Sommarjobb
26 Juni 2014, 10:22

Jag har, som ni kanske vet, sommarjobbat förra veckan och jag ska även göra det fram tills imorgon. 

Förra året så drev jag mitt egna företag där jag bakade bröd och levererade hem till folk på morgonen och även stod nere i hamnen och sålde fika på dagarna. Detta gjorde jag i tre veckor lite drygt plus en veckas utbildning i bokföring och planering. Utbildningen fick vi av kommunen och när vi hade gått klart den fick vi ett startbidrag på 2000 kr. Under tiden jag jobbade tjärnade jag ihop fett med kosing men det var mycket slit under den tiden. 
Jag började klockan 6 och jobbade till 5 sen var jag ledig några timmar innan jag började baka morgondagens frallor. Men det var det värt och jag visste vad jag ville göra med pengarna. Redan då hade jag bestämt mig för att pengarna som jag tjänar ska jag åka till Chicago för.
På hösten varje år är det en näringslivsgala i Hjo där det delas ut priser för årets företag osv. Eftersom jag hade varit sommarlovsentreprenör så fick jag vara med på den och det var riktigt roligt. God mat och Anders Bagge var också där och pratade. Jag blev då utsedd till årets sommarlovsentreprenör och fick blommor och diplom. Lite roligt! 

Eftersom jag åker till Chicago i år så blir det inte så mycket jobb och jag har inte heller varit sommarlovsentreprenör. Jag jobbar typ 10 dagar under hela sommaren och jag bakar bara bröd och tårtor så jag är inte nere i hamnen och säljer fika. Meeen jag har tjänat ihop lite pengar som jag har tänkt att lägga på shoppingen i Chicago. 






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo