Warszawa
16 Mars 2016, 11:14

Som jag nämnde var jag och Hanna i Warszawa förra helgen. Det var verkligen dröm till resa! Vi åkte tidigt från Mullsjö på fredagen och landade vid strax efter 11 i Polen. Taxicauffören som väntade på oss på flygplatsen förväntade sig nog inte två mjukisklädda ungdomar. Vi kom fram till ett väääldigt lyxight hotell runt lunch. Allt var över förväntan. 

Vi gav oss ut på stan och letade upp en mysig polsk restaurang där vi åt lunch. Vi bokade bord på restaurangen på hotellet till kvällen, körde ett gympass och badade i poolen. Vi gick till spat och bokade massagetid innan vi fixade oss för 5-rätters. Det var den godaste måltiden jag någonsin har ätit. Vi satt på restaurangen i nästan 2 timmar och åt bland annat kalvkind och risotto. 
Efter en bamsefrukost på lördagen knallade vi till ett enormt shoppingcenter. Hanna gick crazy banana och köpte allt hon såg pga priserna. På kvällen var det massage och återigen middag på hotellet. Den här gången åt vi lammfilé. Vi var uppe alldeles för sent men vi hade det så mysigt. En kanonresa verkligen!


NAMN
 

MAIL


BLOGG

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo