Just nu
02 Oktober 2014, 13:29

Gör:
Ska träna tre till fem sen så jag återhämtar mig i soffan med min Kiwster bredvid mig. 
 
Vill:
Känns som det är mycket jag vill för tillfället. Lite för mycket nästan. Jag vill prestera på topp i skolan, jag vill att varje träning ska vara bättre än den innan och jag vill hinna andas och umgås tillsammans med mina vänner och familj. 
Det gör mig lite frustrerad när allt inte går som på räls eller när jag inte når upp till mina höga krav som jag ställer på mig själv. Ändå kan jag inte sänka kraven. Jag kör på tills jag inte orkar mer med skygglapparna på för att nå mina mål istället för att stanna upp och njuta på vägen. 
 
Längtar efter:
Att få tävla i Göteborg om två veckor!!! Jag hade min första tävling i Luleå för 4 veckor sedan vilket är en ganska tidig start. Jag var inte helt förberedd inför den tävlingen, jag hade ont i foten så jag hade bara varit på is och hoppat ordentligt i 1 vecka. Nu känner jag mig sjukt laddad! 
 
Tänker på
Hur jobbig träningsvärk jag kommer ha efter denna crossfit jag nyss gjorde. Har också bestämt mig för att vara positiv och inte gnälla allt för mycket över den oavsett hur hemsk den än kommer att vara. Haha, har typ träningsvärk nu, en timma efter. 
  
Är glad för:
Att alla mina lektioner blev inställda så jag fick en lugn morgon och åt lunch med mamma och pappa. Jag trodde dock enda tills jag var i idrottshallen i Tibro att jag skulle ha idrott så jag har varit där en sväng och vänt (och gjort crossfit...). 



vicky

Du får inte glömma njuta!! Du är ju fantastisk, på alla sätt och vis!!<3 Och vilken fin blogg du har, varför har du inte sagt till mig att kika in här tidigare? :) <3



BLOGG:





NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo