Gårdagen
31 Juli 2013, 13:50

Jobbade igår också och det gick helkass! Sålde inte ett piss, verkligen 0, blev lite irriterad och åkte hem 30 minuter tidigare. Älskar att vara min egen chef!

På kvällen kom Emma och hennes familj, en riktigt mysig kväll och det va sååå länge sen vi sågs så, kommer inte ens i håg när det va!

Dagen blev bra till slut i alla fall;)




Dessert
30 Juli 2013, 23:03

 
 •Vit chokladmousse med hallon och blåbär•



ÖNSKERUBRIK
30 Juli 2013, 18:17

 Har lite bloggtorka så jag låter er bestämma vad det ska bloggas om. Avslutas 5/8 så önska på!
 



Watermelon
30 Juli 2013, 10:20

 
•Så himmelskt gott•



Träning
29 Juli 2013, 22:22

Det blir en snabb träning nu på kvällen, jag har inte tränat sen i Torsdags, så det blir ett måste. Har för övrigt inga andra planer för kvällen mer än 1 avsnitt av Svensson Svensson
 



Den är min
29 Juli 2013, 14:20

När jag var med Lisa på Hönö åkte vi in till Göteborg den dagen då det var dåligt väder. Jag fick med mig lite smått och gott och även en tröja från Svea-butiken där jag provade den här! Jag blev helt kär i allt med den för utom priset, men idag hittade jag den på Ellos med 50%!
 



Oops
28 Juli 2013, 14:30

Försov mig i morse men mamma väckte mig i tid så det funkade ändå. Jag levererade bröd som vanligt och bakade till boden. Nu sitter jag nere i boden och väntar på kunder, Lisa och Hanna i ösregnet. Fick hjälp av dom att baka i går kväll och Hanna hjälpte mig i morse också så det gick i racerfart, haha!
Företaget går för övrigt bra och jag har redan tjänat gött med cash efter bara 1 vecka! Den har gått riktigt fort dessutom så vi får hoppas att det rullar på lika bra dom 2 kommande veckorna.

 
 

Funderar på att ha önskerubrik

 




5 truths
26 Juli 2013, 21:20

• Jag är kvällsuggla. Skulle hellre börja skolan kl 10 för att kunna lägga mig kl 00
• Jag har aldrig druckit alkohol. Jag vill inte ens testa för jag fattar inte vitsen med att dricka bara för att bli full. Jag har kul ändå!
• Jag är dålig på att cykla utan händer
• Jag har aldrig blivit sövd
• jag är konfirmerad




Tidigt
26 Juli 2013, 06:27

Vaknade precis och gick upp för att sätta på ugnen och börja grädda bröd. Jag hade egentligen lite sovmorgon idag, men sen ringde det en kl nio igår och ville ha bröd kl sju!
 



Gossip girl
24 Juli 2013, 17:47

Har väldigt länge tänkt att jag ska kolla på Gossip girl men jag har velat kolla klart på 90210 först. Här om dan kollade jag klart 90210 och idag började jag kolla på Gossip girl och jag är redan fast efter 1 avsnitt. Alla säger att det är asbra så jag var tvungen att kolla om det stämde och det verkar verkligen så. Nu ska jag kolla ett avsnitt till!




Bebisfågel
24 Juli 2013, 15:39

 



Favvofrulle♥
24 Juli 2013, 10:01

Världens godaste frukostkombo asså! Yoghurt med Paulúns kanelflingor med banan och jordgubbar!



⋆Träning⋆
24 Juli 2013, 00:09

Hade ett riktigt roligt träningspass med Stina nu på kvällen. Inte det jobbigaste direkt men det bränner lite i röven och jag lär nog ha träningsvärk i morgon. Har inte tränat ordentligt sen lägret slutade så det var riktigt kul att dra igång igen!




Körigt
23 Juli 2013, 19:15

Började tidigt i morses med storbak och brödleveranser. Efter det skyndade jag mig ner till boden för att fixa i ordning för dagen försäljning som blev väldigt lyckad.  Lyckades skrapa ihop över 1100:- och i kväll är det bakning som gäller igen. Ska försöka hinna träna med Stina också, min saknade bääjb!
 



Nobody can be uncheered with a balloon
23 Juli 2013, 10:38

 



Underbara sommar
22 Juli 2013, 20:44

 Det blev lite ändrade planer för dagen när vi insåg att vågorna var höga redan inne i hamnen, men vi gav oss ut i alla fall och det skulle vi inte ha gjort. Vi kom till Brevik där vi fick stanna för fikastopp och jag och Elvira blev avsläppta. Mamma och pappa vände med båten och kom 1 timma senare för att hämta upp oss med bil. 
Vi kom fram till slut och dagen har varit jättemysig med massor av bad, sol och snorkling. 
Bilder från gårdagen




22 Juli 2013, 16:04

The things that make me different are the things that make me❤
 



Omboöar
22 Juli 2013, 07:48

Idag är det omboöar med min fina kusin som står på schemat.
Detta stället är så j*vla fint med det klara vattnet, stenklippor och massa små öar. Vi åker båt upp och stannar förmodligen till sent i kväll så vi får se om det blir någon mer uppdatering idag! 
Bilder från Omboöar 08
 
 
 
 
 
 
 
 
 



10 truths
21 Juli 2013, 23:01

❋ Jag är rädd för fulla människor. Möter jag en full gubbe på stan så byter jag sida av trottoaren
❋ Jag har aldrig brutit något eller haft någon allvarlig skada
❋Jag har ingen favoritfärg. När folk frågar vet jag inte vad jag ska svara så då säger jag oftast vit
❋ Jag har tävlat SM. Förra året men det var på håret att jag kom med eftersom dom tidigare tävlingarna inte hade gått så bra.
❋ Jag kan inte sjunga. Men jag gjorde en hyllning till våran lärare med ett gäng tjejer som vi sjöng för hela skolan
❋ Jag lägger mer och mer pengar på shopping. Älskar verkligen att shoppa och det finns alltid något man behöver.
❋ Jag blir alltid brunast på magen
❋ Jag önskar att jag var bra på engelska. När jag ska prata blir jag jätte osäker och får inte fram ett ord
❋ Jag har en dubbelsäng
❋ Jag hatar när man borstar tänderna när man äter. Det får mig att känna tandkrämssmak i munnen.




Båtmys
21 Juli 2013, 20:39

En fin sommardag som denna blev det en snabb tripp till Hjobadet med min saknade vän Emma. Sen kom familjen så vi åkte iväg med båten för att sola, bada och bara chilla lite. Älskar dagar som denna!
 
 



Summer☼
20 Juli 2013, 11:17

Sommarlovet går fort och jag har hunnit med massor under dom veckorna som har gått. Första veckan jobbade jag. Jag driver ett eget företag där jag bakar bröd, tårtor och kakor och jag står även nere i Hjo hamn och säljer fika. Veckan var lite trög men resultatet blev bra i slutändan i alla fall.
Efter den veckan var det dags för konståkningsläger i Lidköping i 2 veckor med mina goa vänner. 2 lyckade veckor med bra träning och mycket skratt. 
Sen började semestern på riktigt när jag åkte till Hönö med min favvo Lisa och hennes familj. En helt perfekt resa där jag hade superroligt, det måste verkligen göras om nästa år.
Jag var där i 3 nätter innan jag hoppade över till grannön brevid där jag är just nu! Här är jag med familj och kusinen och njuter över att livet känns helt underbart. 
 



Lilla jag
19 Juli 2013, 17:19

Kul att ni hittade hit!
Mitt namn är Vilma Lejonberg och jag är en glad tjej på 15 vårar. Fritiden spenderar jag i ishallen där jag tränar konståkning men jag gillar även att fota och baka.
Jag bor i en liten stad som ligger vid Vättern där det inte händer så mycket på vintrarna men är väldigt mysigt på sommaren. Här bor jag med mina päron, min syster och min bror mitt i "stan" om det nu finns någon. 
Till hösten börjar jag gymnasiumet i Tibro där jag kommer gå teknik i en klass med 5 tjejer och 12 killar.
Vi kommer att få datorer och jag tror och hoppas att vi kommer få photoshop på dom också så att bilderna här på bloggen kommer att glänsa! 
Kika gärna in här igen och släng in en kommentar!
 



Välkommen till min nya blogg!
19 Juli 2013, 14:51

Mitt första inlägg.