Lägerveckan
27 Juni 2015, 14:21

Jag lever och jag har haft det bra men kroppen är lite mör nu. Jag är påväg hem från Tyringe nu för att ladda upp batterierna till de två kommande veckorna i Lidköping. Jag har verkligen haft en jätterolig träningsvecka här och träffat så mycket nya människor. Jag har skapat oförglömliga minnen och skrattat i mängder. 
 
Veckans absolut bästa händelse var när Elvira ringde och berättade att jag är med till elitserien nästa år (!!!!!!!!!!!). Jag berättade om att jag var rankad 41:a och att det är 40 stycken som kommer med. En av åkarna ska åka som senior istället för junior vilket, efter många om och men, resulterade i att jag fick en ordinarie plats. Grät glädjetårar när jag fick veta! Känner så mycket hopp inför nästa säsong nu. Efter den här lite mer struliga säsongen känns det skönt att jag ändå har lyckats ta mig hit. Jag har inte kunnat prestera på tävling även fast jag har tränat bra men nu i höst känner jag mig starkare än någonsin. Jag är så överlycklig över att jag har lyckats med detta. Efter allt slit man lägger ner på den här sporten är känslan över att nå dit man vill underbar!! Åå vad jag ska njuta av att åka konståkning den här säsongen! 
 
Sprungit genom ösregn // Kvällsbadat i Elsas kusiners pool // Fått rummet inlindat i plastfolie // Sett på när Mandus blev sminkad av Josef // Haft en hinderbana av vattenglas utanför dörren på morgonen // Fått min säng inlindad i plastfolie // Hämnats på killarna genom att hänga alla deras kläder i taket
 
Jag skulle kunna fortsätta i evigheter med saker som har hänt. En väldigt händelserik och rolig vecka kan jag summera det som!






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo