Inte riktigt som planerat
30 Maj 2015, 10:57

Planen för helgen var att jag och mamma skulle sällskapa Oskar på hans golftävling i Karlstad. Vi åkte hit med Oskars husvagn igår och när vi kom fick han reda på att tävlingen var inställd... Vi gick iallafall med han när han tränade 18 hål igår vilket tog nästan 3,5 timmar. Vi bestämde att vi skulle sova i husvagnen och släpade med oss den till ett litet shoppingställe med lager157, Stadium outlet och XXL.
Efter shoppingen åkte vi och käkade samtidigt som vi funderade på vart vi kunde bo med husvagnen eftersom campingen var stängd. Efter några timmars googlande och strögande hamnade vi på baksidan av Statoil i Karlstad. Hahah det blev en mysig kväll trots allt och idag tog vi sovmorgon till 9. Nu ska vi iväg till ett shoppingcenter sen tror jag att vi beger oss hemåt. Det blev inte riktigt som väntat men en rolig helg med mamma och Oskar har jag haft. 



Wow
25 Maj 2015, 19:48

Men hjälp vad jag vill åka den här rutschkanan. Herre vilken utsikt! 



Mellomys
24 Maj 2015, 21:14

Min lördagkväll var sååå mysig. Jag och Vickan började med att handla in det som behövdes för kvällen och ställde oss sedan i köket och fixade riktigt gott käk. Vi satt ute i kvällsolen och åt för första gången i år och solen värmde verkligen. 

Efter det var det dags för Eurovision song contest och heja på våran mumsmums. Fett kul att han vann juuu!!! Vi satt uppe och kollade på hela programmet innan vi somnade i bäddsoffan. 

Vi vaknade och fixade god frulle med äggröra innan vi drog oss mot Rankås för träning! 



Lättad
24 Maj 2015, 15:17

Känner mig friii! Jag kommer inte jobba matte på 3 månader och har bara ett svenska tal kvar innan sommarlovet. Åå vad härligt det känns! 
Igår var det ledig dag från träning vilket jag utnyttjade till fullo. Jag sov ut ordentligt och hade inte några planer för dagen. Chillade runt lite, tog en promenad med Kiwi och åt jordgubbar i solen innan jag drog iväg till Vickans lägenhet för mellomys. Det var mysfaktor 1000 men mer om det sen;)



Saturday
18 Maj 2015, 08:52

Min lördagkväll bjöd på 50/18-årsfest. Det var mammas och pappas kompis som fyllde 50 och deras dotter Amanda (en barndomskompis till mig) fyllde 18. Jag har inte träffat Amanda på nästan två år tror jag men när vi sågs var det precis som vanligt och vi hade massor att prata om. Fokuset var på 50-årsfest så vi var bara 5 stycken i min ålder men det var riktigt roligt iallafall. Det var några små lekar, grillbuffé och lite livemusik. 



Längesedan
15 Maj 2015, 22:45

Okej hej igen! Har haft fullt i min hjärna några dagar så blogga har jag inte haft en tanke på att göra. Det har hänt lite sedan sist.

I söndags tog jag hand om min själ på Aqua Vitalis (ett spa i Skövde). Jag fick i födelsedagspresent att åka dit med mamma och Elvira. Lika bra som väntat blev det. 

- I måndags var det Cooper, lika jobbigt som vanligt. Jag hade dessutom träningvärk gånger tusen men det gick helt ok ändå. Jag kunde inte ha sprungit fortare så jag är nöjd. 

- I tisdags var det en sju dundrans massor av träning. Tränade på morgonen, tränade på håltimman i skolan och två timmar efter skolan. Lagom trött på kvällen var jag också. 

- I onsdags var jag, Louise och Sigrid i Skara och testade på hur det var att ha grillor på sig och is under fötterna. Riktigt roligt men oj vad fort det går innan det känns ovant. 

- I går hade jag fått en beställning på 4 tårtor som jag levererade efter ett fett jobbigt träningspass med intervaller. 

- Dagen till ära har jag jobbat en stund hos pappa, tränat och pluggat... Det som satte guldkant på fredagen var helt klart att starta dagen med Body balance på gymmet med Vanessa. Verkligen en kanonstart på dagen. 

Veckans höjdpunkt är en riktigt höjdpunkt. Kan knappt fatta att det är sant men jag har bokat reeeesaaaa!!! Första veckan i skolan flyger jag till Grekland tillsammans med mina favoritpinglor. Trodde inte att jag skulle ha en chans att övertala mamma och pappa att åka ensam med Stina, Lisa och Vanessa but I did it!!! Det kommer bli så stört roligt och så underbart att bara sola, bada och njuta av hur underbart livet är. Can't wait!!! 



Sista dagen
11 Maj 2015, 11:50

Sista dagen tog vi vara på många solstrålar, tog ett sista dopp i havet och njöt av att bara vara där. Under tiden vi var där pratade vi med en mamma och hennes dotter som också var ute och reste så sista kvällen innan vi åkte hem åt vi middag tillsammans med dom. Det tog en ganska lång promenad innan vi hade besämt oss för vart vi skulle äta med vi slutade här, på en italiensk restaurang. 
 



Underbar lördag med stort U
09 Maj 2015, 17:55

Jag hade inga planer för dagen utan lät den komma som den gjorde. Jag har blandat lite nytta och nöje. Jag har börjat plugga lite till nationella i matte som är om cirkus två veckor vilket jag tror och hoppas kommer gå bra. Efter det övningskörde jag med pappa ut till skogen och tog en timmas promenad med honom och Kiwi. Det var jättemysigt att gå i det fina vädret och få massor av frisk luft. Nu kom jag nyss från en dejt med Vanessa. Vi var och käkade glass på Moster Elins i hamnen, fettma mys!
 
Kvällens planer är att umgås med min gris. Det var evigheter sen vi hittade på något bara hon och jag så det ser jag verkligen fram emot. Hoppas eran lördag har varit och fortsätter att bli awesome!



Underbart med fredag
08 Maj 2015, 19:39

Och det är FREEEDAAAG igen!! Istället för att vänta i två timmar på bussen efter skolan idag åkte jag en sväng till Skövde. Jag fick lite sällskap av Agnes innan hon åkte på körlektion. Fick med mig lite småsaker hem bland annat ett halsband, tofsar och den snyggast T-shirten i världen!! Hahaha älskar den med hela mitt hjärta så jag kunde inte låta bli att köpa den. Jag tänker dock ha den som sovtröja. 
 
Efter min lilla shoppingrunda var jag med Stina och Malva på gymmet och körde tabataintervaller. Ett riktigt bra pass som var både jobbigt och roligt! Jag kommer nog ha lite lagom med träningsvärk i morgon. Kvällen bjuder inte på något speciellt för utom mys framför TV:n eller How I met your mother. En riktigt bra fredag!



En bättre onsdagkväll
06 Maj 2015, 20:45

Åå jaaa! Fick avsluta denna mindre bra onsdag på allra bästa sätt. Vi träffades nästan hela konståkningsgänget vid bowlinghallen och jag presterade över förväntan. Så kul att få träfa alla som man inte har träffat på ett tag nu! Efter bowlingen käkade vi mat på China, pratade och skrattade i mängder. Skrattade så magen krampade. Detta gjorde min onsdag så mycket bättre. 

Er tycker jag väldigt mycket om



Behöver!!!
06 Maj 2015, 14:49

Idag har jag gått till skolan och lämnat hjärnan under kudden! Jag gjorde debut i att glömma idrottskläder så jag fick agera domare. Jag har inte orkat tänka på en enda lektion och känner ett stark längtan efter att åka hem och krypa ner i sängen, ta en power nap och plocka fram min hjärna igen.



Grattisgrattisgrattis
05 Maj 2015, 18:50

Idag fyller den mest underbara personen på hela den här jorden år. Du är inte bara min mamma utan min bästa vän i alla väder oavsett vad som händer. Någon coolare, sjåpigare, omtänksammare, ärligare och kärleksfullare person får man leta efter och jag är väldigt glad att du sket ut just mig. Ha en fortsatt bra dag och hoppas du varit nöjd med dagen som varit. Du är värd den bästa födelsedagen som någon kan få! Massa grattis i massor av mängder, jag älskar dig♥

 



Helgen
04 Maj 2015, 07:53

Engla fyllde 18 barre för ett tag sedan så i lördags firade vi henne. Vi kom dit lite innan 10 och dansade fram till halv 1. Hoppas Engla hade en rolig födelsedagsfest och grattis igen!

Igår satt jag fastklistrad i mina fysikböcker med ett avbrott för lite övningskörning och en skogspromenad och ett till för dubbla träningspass med Stina i Högaliden. Först var vi på ett styrkepass och efter det var det ett intervallpass. Kul med lite annorlunda träningssätt med nya övningar. 



Cypern dag 6
03 Maj 2015, 09:53

Den här dagen ar det bäst väder och jag var redan ganska uppbränd. Jag hade bränt mig lite här och där och hade fått soleksem på fötterna, benen, armarna och ryggen. Det enda jag kunde sola var i princip bara magen och ansiktet. Vi stekte lite iallafall men vi fotade extra mycket för att inte bli allt för uppbrända. Jag fick stå mycket framför kameran och leka modell, hehe.
 
Frammåt eftermiddagen tog vi oss upp till en kyrka som låg på toppen av Protaras som området där vi bodde hette. Den var så fin och även utsikten. Vi fotade mycket även här och läste små texter som hängde i ett minnesträd för folk som hade gått bort. Så fint verkligen.
 
 
 
 



Cypern dag 5
02 Maj 2015, 15:17

Jag lämnade kameran på rummet den här dagen och fotade enbart 3 dåliga bilder på maten som vi åt på kvällen. Men den här dagen var lik dom andra.
- Morgonpromenad
-Frukost
-Sol och bad
-Promenad för att kolla staden
-Lunch
-Mera sol
-Träning på gymmet
- Kvällsdopp i havet
- Middag på den asiatiska restaurangen som vi åt på första dagen
Saknar det här schemat lite. Det var så skönt att aldrig tänka på vad klockan var eller känna någon som helst stress. Stället var helt underbart så hit kommer jag garanterat åka igen. Det finns en resa till vårt hotell den 15:e maj för halva priset. Är det någon som hänger på?



Torsdag-fredag-lördag
02 Maj 2015, 10:17

Tjoho! Hoppas eran långhelg har startat lika bra som min. Torsdagens skoldag var en dag där vi fixade aktiviteter för att locka dit nästa års elever (som förövrigt redan har valt linje). Det blev inte så lyckat eftersom alla 9:or bara åt mat på skolan och sen åkte hem... Men vi knallade runt på skolan och fördrev tiden på olika sätt. Vi hade även sovmorgon som jag utnyttjade genom ett intervallpass och en tid hos frisören. Jag slingade håret lite ljusare nu innan sommaren och jag blev riktigt nöjd. 
 
Kvällen bjöd på ett bodypump pass med Stina innan vi plockade upp Vanessa, tog en sväng förbi ICA och åkte ut till Stina. Där bjöds det på smarrig mat innan vi tog fram lite (mycket) mys. Glass och naturgodis. Vi pratade fram till midnatt och det var verkligen bästa sättet att spendera min Valborg på. Underbart!
 
Igår kom min lilla kusin hit efter att jag hade pluggat fysik i för många timmar. Vi hade en mysig dag med ett avsnitt av Sveriges yngsta mästerkock, tacomys, brädspel och lite prat. Alltid lika kul att spendera tid med henne! 
 
Dagens planer är att träna lite lätt (har rööövmycket träningsvärk från i torsdags!!!!!), åka in en sväng till Skövde med mammi och Elvira och ikväll blir det 18-årsfest för Engla. Har mycket planerat men jag gillar att ha fullt upp!