PREMIÄR!!
26 April 2014, 10:09

Igår var det första "riktiga" föreställningen och det går inte beskriva med ord hur underbart detta livet är! JAG VILL INTE ATT DET TAR SLUUUT. Stämningen i ishallen är kanon, showen är bättre än någonsin och publiken igår var helt otrolig. Nu är orden slut och träningen inför nästa show börjar snart. See yaa♥Spraytan
23 April 2014, 12:42

Hahah, ser för tillfället ut som att jag har badat i en gödselstack eller nått! 
Imorse var Jag, Emma, Ellen, Hanna och Sarah i Skövde för att spraytana oss innan isrevyn. Det blev riktigt bra faktist, bättre än väntat, men nu innan man har duschat nån gång så ser jag ut som en skitig bajskorv. 
Snart är det dags för genrep och imorgon har vi första föreställningen, såååå taaaaggaaaad!!!Det närmar sig...
22 April 2014, 10:06

Alla pusselbitar börjar falla på plats, scenen är uppe och humöret är på topp. Alla är så glada och man känner hur det pirrar i hela kroppen i alla nummer man kör. Vi har testat showkläderna till vissa nummer och det är inte långt kvar nu, det märks. Ååå, jag längtar så GALET!!!!
Sommarjobb
21 April 2014, 13:11

Jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle jobba med mitt företag i sommar och fick en fråga om vad det är för något jag gör.
Allt från början. För två somrar sen kom jag, tillsammans med Emma, på att vi ville starta ett sommarföretag tillsammans. Vi skulle stå i Hjo hamn och sälja hembakat fika till alla turister och även leverera på beställning. Vi kom också på att vi kunde leverera nybakat bröd hem till folk på morgonen. Alla planer blev till verklighet och vi jobbade 3 veckor under sommaren och tjänade bra.  
Förra sommaren fortsatte jag på samma idé fast denna gången själv. Då jobbade jag lite mer än sommaren innan och tjänade nästan det dubbla eftersom jag var själv.
I höst och i vinter har jag fortsatt att jobba lite fast då hade det bara varit beställningar på bröd och tårtor. I sommar ska jag inte vara nere i hamnen och sälja fika utan bara baka på beställning!Q/A
19 April 2014, 18:12

Q: Ska du sommarjobba i sommar, isåfall vart?

A: Jag har inte sökt något sommarjobb för det skulle inte gå ihop med all träning som jag har på sommaren. I 2 år har jag drivit ett företag på sommaren, ett år med Emma och ett år själv. I sommar kommer jag ha cirkus 2 veckor ledigt att jobba på och jag tror jag kommer driva mitt "företag" dom 2 veckorna. 
Jag jobbade förra året ca 3 1/2 vecka och tjänade bra med pengar. Då bestämde jag att pengarna skulle gå till läger i Chicago och satsta mer på konståkningen sommaren 2014. Denna sommaren kommer jag vara 5 veckor på läger totalt varav 2 i Chicago. Känner att jag inte riktigt vill ta mig tiden att jobba i sommar utan ska lägga tiden på att träna istället. 
Blev väldigt rörigt nu men om jag ska knyta ihop säcken så kan jag säga att om jag ska jobba så ska jag jobba med mitt företag. Glá påsk
19 April 2014, 09:51

Tjolahopp tjolahej alla glada människor och glad påsk på er. Hoppas eran påsk började bra. Jag tillbringade min långfredag nere i Mullsjö hos mina härliga kusiner. Mycket mat och ännu mera mat och lite till mat och massa godis och annat gott tryckte vi i oss. Jag vet inte riktigt hur man brukar fira påsk förutom att man äter. Är det nått annat man brukar göra på påsken? Hehe, i så fall har jag noll koll på läget. 
Idag ska jag med pappi till stan och handla lite saker inför isrevyn. Fattar ni det är 5 DAGAR kvar till första föreställningen!!! Är taggad till tusen!Myror i brallan
18 April 2014, 15:28

Åå vad underbart detta var. Var ute och sprang i 35 minuter förut och man kan säga att det var ett bra tag sen jag sprang. Jag har kännt mig sugen på att springa ett tag men nu har det varit så många timmar som lagts i ishallen så orken har inte riktigt funnits. Idag är jag ledig från träningen så då passade denna löpturen bra och det var helt underbart!! Jag sprang så att svetten sprutade och nu i efterhand säger mina fötter att jag inte skulle ha sprungit. Har utöver mina slitna fossingar skoskav i hålfoten och på stortårna men det var det värt. 
Perfekta löparvädret!

Peanut butter cup
18 April 2014, 09:27

Åå herre vad gott. Dreglar typ av att kolla på den! Tror att mina fötter snart säger upp sig
17 April 2014, 10:52

Glider omkring på isen med grillorna på mina fossingar och nu börjar dom ta stryk. Känner mest att ett liv utan fötter hade varit bättre just nu fast ååååå vad jag älskar detta livet i ishallen iallafall. 
I första pausen igår var det tacomys hos Hanna med härliga tjejer. Vi åkte sedan för att träna i cirkus 5 timmar till och sen följde jag och Sarah men till Hanna och sov där. Riktigt mysigt!The only bad workout is the one that didn't happen
13 April 2014, 10:50

Åå, ge mig mer träningar som denna!
Njöt av varje skär jag tog imorse och allt bara flöt på. Jag klarade flera bra dubbel axel och gjorde även min första dubbel axel dubbel toeloop helt ren. Eftersom det börjar närma sig isrevyn nu har vi inte så mycket vanlig träning därför är det så härligt att göra riktigt bra pass dom få träningarna vi har. Underbar start på denna söndag! Ikväll väntas 6 timmars isrevyträning också. Fotografering inför isrevyn
10 April 2014, 22:51

Hahah, orkar inte hur fula vi är i svarta pageperuker!! Det passar dock in väldigt bra till det numret eftersom det är tema Egypten så helheten kommer bli riktigt tjusig. Man känner verkligen att det närmar sig nu. BARA 2 VECKOR KVAR!!
Världens bästa Lisa!
10 April 2014, 08:17
En tung sten har lyft från mina axlar
09 April 2014, 22:10

Jag hade engelskaprov idag och höll även mitt tal på svenskan så nu känner jag mig fri igen. Nu har jag inget plugg förrän efter isrevyn, huuuur skönt?? 
Tillbaka till svenskatalet. Var helt 
cp-nervös när jag ställde mig upp och skulle börja prata. Vet ärligt talat inte hur det gick för jag minns typ inte men Stina sa att det lät bra så jag litar på henne. Det var ganska intressant att lyssna på allas tal. Man hörde vilka som hade lagt ner tid och energi på vad dom skulle säga och jag hörde en del kloka ord.
Engla höll ett tal till sin syster där hon sa att en syster kan man inte förlora i ett bråk, det kan man med en vän. Jag har aldrig tänkt på det innan men hon har en poäng. Om jag hade bråkat med mina vänner som jag gör med Elvira hade jag nog inte haft några vänner kvar. Haha, nu låter det som att jag och Elvira har jätte allvarliga bråk hela tiden men riktigt så är det inte. Det är klart att vi bråkar ibland men det jag menar är att anledningen till att det blir bråk mellan syskon är nog just det, man tar dom för givet för man vet att man inte kan förlora dom på samma sätt som en vän. 
Det var många killar som höll ytliga tal där dom tackade något datorspel eller en Tv-serie i några korta meningar, ganska ointressanta och tråkiga, men en kille i klassen var riktigt stark och modig. Han gjorde ett tacktal till sin vän från högstadiet för allt roligt dom hade haft tillsammans under dom 3 åren. Han sa sedan att hans vän hade gått bort förra året och då kom mina tårar. 
Tänk er att ha en vän, en vän som du är riktigt tight med och alltid har kul med. En vän som alltid finns där och som en dag bara försvinner förgått. Tänk vad fort hans liv måste blivit upp och ner.
Jag tyckte verkligen att det var modigt gjort att hålla ett sånt tal inför hela natur och teknist klassen. Jag hade aldrig klarat något sånt, jag hade bölat så fort jag öppnade munnen. Oerhört starkt gjort av honom! Bor numera i mitt andra hem
08 April 2014, 16:04

Det enda som svävar runt i mitt huvud för tillfället är isrevyn. Det jag gör på dagarna är tränar, pluggar, äter, sover och tränar lite till. Om 2 veckor smäller det och då ska allt sitta som en smäck! OM 2 VECKOR ÄR DET SHOWTIME!!!!! Helt sinnes hur bra årets isrevy kommer bli, såååå taggad. Nedräkning
04 April 2014, 12:36

1 dag tills Oskar kommer hem
7 dagar till påsklov
100 dagar till Chicago (!!!!!!!)
20 dagar till Isrevyn
70 dagar till sommarlov
Vill ha tre timmar mer om dygnet
03 April 2014, 22:13

Är glad över att ni fortsätter titta in på bloggen men ledsen för min dåliga uppdatering. Jag har inte tagit mig tid till att blogga det senaste eftersom det snurrar väldigt mycket konståkning i min hjärna för tillfället. Det är isrevy om bara tre veckor, TRE VECKOR!!  Under dessa tre veckor kommer jag i princip bo i ishallen ha grillorna på mig tills fötterna ruttnar. I slutändan är det värt allt slit och varenda minut man har lagt ner på att showen ska bli så bra. Frågor #4
01 April 2014, 21:26

Har du klarat någon trippel? 
Nej men jag jobbar på det

Ditt favoritbakverk att äta och din favorit att baka? 
Banoffe pie är typ det godast som finns så det är favorit att äta.
Ju mer detaljer och steg det är när man ska baka desto roligare blir det. Oskars studenttårta var väldigt rolig att baka. 


Trivs du med din klass? 
Ja fast jag tyckte den var bättre i början av året. Nu har man insett lite mer att vi är lite olika och det har blivit lite olika grupper i klassen. Men den är lättsam överlag. 

Vilka umgås du med i skolan? 
Lisa, Stina och Mattias är dom som jag umgås medt med från min klass. Sen läser vi nästan alla ämnen tillsammans med natur och vi brukar va med tjejerna där. 

Bästa vänner? 
Stina och Lisa är dom som känner mig allra bäst och det är dom jag umgås med. Sen är det hela min konståkningsfamilj också som jag tränar med alla dagar, året om, typ. 

Närmsta vänner inom konståkningsvärlden? 
Vi är en enda stor familj i konståkningen och vi är alla som systrar. Den jag umgås mest med av konståkarna är nog Olivia tror jag. 

Är Mattias din första kärlek? 
Ja

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? 
Jag tror inte på att man kan gå på stan och sen falla för någon pladask och det är mannen i ens liv. I första ögonkastet ser man ju bara utsidan av en person och faller för utseendet hos en person.