tbt med too much swaaag
29 September 2014, 14:19

Förstår knappt själv hur förbannat kul vi hade det under dessa två veckor. Jag gråter när jag kollar tillbaka på alla bilder och inser att det nästan är ett helt år kvar innan jag får träffa denna underbara familjen igen. Valde ut de bästa bilderna från arkivet. Löv it.
 



Liseberg
29 September 2014, 10:55

I lördags åkte jag tillsammans med Stina, våra systrar och våra mammor till Götet och Liseberg. Det blev en riktigt kanondag verkligen. Till en börja var inteköerna så långa, 10 min på Balder och ingen kö på Spinnrock, men det blev mer folk under dagen. Höjdpunkten var helt klart Helix!! Shit vad kul den var. Vi slapp köa till den eftersom vi hade expresspass och det hade vi även till Flumeride och Atmosfear också. 
Jag hade lika mycket tur som vanligt på alla chokladhjul och vann inte någonting. Jag hade en riktigt bra dag iallafall. 



Naturmiddag
27 September 2014, 09:54

Igår var det den årliga naturmiddagen och BAAAM vad bra det blev. Jag är dock inte förvånad eftersom Olivia har varit med och fixat. Vi var ett gäng hemma hos Vickan i hennes lägenhet där vi spelade sällskapsspel innan vi åkte till Öm:s byggdegård.
Nollningen av ettorna blev inte så brutal utan mest rolig. Alla var tvungna att ta av sig ett klädesplagg och eftersom våran nollning förra året blev så misslyckad så var fick vi göra det också.
Jag dansade loss och åkte hem runt tolvslaget, trött och glad efter en lyckad kväll!
Gårdagens outfit! 



Lördag
26 September 2014, 09:50

Bättre sent än aldrig. I lördags var jag ledig från träningen och jag tog sovmorgon till halv 9. Jag slappade fram till lunch och andades i kapp livet en aning. Det blev en familjemysdag. Jag lagade lunch med mammi innan jag hängde med henne till gymmet. Efter det åkte vi och badade i Vättern och det var ganska varmt ändå med tanke på att datumet var 20:e september. 
På kvällen fixade jag och Oskar god mat och åkte och bowlade. Jag förlorade och hade ungefär hälften av hans poäng... Hehe. Vi kom hem och bakade chokladbollar och avslutade kvällen i soffan framför en film. Vi hann dock inte se klart filmen för jag hade tidig träning i söndags...
Fler sånna här lördagar vill jag ha. En riktigt kanonlördag. 



Min Kiwster
22 September 2014, 15:50

Finast i stan. 



10 sanningar
21 September 2014, 10:27

- 95 % av alla kläder i min garderob är blåa eller vita. Jag kan knappt köpa kläder i någon annan färg för då passar det inte in i min garderob.
 
- Jag tar alltid på mig min västra skridsko före den högra. Jag får för mig att tävlingen eller träningen kommer dåligt annars. 
 
- Jag äter ägg upp och ner. För er som inte tror att det finns upp och ner på ägg så har ni fel. DET FINNS.
 
- Jag tycker det är roligt att kolla på handboll. Speciellt om Oskar spelar.
 
- Jag har tvångstankar så jag kan bara använda vissa bestick som vi har hemma. 
 
- Jag älskar att tävla. Det spelar ingen roll vad man tävlar i, allt blir bara mycket roligare om det är tävling. 
 
- Jag har varit på Kanarieöarna sex gånger och vi ska förmodligen åka dit i år igen. 
 
- Förra sommaren började jag spela golf. Jag var dock bara med 3 gånger.
 
- Min sämsta tävling någonsin var i Kungsbacka för 4 år sedan. Jag körde in i sargen framför domarna och glömde av programmet. 
 
- Jag kan inte när man ska skriva "de" eller "dem". Använder alltid "dom" istället



Luleå
20 September 2014, 13:16

Kameran hängde med till Luleå och efter korta hade vi en liten photo shoot. Jag och Olivia spårade lite som vanligt



Dagens träning
19 September 2014, 18:32

Jag tränade två timmar efter skolan vilket gick bättre än väntat. Vi hade ingen tränare utan var ensamma och då har det en tendens att bli lite flummigt. Vi tränade faktiskt bra (jag åkte långa) och det gick bra också. Inte långa men det andra, haha. Riktigt rolig träning så nu tar jag helg med ett leende på läpparna. 



FRIDAY
19 September 2014, 10:26

DET ÄR FREEEDAG! Som jag har längtat även fast denna vecka har sprungit iväg så känns det som det var länge sedan det var måndag. I måndags var jag sliten i både kroppen och knoppen och visste inte riktigt hur jag skulle klara av veckan. Nu är skolveckan snart över och jag går från tio till ett idag. Efter det är det träning och kvällen avslutas riktigt bra med att kolla på Oskars handbollsmatch med familjen. Ha en bra fredag mina vänner och glöm inte hålla tummarna för isprinsessorna i Milano. 



Lycka till!!
18 September 2014, 14:21

Ett gäng konståkare från Tibban är nu i Milano och tävlar. Här kan ni se resultaten och jag lyckades även hitta livesändning där ifrån HÄR! Hejar som en tok här hemmifrån och önskar er all lycka till.



Granola
18 September 2014, 09:29

Jag delar med mig av ett grymt gott recept på granola. Perfekta kombon!
Såg så tråkigt ut utan bild så jag snodde en från google...

Ingredienser:
6 dl fiberhavregryn
1 dl linfrön
1,5 dl hackade nötter (t.ex. Cashewnötter och mandlar)
1 dl pumpakärnor
0,75 dl solrosfrön
1 dl kokosflingor
1 msk kardemumma
2 tsk mald ingefära
1,5 msk kanel
1 tsk vaniljsocker
2 msk honung
3 msk rapsolja
2,5 dl vatten
Ev. Russin

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda havregryn, frön och nötter i en skål.
Tillsätt kanel, kardemumma, vaniljsocker och mald ingefära med de torra ingredienserna.
Blanda vatten, honung och olja i en skål.
Slå vätskan över grynblandningen och rör ihop.
Lägg bakplåtspapper på en plåt med kanter och fördela blandningen på plåten.
Torka i ugnen ca 45-50 minuter. Rör om blandningen var 10:de minut för att få en fin gyllene färg. Låt svalna och blanda i russinen. 



Tjohoo!
17 September 2014, 21:05

Det var ett tag sen sen sist så jag tänkte slänga in ett litet "hej!". Jag har haft tävling i Luleå vilket var förbannat kul. Har verkligen saknat tävlingarna under försäsongen så nu är det gött att vara igång igen.

En liten kort sammanfattning av Luleå. Tävlingen i det stora hela gick hyfsat bra och jag är nöjd med tanke på min korta uppladdning som jag hade. Jag åkte dit för att göra mitt bästa och ha kul, det gjorde jag. Jag var dock lite besviken efter korta men när jag ser tillbaka så känns det ändå helt ok. 

Långa gick bättre. Jag ramlade på dubbel axel och floppade två hopp i kombinationerna. Resten klarade jag och piruetterna var bättre än väntat. Efter korta låg jag på en 27:e plats av 31 och i långa kom jag 18:e. Jag slutade på en 21:a plats med 78,05 poäng. 



~|~|~|~
10 September 2014, 21:12





Luleå
02 September 2014, 16:20

Jag är tillbaka på banan och min fot känns hel igen. Jag har varit grymt taggad på att träna nu det senaste och jag har gjort allt för att få tillbaka formen så fort jag har kunnat. Nu börjar allt kännas nästan som vanligt och det går förvånansvärt bra på isen. Känns väldigt bra med tanke på att det är elitseriepremiär i helgen. I Luleå av alla städer. Jag kommer därför vara ledig från skolan på fredag och åka upp till Stockholm tidigt på morgonen. Vi flyger där ifrån sen vid lunchtid ungefär och landar så vi hinner träna ett pass där uppe innan tävlingen. Det ska bli riktigt kul att komma igång med tävlingssäsongen igen!