Kan nog bada i parfym nu
28 November 2015, 18:57

Hanna och jag åkte till Inflights utförsäljning idag och där snackar vi rea. Vi stälde oss i en alldeles för lång kö (insåg vi i efterhand) men vi köade i skift. Den ena satt i bilen och den andra köade. Vi tyckte vi kom dit tidigt, 5 minuter innan det öppnade, men vi fick köa i 4 TIMMAR!! Efter 4 kalla timmar kom vi in och gick crazy bananas. Haha jag räknade ut vad jag skulle ha fått betala utan rea och det var lite drygt 5000. Nu betalade jag 500. Fattar ni den rean? 
Clean parfym för 10 kr styck och body lotion för 50 kr. Kap? Köpte även smashbox primer för 10 kr, Escada parfym för 100 kr och ett set med örhängen och armband från snö för 50 kr. Materiell lycka 2.0!!!Min torsdag
26 November 2015, 19:36

Jag var nere på vårdcentralen idag och fick penicillin mot halsfluss. Jag har mått bättre idag, ingen feber och mycket piggare. Imorgon ska jag till skolan igen och Hanna kommer hit efter det. Jag har inte träffat henne på för länge så det blir riktigt skojsigt. Jag ska inte träna fredag eller lördag för jag har fortfarande ont i halsen och jag känner att det är bäst att bli helt frisk innan jag köttar på igen. Ett hej från sjukstugan
25 November 2015, 14:47

Jag skippade sista lektionerna i måndags och åkte hem för att jag kände mig febrig. Så var det också och så är det fortfarande. Jag har haft feber och ont i halsen så jag var hemma från skolan även idag. Usch för att vara sjuk, gillar ej! 
Jag har iallafall finaste sällskapet vid mina fötter. Gosh vad gosig hon är!Sista tävlingen för 2015
22 November 2015, 15:42

Känner mig nöjd med att jag lyckades hålla ihop ett okej bra långa. Så roligt att få tävla en bra tävling! Jag tappade ett gäng placeringar men jag är glad ändå. Jag satte säsongsbästa med ca 9 poäng tror jag!!! Med en total poäng på 85,36 lämnar vi Stockholm. Känns för tidigt för att ha tävlat klart för i år redan. Det hade varit kul med ett SM efter detta också men jag får se till att kvala in nästa år. Delicious
21 November 2015, 22:18

Hela gänget käkade tillsammans ikväll. 5 av 5 toasts på det!Äntligen
21 November 2015, 18:23

En sån lättnad! Jag fick visa upp vad jag kan idag och gjorde ett bra korta. Kändes så skönt att få åka ett riktigt bra åk på tävling och jag känner mig oerhört nöjd. Jag slog säsongsrekord med 5 poäng och fick alltså 31,83 poäng. Jag ligger på 14:e plats inför långa som är imorgon. Jag ska njuta lika mycket av att få åka som jag gjorde idag.

Frukost
20 November 2015, 12:19

Kaffe, kokt ägg, nybakat bröd med avokado och citronpeppar och kiwi.Opsi
18 November 2015, 21:59

Lite tomt men ska försöka ta bättra mig lite. Nu har jag faktiskt haft tid över så det går det inte att skylla på. Kanske kan skylla på att jag är oerhört dålig på att ta bilder och inlägg som dessa med bara text är inte dom roligaste. 

Tänkte mest visa att jag lever och uppdatera om läget just nu. Jag har inte allt för mycket i skolan, jag slingade håret mörkare i måndags och det är tävling i Stockholm i helgen. Imorgon är det 200-dagars, vi är komplediga på fredag för att det är öppet hus imorgon och vardagen rullar på. Skäms för att vara människa
14 November 2015, 00:06


Pimpar vardagen
13 November 2015, 13:07

Lisa var här igår kväll och vi fixade lite plockmat. Bilderna blev dock så dåliga att det inte ens såg gott ut, haha. Ni för nöja er med en snyggisbild på oss två. 
Varför hittar man inte på sånt här lite oftare? Det var perfekt för en torsdag som gårdagen! Saknar Kreta lite lagom sådär också. Det var sååå underbart!!Fredag den 13:e
13 November 2015, 07:52

Idag var det tungt att komma ur sängen trots att det är fredag. Jag kände bara för att somna om, vakna när jag var utvilad och ha en skön dag hemma men icke sa Nicke. Jag mösade mig ur sängen dock ganska grinig vilket mina familjemedlemmar fick lida för. 
Dagen bjuder på skola, träning och en titt på Oskars handbollsmatch. Efter matchen ska jag och Elvira ha tacomys och kolla idol. En ganska bra fredag ändå. Jag känner mig dock i stort behov av en träningsfri dag men idag är sista träningen innan ledig dag idag så jag kan kriga på. Lista
11 November 2015, 09:29

Vad handlade din senaste dröm om?

Jag drömde att Vickan var utklädd till troll när hon åkte sitt program. Jag är ganska bra på att drömma skumma drömmar. 

 

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?


Jag tror mamma har sparat något så det finns nog.

 

Vilken är din sämsta egenskap?


Att jag ställer för höga krav på mig själv. Lagom duger aldrig och just nu pallar jag inte med det med mig själv.

 

Hur många kuddar har du i sängen?


När jag sover, 1. När sängen är bäddad, 10.

 

Föredrar du havet eller poolen?


Poolen tror jag. I poolen, på en madrass. Precis som på Kreta.

 

Vem ringer du när du är arg/ledsen?


Mamma får ta den smällen.

 

Vilket är ditt drömjobb?


Just nu är jag väldigt inne på att bli nutritionist. Att bli som Fredrik Paulún är min dröm just nu.


Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?

Mina fötter är väldigt muterade.

 

Vild fest eller romantisk hemmakväll?
Jag föredrar nog en romantisk hemmakväll

Samlade du på något när du var liten?
Om jag gjorde. Bokmärken, suddgummi och studsbollar.

 

Har du några smeknamn?


Inget som jag själv skulle presentera mig som men ibland kallas jag för Vilmört eller Mörta.

 

Föredrar du kramar eller blöta kyssar?


Beror ju på från vem. Blöta kyssar låter dock inte jättemysigt så jag föredrar nog kramar.

 

Om du fick förändra dig själv på något sätt, vad skulle du göra då?
Vara mer spontan och sänka kraven. Usch trivs inte med att jag pressar mig till att försöka prestera på topp jämt just nu. Jag är ju bara människa!Favoritprogram på TV?


Desertmästarna och Hela Sverige bakar.
10/11
10 November 2015, 15:20


Långprogrammet
08 November 2015, 19:57

Har inte så mycket att säga om långa. Jag vill vara possitiv och se det lilla som var bra men jag har släppt mitt åk nu. Det är färdigältat. Jag var oerhört förbannad efter mitt åk. Jag blir sällan det utan blir mer ofta besviken men idag skulle jag ha kunnat dunka huvudet i väggen eller krossa en glasruta. Både omgivningen och jag klarade sig oskadda den här gången. Haha det var inte riktigt så illa som det låter men jag var sur. 

Jag skulle kunna säga att det bara är att gå hem och träna på ännu mer och ännu hårdare men det är inte där det faller. Jag gör jättebra träningar där jag är stabil men ibland när det blir tävling blockeras jag och jag kan inte ens saxa ordentligt. Det här är min svagaste länk och jag tänker verkligen jobba på att bli bättre. Det hade varit lättare om problemet var att jag hade dålig kondis eller var svag men att stärka det metala känns svårare. Jag ska ta hjälp av någon och få ordning på det här. Jag ska bli den mentalt starkaste någonsin. 
2 glada bilder från SkaralägretLinköping
07 November 2015, 21:41

Lyckades med ett bra korta idag. Det var inte felfritt men jag är nöjd med min prestation ändå. Det finns mer att ge men jag skrapade ihop 26,79 poäng och ligger på 25:e plats av 38 efter korta. Imorgon startar jag vid 13 ungefär och då ska jag kötta!!!
På kvällen var hela gänget och käkade. Det blev Thaimat den här kvällen också. Bästa gänget!!!Oerhört lättad
04 November 2015, 18:05

Matteprovet är gjort och det kändes till och med bra. Det skönaste är att det är gjort och att jag kan släppa det nu.

Jag hade ingen träning idag eftersom det är tävling i helgen så jag var hemma vid halv 3 redan. Otroligt skönt! Jag tror jag är helt klar med min religionsinlämning, ska läsa igenom den en gång till, och jag börjar få lite koll på vad vi har att göra i skolan. Till skillnad från igår känner jag mig lugn och kontrollerad. Jag har även hunnit med att pratat med Calli i en och en halv timma. Saknar verkligen henne massor just nu!!
Jag testade den här idag också och ni MÅÅÅÅSTE prova den. Det smakar på riktigt pepparkaksdeg typ. Den va dröm!!  3 saker den 3:e november klockan 3
03 November 2015, 15:00

3 saker jag ser fram emot

- Ta studenten
- Fylla 18
- HÅÅÅKAAAN!!!


 

3 saker jag fasar för
- Mitt matteprov som är imorgon bitti.
- Att Lisa Holms mördare inte kommer få livstids fängelse.
- Att Elvira ska smitta mig så jag blir sjuk innan tävlingen.
 
3 saker jag gillar
- Kiwi! Inte frukten utan min vovve
- Känslan efter ett felfritt program. Helt slut men ändå fylld av massor av energi.
- Överraskningar. Jag blev överraskad av Elvira i fredags med en parfym och godis. Hon hade varit på Ullared så hon köpte det till mig. Tyckte det var väldigt gulligt av henne.
 
3 saker jag inte gillar
- När folk avbryter när man pratar
- Tighta linnen
- Otacksamma människor
 
3 saker jag vill
- Att Calli kommer till Sverige. Helst nyss!
- Tävla SM. Tror dock inte att jag kommer lyckas med det den här säsongen
- Ha snö på julafton

 

3 saker jag borde
- Ta tag i mitt körkort. Jag måste boka körlektion, riskettan och risktvåan men jag orkar inte ta tag i det. Jag vet inte riktigt när jag ska ha tid att klämma in det.
- Stretcha mer. Jag har slarvat lite för mycket med det ett tag nu.
- Släppa loss lite mer. Bara rocka på och ha kul.
 
3 saker jag kan
- Laga god mat
- Organisera upp saker. Det går åt fanders ibland men oftast har jag väldigt bra ordning och koll på allt.
- Göra inbakade flätor. Det är min nya talang som jag upptäckte på lägret i Skara
 
3 saker jag inte kan
- Planera långt fram i tiden. Jag kan oftast inte planera något med kort varsel heller, haha.
- Flirta
- Sjunga
 
3 saker jag har på hjärnan
- Sinx
- Cosx
- Tanx

Det är inte mycket mer än matte i min hjärna för tillfället. Men det blir ändring på det imorgon när provet är gjort. Då kan jag byta fokus.
 
3 saker jag pratar om ofta
- Konståkning
- Mat, hehe.
- Vardagen. Allt som händer i skolan och fritiden.
 
3 saker jag önskar mig
- Förutom fred på jorden och ett jämställt samhälle så en bra karriär. Jag vill arbeta med något jag brinner för som också är välbetalt. Känner mig inte så unik med det.
- Lite mer tid. Den räcker inte riktigt till just nu. Jag skulle behöva tre timmar per dygn extra så jag kan hinna med att plugga, övningsköra, chilla och leka med mina kompisar.
- En pojkvän.
 
3 saker jag blir lugn av
- Kramar
- Gosa med Kiwi
- Någon som talar om för mig att man måste andas ibland också.
 
3 saker jag blir stressad av
- När jag inte har kontroll på situationen. Antingen tidsbrist eller något problem som jag inte kan hantera.
- Tänka på vad jag ska göra året efter studenten.
- Elviras bordsskick. Haha skämt åsido men det är lite för mycket energi i henne, speciellt vid matbordet.
 
3 saker jag ska göra i helgen
- Jag ska tävla i Linköping. Vi åker dit redan på fredag för det kommer vara träning där man får prata med en teknisk specialist och en föreläsning.
- Eftersom det är tävling och vi är i en stad större än Hjo så lär det bli lite shopping.
- Antar att jag måste plugga också. Skolan dränker mig en aning just nu.
 
3 saker jag gjort den senaste veckan
- Tränat, tränat och tränat lite till
- Besökt Göteborg och Liseberg
- Pluggat matte
Sista oktober
01 November 2015, 08:50

Igår var det Elviras födelsedag. Vi firade henne på morgonen med paket och överraskade med att vi skulle på Halloween på Liseberg. Det var mycket folk men inte så långa köer till att börja med. 10 minuter på Helix och ingen kö till uppswinget. Senare kom det mer folk och när Gasten öppnade var det två timmars kö. Det fanns två andra spökhus men vi hade biljetter till alla tre. Ingen av oss hade lust att ställa sig i den bajslånga kön så vi försökte sälja biljetterna. Jag lyckades tillslut när jag frågade tre norrmän. Biljetterna var slutsålda i kassan så dom köpte dom. Haha tror dock inte att dom var medvetna om det långa kön. Lättlurade norrmän. 
| Vi skaffade oss en het kompis där | Våran snygga pumpa som vi fixade i fredags |

Vi tog tåget hem vid 9, trötta och glada efter en lyckad dag med rekordmycket godis. Tror inte att jag har ätit så mycket godis på en dag någon gång, haha. Det var värt det för idag börjar nyttiga november. Vi har bestämt i konståkningen, och även i familjen nu, att köra en nyttig månad. Man sätter upp reglerna själv men vi gör det ändå som en grej tillsammans. Nina kör det varje år så vi hängde på. Det kan nog kännas bra att ha haft en nyttig månad när december och julen kommer. 
Ett fint Liseberg innan hemfärd