Livet är en tävling
09 Mars 2014, 17:12

Varför, varför försöker alla bygga upp ett falskt yttre skal som är omöjligt att tränga sig igenom? Alla försöker vinkla allt så de får det att framstå som att deras liv är helt perfekt men i själva verket finns det inget liv som är perfekt. Alla vill ha det där perfekta livet med en pojkvän från en amerikansk kärleksfilm och vara kända, rika och älskade av alla. Det. går. inte. Det finns ingen som har det så bra, alla tycker att de saknar något. 
Alla vet att deras liv inte är perfekt men ändå försöker alla få det att framstå som det. De försöker att bara ta ut det bästa ur det bästa och få det att låta helt perfekt men var lämnade de alla dåliga detaljer? De detaljer som man vet finns där men ingen nämner för då kan det ju vara någon som har det bättre. Alla sträva hela tiden efter att vara bäst och man nöjer sig inte med att vara bra. Jag säger absolut inte att jag inte är sån, jag är absolut sån men jag förstår inte varför? Jag tycker absolut att man ska sträva efter att bli bättre än vad man var innan, det måste man för att utvecklas, men att sträva efter att vara bästa på allt blir bara hysteriskt. 
Om man bara skulle sluta jämföra sig med alla andra och inse hur jäkla bra vi har det. Man är för rädd för vad andra tycker om en och den rädslan beror på att man vill ha "the perfect life". Man kan inte vara bäst på allt, det funkar inte. Alla kan inte vara bäst för då hade ingen varit bäst. Alla kan inte vara lika och alla är och vill inte vara lika. Man vill vara sig själv men ändå så finns det den gränsen "lagom" och "normal" som man inte kan gå över för då får man skit kastat i ryggen. 
Alla vill vara älskade av alla det finns ingen som vill vara hatad av någon men man kan inte vara alla till lags. Då tvingas du ha delade åsikter om allt och blir ett företag med service för alla inom alla områden för ingen tycker lika. That's it. 
Så om alla bara är sig själv och slutar låtsas märker man vilka vänner man klickar med och vilka man ska sluta bry sig om. De behöver inte vara dåliga människor för det men dom är bara inte som du, för du är unik på ditt sätt och låt det få vara så. Livet är en tävling men mot dig själv



Anonym

När du känner pressen att vara mer, göra mer, lyckas mer, kom då ihåg att du bara behöver vara den vackra själ du redan är.



BLOGG:





NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo