. Jag har dock inte fixat någon midsommartårta till vårat midsommarparty och det lär det inte bli heller. Vi kör på jordgubbar med lite gott till. 
Min midsommar kommer jag spendera tillsammans med Lisa, Viktor och Mattias förmodligen hemma hos Lisa. Blir så mycket till party som grillat och jordgubbar i Lisas uterum. Hoppas på bra väder så blir det en riktigt bra midsommar. Hur ser eran midsommar ut?
 



Rabarberpaj
19 Juni 2014, 09:24

Bakade lite med min kära syster igår och såhär blev resulatet. Jag kan dock inte uttala mig om smaken för rabarberpaj är inte riktigt min grej så jag har inte smakat på den. Den blev fin iallafall! Här har ni receptet.
Du behöver
600 gram rabarber
Knappt 2 msk potatismjöl
1 ½ dl socker
 
 Pajdegen
200 gram smör
5 dl vetemjöl
1 dl socker
½ tsk bakpulver 
1 tsk vaniljsocker
 
Gör såhär
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Smält smöret i en kastrull och tillsättl socker, vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker.
3. Blanda tills det blir en slät deg och tryck ut den i en pajform.
4. Skala, skölj och hacka rabarberna i bitar.
5. Blanda potatismjöl och socker i en stor skål.
6. Blanda rabarberna med potatismjölet och sockret.
7. Lägg rabarberna i pajskalet och grädda pajen i ca 30 minuter.
 
Servera med vaniljsås elller vaniljglass



Nytt
19 Juni 2014, 08:01

Ni kanske redan har lagt märke att designen är ny? Jag kände för att fräscha upp bloggen lite efter att ha blivit inspererad av Stina så jag satt och pillade en stund i måndags. Den gamla designen har ju varit med ett tag och även fast jag tyckte den var bra så ville jag ha lite nytt. Det är ju sommar nu och det är lika med nytt och fräscht. Jag är lite osäker på om jag ska ha dom bilderna men jag har dom så länge tills jag hittar något bättre. Vad  tycker ni om designen? 



Cykeltur
18 Juni 2014, 17:40

Vi hade lite svårt att fixa skjuts till Tibban idag så vi tog våra fina hojar och trampade till träningen. Mest för att det var en rolig grej och att vi länge har sagt att vi ska gå hem från träningen, det har dock inte skett än så vi kompenserade det lite med en cykeltur. Det tog sin lilla tid, ca en timma, men vi trampade alla 17 kilometrar och kom fram i tid. 
Vi testade en ny väg på hemvägen också, det skulle vi nog ha struntat i. Det var långa uppförsbackar utan slut och vi var en aning vilsna ett tag men vi kom även hem. Mycket rolig cykeltur med Sigrid och Emma, 5/5 badbollar!





Amerikanska pannkakor
17 Juni 2014, 13:22

Gjorde lyxig frukost till min lilla prinsessa imorse. Receptet hittar ni HÄR!



Spontanshopping
16 Juni 2014, 23:48

Klickade hem dessa godingar tidigare idag och jag är helt kär i dom redan nu typ. Får hoppas att dom passar när dom kommer men det tror jag nog att dom ska göra. Köpte dom för 279:- och ordinarie pris är 699:-, det kallar jag att fynda!





Tillbaka på banan
16 Juni 2014, 08:27

Jag drog på mig en förkylning så jag tränade varken fredag eller lördag den här helgen. Jag fick typ panik över att inte träna på två dagar, känner att jag har blivit lite hjärnskadad av all träning som har varit.
Jag mådde bättre igår så på kvällen hängde jag med Oskar och mamma till gymmet och körde ett svettig pass. Jag kände att det gick lätt och köttade på så jag trodde att det skulle leda till att jag blev mer förkyld men icke sa Nicke. Mår ännu bättre idag och är fett taggad på att träna sen. 



Mysig söndag
15 Juni 2014, 16:56

Vaknade hos min prins runt 10-tiden i morse och bjöds på riktigt lyxfrulle. Efter frukost fick vi med oss jordgubbar och godis och gick upp på berget för att kolla på utsikten. Såå fint och sååå mysigt. Nu har jag nog koll på hela Vargön, eller inte...
Atm sitter jag med Håkan i lurarna på bussen mot Skövde där jag ska möta upp mamma. För tillfället står vi still och inväntar ambulans för någon kotte har fått blodtrycksfall tror jag, en aning jobbigt. Får hoppas att jag är hemma innan midnatt så jag hinner handla, imorn är det jobb som står på schemat. 
Inget att klaga på!



Ut på äventyr
14 Juni 2014, 17:12

Det blev en spontan och mycket trevlig kväll med Mattias, Lisa och Viktor igår. Nu är jag påväg mot lilla Vargön för ett kort besök i Mattias place. Ska bli kul att få ta en titt i Vargön igen, det var ju ett tag sen sen sist och då var det i Olivias hus jag kikade in.
Bild från hamnen på skolavsluningsdagen!



Rocky road kladdkaka
13 Juni 2014, 12:13

Elvira slutar sexan och Vilma fixar fika till prinsessan.



Mina fina baldrottningar
13 Juni 2014, 08:54

Ååå mina otroligt fina vänner slutade nian i går, helt klart finast av alla! Fick dock inga bra bilder på dom för jag kunde inte se när de gick in på balen utan fick bara bilder på väg till kyrkan. Jag får lite nostalgi när jag ser alla så uppklädda och fina, JAG VILL SLUTA NIAN IGEN(!!!). Helt klart en av dom roligaste kvällarna i mitt liv.
 



SOMMARLOV☼
12 Juni 2014, 13:58

Ler som en tok, just because I can! 



Varför ska man växa upp? Det här är mycket roligare
11 Juni 2014, 21:41

Asså hajar ni, imorn går jag ur ettan på gymnasiet. Var tog alla år vägen? Jag började ju nyss sjuan. 

När man slutar ettan är man stor, då är man nästan vuxen. Jag är inte stor eller vuxen men jag slutar ettan. Om två år är det jag som springer ut på flaket och tar studenten, TVÅ ÅR! Vad ska jag göra med all tid sen? Vad ska jag göra efter gymnasiet? Ska jag jobba? Ska jag plugga? VAD SKA JAG GÖRA?! 
Ska iallafall bli skönt med sommarlov även fast jag har panik över att tiden och alla sommarlov bara springer förbi. 



♡♡♡
09 Juni 2014, 23:01

4 matbilder från helgens hälsosamma diet. Haha, gott som stryk var det iallafall. 



Dina ord i natten är det enda som når in
08 Juni 2014, 13:38

Finner inga ord!! Den som inte var inne på Ullevi lördag kväll den 7:e juni kommer aldrig förstå hur fantastiskt magiskt det var. En fullsatt arena med 69439 människor, en Håkan och ett underbart väder. Inget kunde ha varit bättre. Den mannen asså, herre gud vilken människa. 
Sjöng, skrek och dansade tills fötterna dog och rösten gav sig och det var jag inte ensam om. Vilket sjukt tryck Ullevi bjöd på! 



Trerätters
07 Juni 2014, 10:46

 Hanna, Vilma och Elvira levererade trerätters igår. Huuuur gott som helst!! Haha, hela eftermiddagen och kvällen gick åt till att handla och fixa käket.
Morotssoppa med hembakat bröd
Grillad kyckling, färskpotatis och fetaostcreme
 Vit choklad pannacotta med hallonsås och havreflan med fruktsallad



Allt är för bra nu
06 Juni 2014, 23:28

Är så stört taggad på allt nu! Att jag numera lever utan tandställning gjorde att jag gick runt och log som ett fån hela dagen igår. Dessutom har jag gjort klart allt i skolan nu och det firades med mina bäjbs igår. Vi hade riktigt pannkaksmys och pratade ikapp livet med massor av flum.
Jag är såå oerhört lättad över att allt är över nu och som grädde på moset ska jag på Håkan Hellström imorgon, HUR KUUUUL? För bra för att vara sant är ju att Veronica Maggio ska vara där också, på scenen med Håkan. Är så fett jädra cpmegadunderaptaggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!! Herre gud vad bra mitt liv är nu. 



Idag är jag en studsboll
05 Juni 2014, 08:28

Skulle kunna springa runt i cirklar och låta som en racerbil! 

Är så där sprudlande glad och helt cp idag. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, jag exploderar av lycka. Jag har haft Håkan i lurarna sen jag vaknade i morse och nu har jag insett att det bara är 59 timmar och 32 minuter innan jag står inne på Ullevi och ser honom live!!!!! Holly cow vad jag längtar!!

Ikväll ska det firas att alla prov är slut med gott käk tillsammans Grisen och Stinis hemma hos Stinis. Hahah, kan inte vara seriös idag. Lisa och Stina är det jag ska spendera min kväll med. 

Ha en bra dag alla fina♡



Count down
04 Juni 2014, 11:20

2 dagar tills jag är pluggfri
3 dagar till Håkan Hellström
8 dagar till sommarlov
24 dagar till Lidköpingslägret 
39 dagar till Chicago
567 dagar till 18

Herregud vad taggad jag är på livet!



Långhelg☼
02 Juni 2014, 18:16

Jag har haft en riktigt bra långhelg fast jag känner nu i efterhand att jag skulle ha pluggat en aning jättemycket mer. Meeen livet kom emellan och jag tror att jag överlever iallafall. Jag hade tänkt att ha en pluggtorsdag men istället tränade jag, körde ett extra pass och fick finbesök av Lisa på kvällen. 

Jag vaknade vid 9 på fredagen och dök in i böckerna och pluggade som ett litet gnu. Åkte till Skara för att träna några timmar på is och på vägen hem plockade vi upp Mattias. Hade en mysig fredagkväll med grillning och film. 

På lördag förmiddag gick vi ner till Moster Elins och köpte årets första kulglass. Dödligt gott!!
Jag fixade i ordning mig innan vi skjutsade hem Mattias och senare puttrade familjen vidare mot Mullsjö och kalas. God mat (höhö, standard på kalas) och skojsigt att få träffa lite släkt. Rullade hem till Lisa direkt efter kalaset och käkade fruktsallad (dögott!!!!!) innan vi somnade ett par timmar efter midnatt. 

Drog mig hem ganska tidigt på söndag morgonen för att idiotplugga till mitt dunderroliga fysikprov. Tog en paus i pluggandet för 3 timmars träning i Skara, dök ner i plugget när jag kom hem igen och tog ytterligare en pluggpaus med 6 km löpning vid cirkus halv 11. 

Haha, ser ut som att jag har skrivit dagbok på mellanstadiet men men, hela helgen i ett svep.