Nätshopping
30 Juni 2015, 17:30

Jag beställde hem 2 klänningar från nelly.com idag. Det är 100 olika klänningar för 100 kronor styck så jag passade på. Det gäller fram till kl 23:59 ikväll! Hoppas de sitter bra och är snygga när dom kommer. 



Lyxmiddag
28 Juni 2015, 18:17

Jag var hemma i helgen för att ladda upp och packa om till nästa läger som är i Lidköping. Lyckades bra med det för nu känner jag mig taggad för en ny vecka med massor av träning. Jag och mammi lyxade till det med delikatesser innan jag åkte iväg. Lägermaten brukar inte riktigt se ut såhär så vi passade på att njuta.



Lägerveckan
27 Juni 2015, 14:21

Jag lever och jag har haft det bra men kroppen är lite mör nu. Jag är påväg hem från Tyringe nu för att ladda upp batterierna till de två kommande veckorna i Lidköping. Jag har verkligen haft en jätterolig träningsvecka här och träffat så mycket nya människor. Jag har skapat oförglömliga minnen och skrattat i mängder. 
 
Veckans absolut bästa händelse var när Elvira ringde och berättade att jag är med till elitserien nästa år (!!!!!!!!!!!). Jag berättade om att jag var rankad 41:a och att det är 40 stycken som kommer med. En av åkarna ska åka som senior istället för junior vilket, efter många om och men, resulterade i att jag fick en ordinarie plats. Grät glädjetårar när jag fick veta! Känner så mycket hopp inför nästa säsong nu. Efter den här lite mer struliga säsongen känns det skönt att jag ändå har lyckats ta mig hit. Jag har inte kunnat prestera på tävling även fast jag har tränat bra men nu i höst känner jag mig starkare än någonsin. Jag är så överlycklig över att jag har lyckats med detta. Efter allt slit man lägger ner på den här sporten är känslan över att nå dit man vill underbar!! Åå vad jag ska njuta av att åka konståkning den här säsongen! 
 
Sprungit genom ösregn // Kvällsbadat i Elsas kusiners pool // Fått rummet inlindat i plastfolie // Sett på när Mandus blev sminkad av Josef // Haft en hinderbana av vattenglas utanför dörren på morgonen // Fått min säng inlindad i plastfolie // Hämnats på killarna genom att hänga alla deras kläder i taket
 
Jag skulle kunna fortsätta i evigheter med saker som har hänt. En väldigt händelserik och rolig vecka kan jag summera det som!



Träningsläger
22 Juni 2015, 22:54

Jag vet inte om jag har nämnt det men den här veckan är jag på läger i Tyringe. Jag brukar alltid åka till Lidköping. Det har jag gjort sen jag började åka. Jag ville åka tre veckor på läger i år, plus Vedeninlägret i slutet av sommaren, men jag ville testa något nytt. Jag kände att tre veckor på samma ställe skulle bli lite enformigt så jag pratade med Elsa och bestämde mig för att åka hit. Jag ska vara här i en vecka och i Lidköping i två veckor. Jag ska ta åt mig så mycket nya tips jag bara kan så att jag får ut bästa tänkbara av dessa lägerveckor. 
Jag kan inte lova någon uppdatering här eftersom mitt schema består av att träna, äta och sova. Jag ska försöka kika in några gånger iallafall!



Midsommartårta
22 Juni 2015, 18:45

Jag fick en tårtbeställning till midsommar. Den blev riktigt bra, en av de bättre jag gjort! 



Midsommar
21 Juni 2015, 22:41

De flesta av bilderna var extremt dåliga och fula. Haha min kamera lektes det en hel del med och den var ju inte i händerna på dom bästa fotograferna direkt. Några härliga bilder med lite halvkass kvalitet hittade jag iallafall!



Min vecka
20 Juni 2015, 11:49

Jag har inte haft jättemycket för mig den här veckan utan har njutit av att vara ledig. Jag har tränat på både gymmet och utegymmet, jobbat lite, lunchat med Nina och firat midsommar. Min lunchdejt var tipptopp. Vi åt på en orientalisk restaurang och bubblade på om allt möjligt. 

Midsommar blev väldigt lyckat! Vi var ett härligt gäng på 15 personer hemma hos Maja. Vi spelade kubb, grillade, pratade och skrattade. Det blev lite problem när det skulle grillas men vi löste det efter många om och men, haha. Det blev inte så sent utan jag var hemma redan vid 12. Bilder kommer!





Student
18 Juni 2015, 22:33

Waaah!! Blir så fett taggad av att se alla studenter. Jag kan inte riktigt fatta att det är min tur om ett år. 

Jag besökte världens bästa och finaste student förra veckan. Min underbara kusin vitamin tog studenten i Jönköping så vi var där och grattade henne. Sååå glad för henne!! 




Avslutning
15 Juni 2015, 14:48




11/6
14 Juni 2015, 17:03

I torsdags fick vi alltså sommarlov! Det blev en fullspäckad dag med mycket skoj och massor av gottigheter. 
Vi invigde vårat sommarlov med glass på Moster Elins. Vi satt och pratade om allt och inget nere i hamnen. 
Efter det åkte jag iväg en sväng till Stina. Hon slutade nian så hon hade en liten mottagning. Stina var verkligen jättefin!!!! Vi hade ju bal när vi slutade nian men dom har tagit bort det där med balklänning, frack och bilar. Tycker att det är ganska bra för allt det där får man ju uppleva på studenten sen. 

Jag skyndade hem och åkte iväg till Skara för att träna försäsongens sista gemensamma träning. Den kunde ha slutat lite bättre men men. Mindre bra träningar måste också få finnas. 
Efter träningen åkte vi hem till Louise. Jag avslutade skolavslutningsdagen med Vickan, Emma, Sigrid och Louise på hennes altan. Vi satt och pratade ikapp om allt, åt grillat och hade en stor godisskål. Riktigt bra avslut på dagen. Fler sånna dagar vill jag ha i sommar!



Vanessa 18 barre
14 Juni 2015, 13:36

Vi firade att Vanessa hade fyllt 18 år igår kväll med god plockmat och prat. Jag tyckte det blev en bra kväll även fast det var många som inte kunde komma. Det blev bra iallafall och Vanessa hade fixat så fint!



Min lördag
13 Juni 2015, 13:04

Det har varit mycket på schemat dom två senaste dagarna och även fast det är roliga saker så är det skönt med lite avkoppling. Jag sov ut ordentligt i natt för första gången på en vecka. Det var verkligen behövligt. Jag och pappa tog en morgonpromenad med Kiwi innan vi fixade frukost på balkongen. 

Jag har nu legat i solen ett tag och jag och pappsen ska snart ut en sväng i skogen med Kiwi. Planen för eftermiddagen är att träna en sväng innan jag åker hem till Vanessa och firar att hon har fyllt 18 barre!!! Massor av grattis och en riktigt bra kväll kommer det att bli. 



Ett snabbt hej
12 Juni 2015, 14:38

Jag har inte riktigt prioriterat att sova det senaste och inte heller lägga tid på att blogga. Men nu har vi fått sommarlooooov!!! Stört ju. Mitt sista sommarlov!!! Hade en jättebra skolavslutningsdag och idag är det student för världens bästa kusin. Det kommer mer om det och massor av bilder senare!




För det är snart sommarlov
10 Juni 2015, 16:51

Ett år sedan dessa bilder togs. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Jag slutar tvåan i morgon. DET ÄR ETT ÅR KVAR TILL STUDENTEN!!!! Ett litet år. Hjälp jag är påväg att bli stor.



Boozter
08 Juni 2015, 10:07

Rensade igenom gamla anteckningar i mobilen och hittade den här. Ett recept på hur man kan boosta självförtroendet 
 
Sätt på en härlig låt i lurarna och sjung med
 
Tänk positivt – du kan, du vill, du ska! 
 
Look Good – ta på dig din snyggaste outfit, fixa håret eller lägg en snygg make up and rock it!
 
Förändra något – köp dig tröjan du suktar efter, färga håret eller fixa till dina naglar
 
Va rak i ryggen och ha bra hållning
 
Var snäll- Ger du någon komplimanger booztar man omedvetet sig själv och känner sig som en bra människa. 
 
Gör en lista- skriv ner bra saker som du har gjort, dina bra egenskaper eller goda gärningar. När du känner dig otillräcklig eller dålig kan du kolla på listan och få en påminnelse om att du faktiskt visst är duktigt och klarar saker! 



Frågor
07 Juni 2015, 18:07

Vem var den sista du träffade? 
Pappa

 Hur lång är du? 

165 cm

 

Vem pratade du senast med i telefon?
 Pappa
 
Hur löd ditt senaste sms och till vem? 
"Härligt att höra!! Tack själv. Du hade fixat det riktigt bra!" till Emma Gustafsson
 
Var är kvällens planer? 
Jag ska laga middag till familjen och efter det ska vi bowla
 
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
 Smsa om det inte är bråttom med att få svar. Då ringer jag:)
 
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? 
De är gifta
 
Vilken är din favoritplats? 
I solen, i sängen och i ishallen.
 
Sover du med eller utan kläder på dig?
 Oftast utan ibland med. 
 
Har du stationär eller bärbar dator? Har bara våran bärbara skoldator. 
Hur många landskap har du bott i? Ett. Endast Västra Götaland. 

 Föredrar du skor, strumpor eller barfota? 

Barfota på en sandstrand är ju underbart annars skor. 

 

Är du social?
 Nja skulle inte tro det. Bor i min lilla ishall och har mina närmsta vänner. Är inte den typen som snackar med allt och alla och leker bffs. 
 
Vilken är din favoritglass? 
Oj måste vara cookie dough eller hallonlakrits.
 
Tycker du om Kinamat?
 Jaa! 
 
Tycker du om kaffe? 
Nej! Har dock aldrig riktigt försökt mig på att lära mig att dricka kaffe.
 
Tycker du om att mysa? 
Haha ja det gör jag!
 
Känner du någon med samma födelsedag som din? 
Vet nog ett gäng som är födda 23:e december. Fanny i konståkningen, en gammal klasskompis och en gammal kompis till min bror är några:)
 
Kan du några andra språk än svenska?
 Beror på vart gränsen för "kan" går. Engelska kan jag väl och lite spanska från högstadiet kommer jag nog ihåg. 
 
Har du någonsin åkt ambulans?
 Nopp! 
 
Vad spenderar du helst pengar på? 
Resor!!!!
 
Välj ett ärr på din kropp? 
Haha gillar ärr för alla ärr har oftast ett minne. Har ett i pannan från när jag var liten och mamma ramlade med mig bak på cykeln. Jag fick ärret ifrån att det fastnade en sten i pannan. 
 
Vart togs din header till din blogg?
 I mitt rum
 
Vad skulle du göra om du vann en miljon? 
Resa och köpa en lägenhet. 



Livet
05 Juni 2015, 13:26

Eftersom jag är ledig från både dkolan och träningen startade dagen med en långpromenad tillsammans med Vanessa. Vi gick och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt bra start på dagen. Jag kom hem och la mig i solen, sååå underbart väder! Käkade även lunch ute i solen. 

Dagen ser fortsatt bra ut. Jag ska en sväng till Skövde och shoppa lite och ikväll ska vi grilla. Mer än så står inte på schemat idag vilket är skönt. 
 



Vädret!
04 Juni 2015, 16:48

Eftersom jag tog helg klockan 12 idag la jag mig en stund i solen. Jag hittade en hörna med lite lä och det var riktigt skönt faktiskt. Detta ska upprepas imorgon också! Äntligen är det lite bra väder att se fram emot. Det finns hopp om sommaren ändå!



Nu checkar jag ut
03 Juni 2015, 16:50

Mitt sommarlov är så nära nu. Vi pratade med några av lärarna så vi har fått ledigt fredag och måndag. Det blir en långhelg innan nästa vecka då vi ska bowla, spela brännboll och ha skolavslutning. I morgon har vi en engelskalektion där vi ska kolla på film också, glömde det... 

Mitt andra år på gymnasiet har varit mycket lugnare än väntat. Eftersom vi inte hade speciellt mycket plugg i ettan tänkte jag att tvåan kommer bli mardrömmen men den har till och med varit lättare än ettan. Vi får se hur tredje året blir. Oavsett om vi har mycket plugg eller inte så kommer det bli ett riktigt roligt år. Kan inte fatta att jag tar studenten om ett år. Hjälp jag är ju snart vuxen!!  



Snart sommarlov
03 Juni 2015, 09:15

Jag tog sommarlov mentalt efter mattenationella. Vi har inte haft något jobbigt i skolan sen dess utan jag går bara dit och sitter av tiden. Jag har lite blandade tankar om det. Jag förstår inte riktigt poängen med att gå till skolan för att kolla på en vanlig film för fylla ut tiden. Samtidigt är det väldigt skönt att vi inte har något plugg så jag bara kan gå till skolan och träffa mina vänner och prata skit. 

Min måndag tränade jag på morgonen sen hade jag ca 10 minuter aktiv lektion och sen var den dagen slut. Igår var det lite mer tid. Efter träningen på morgonen kollade vi på film på två lektioner innan vi slutade. Såhär ser resten av veckan ut att bli också och nästa vecka tror jag inte vi har en enda vanlig lektion typ. Slappt och skönt men ändå ovärt. 



Inte hela vägen fram
01 Juni 2015, 19:12

Angående om att alltid snubbla på mållinjen. Min konståkningssäsong har inte varit den bästa men när säsongen var slut fick jag reda på att jag ändå hade lyckats skrapa ihop tillräckligt med poäng för att söka till elitserien. Jag trodde fortfarande att jag inte skulle komma med men när Regina skickade ut allas resultat från förra året och information om elitserien i höst började jag räkna efter lite. Det var många som skulle bli seniorer och inte lika många skulle bli juniorer så jag kände att jag hade en lite chans att komma med. Igår kom den färdiga listan ut med 40 fasta elitserieåkare och 8 utmanare. Med den turen som jag alltid har var jag rankad 41:a. 41:A!!!!!! Precis så där förbannat nära som jag var förra året. Det hade känts bättre att veta att 30 stycken kom med eller att jag var rankad 45:a men att vara så nära men ändå inte lyckas komma med grämer jag mig något oerhört över. Varför varför varför är aldrig turen på min sida? Det är så små marginaler att jag inte vet vart jag ska ta vägen! 

Det enda jag kan hoppas på nu är att någon tackar nej (i tid det här året tack) men tror inte att det blir så. Livet är fullt av käftsmällar men det är bara att resa sig upp igen. Konståkning är "bara" en hobby och det finns viktigare saker i livet men eftersom jag lägger ner nästan all min lediga tid på detta så tar det väldigt hårt att inte nå hela vägen fram. Jag får fortsätta att tävla A-tävlingar och slita som ett as tills jag stupar. Någon gång tycker jag att det borde löna sig, eller jag VET att slit lönar sig i slutändan. 



Mors dag
01 Juni 2015, 11:29

Vi hade söndagsmiddag med finbesök av morfar igår. Det var sill och potatis som serverades men kinkig som jag är och inte äter sill så fick jag torsk. Mamma fick present av mig och Elvira eftersom det var mors dag. Jag har världens bästa mamma!❤️