Semester
02 Augusti 2015, 13:46

Torsdag morgon tog familjen sitt pick och pack och drog till Göteborg. Det var mammas och pappas sista semesterdagar så vi tog vara på dom genom att bo tre nätter på hotell. Torsdagen gick vi på Liseberg tillsammans med några familjekompisar. Det var halvmycket folk och ca 60 min kö på Balder.

Vi hade fixat tvådagars åkpass på Liseberg så även fredagen spenderades där fast tillsammans med Stina och Ella. Vi hade prioentré vilket betydde att vi fick komma in 1,5 timma innan det öppnade. Det var bara Helix, Atmosfear, Uppswinget, Lisebergsbanan och Kaninlandet öppet då men ändå väldigt rolig tid. Vi hann åka Helix 5 gånger och Uppswinget 2 gånger innan det öppnade. Det var midre folk den här dagen plus att vi hade quickpass vilket gjorde att vi hann åka mer. En riktig kanondag på Liseberg. 

Lördagen spenderades på stan tillsammans med kusin innan vi åkte ut till ett spahotell på Särö. Vi käkade ingen lunch så vi var helt utsvultna när vi kom till hotellet. Vi åt jättegod buffé och avslutade kvällen nere på spat. 

Fyra riktigt roliga och händelserika dagar i Götet. Underbart att bara komma ifrån lilla Hjo ett tag






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo