2 på gatan
29 Augusti 2014, 17:32

 



Willis tower
28 Augusti 2014, 14:31

 
 



#food
27 Augusti 2014, 20:58

 Så fräscht och såå gott ser detta ut att vara!!



Konståkningsbabbel
26 Augusti 2014, 23:12

Det enda som snurrar i min hjärna är träning för tillfället. Dom kommande dagarna är det mycket träning inplanerat, allt för att va i så bra form som möjligt till Luleå. Igår tränade jag tre och en halv timma på is och en halvtimma fys. Dock utan hopp, eller endast enkelhopp åt fel håll, så mycket koreografi och piruetter blev det. 
Min fot känns bättre och jag gick på is i fredags och hade programgenomgång i lördags. Jag visade upp båda mina program, utan hopp, för två riktigt bra domare.

Denna säsongen har inte startat riktigt som väntat och därför blir det mycket funderingar kring träningen. Allt har känts så flummigt fram tills nu. Jag har inte vetat när jag kan hoppa, om jag kan åka till Luleå eller exakt vad det är som gör ont i foten. Jag vet fortfarande inte nått av det men det känns som att jag har en plan för hur jag ska göra för att på ett snabbt och bra sätt komma igång igen. Luleå är redan nästa helg vilket är skrämmande nära. 

Jag hoppas verkligen att jag kan börja hoppa dom närmsta dagarna så att jag kan mosa sönder och vara i toppskick till säsongens första tävling. Det vore verkligen guld värt!



lyxig frulle
24 Augusti 2014, 12:54

Dagen då vi åkte in till Down town åt vi amerikansk frukost. Riktigt riktigt gott, och jaa pannkakorna smakade lika perfekt som dom ser ut att göra. Något magiskt recept som jag måste ragga upp.



vi tror vi är modeller
21 Augusti 2014, 08:45





Aurora outlet
20 Augusti 2014, 11:21


Shoppingen på Aurora outlet var riktigt grym. Det var denna dagen som jag spenderade mest pengar men också fyndade allra mest också tror jag. Skjorta och stickad tröja från Ralph Lauren, 350 kronor styck och även ett par Vans för 340 kronor. 



inte allt för onyttig glass
19 Augusti 2014, 10:08

Till 4 personer behöver du:
4 bananer
Mörk choklad
Osötat jordnötssmör

Gör såhär:
1. Skär bananerna i pengar och frys dom i minst 3 timmar
2. Ta ut dom och låt tina i 10 minuter innan du mixar dom i en matberedare till en jämn smet
3. Servera med en klick jordnötssmör och toppa med hackad choklad

Busenkelt och livsfarligt gott



det går bra nu
18 Augusti 2014, 22:40

Något säger mig att jag inte ska träna detta Vedeninläger som är nu i slutet av sommaren. För tre år sedan blev jag sjuk och missade halva lägret, förra året stukade jag foten och missade två dagar och självklart så kunde jag inte träna alla dagar detta året heller. 

När vi var i Chicago ramlade jag på en ögel och vred till foten på nått vänster. Jag hade lite ont när vi hade off ice men det gick över efter två tre dagar. 
På sista passet i lördags gjorde jag en helt vanlig axel och i landningen kände jag att jag fick ont på samma ställe igen. Jag har haft ont sen dess och inte kunnat hoppa ordentligt denna veckan. 
  Jag kollade upp det hos en läkare i fredags och han visste inte säkert vad det var men sa åt mig att vila i TVÅ veckor. BINGOOO, eller inte... Jag får se lite hur det blir med det. 



Oakbrook
18 Augusti 2014, 15:53

Bättre sent än aldrig. Jag ska försöka lägga upp ett gäng bilder från Chicago som jag tog med min kamera. Har inte riktigt orkat sitta framför datorn och redigera bilder efter att vi kom hem. Dessa bilder är från första shoppingrundan på Oakbrook. Baam vilken bra shopping, denna dagen rockade!



en ovanlig fredag
16 Augusti 2014, 19:47

Vaknade. Åt frukost. Bakade bröllopstårta. Åkte till Skövde. Röntgade foten min. Fick reda på att jag hade en spiralfraktur. Åt lunch. Åkte till akuten. Väntade. Väntade. Väntade. Såg på film. Väntade. Pratade med ortopedläkare. Väntade. Fick reda på att jag inte hade en spiralfraktur. Blev glad. Fick reda på att jag måste vila från isen i helst 2 veckor. Blev sur. Åkte hem. Åt middag. Fortsatte baka tårta. Somnade.
Gårdagens lunch, riktigt god!!



bröllopstårta
16 Augusti 2014, 18:46




vi myser igen
12 Augusti 2014, 23:31

Denna gången i Hjo med glass och picknick på golvet på min övervåning. 



bra måndag
12 Augusti 2014, 14:44

Jag hade en riktigt rolig kväll hos Vickan tillsammans med henne, Louise och Amanda igår. Vi käkade himmelskt god mat, spelade sällskapsspel, skrattade tills vi grät och kollade våra scheman inför skolstarten. Kanonrolig måndagkväll!



myspys
11 Augusti 2014, 09:35

Hade en riktigt mysig kväll igår med min underbara Lisa. Vi lagade vääldigt god mat, pasta med kycklingsås, och satt och pratade om allt mellan himmel och jord i cirkus 4 timmar. Efter maten skar vi upp frukt och tog fram lite mörk choklad och smaskade på det resten av kvällen. Jag har aldrig varit någon fantast av mörk choklad men jag har bestämt mig för att börja tycka om det och det går frammåt. Mörk choklad till all frukt igår var verkligen perfekt. 



en kväll hos Olivia
10 Augusti 2014, 15:15

Efter sista ispasset igår brummade vi hem till familjen Jengards hus i Vargön. Vi fick välkomstdrinkar och hade tacomys innan vi drog oss ut i regnet och badade. Två olika badplatser badade vi på innan vi avslutade i Olivias jacuzzi. 
Efter allt badande startade vi "katten Gustav" och Olivia hade fixat massor av frukt och förberett chokladfontänen. Riktigt mysig tjejkväll med Chicagogänget. 

Vi sov där i natt och gick upp tidigt i morse för att träna igen. Nu börjar kroppen kännas ganska sliten men det är bara att ta i det sista nu. Imorgon är vi lediga och nästa läger börjar på tisdag igen men då är det på hemmaplan. Det ska bli skönt att slippa laga mat, kunna träffa familjen och sova i sin egna säng.




Swedish night
10 Augusti 2014, 11:12

Eftersom våran Amerikanska syster är här så har vi hittat på en del kul med henne. Det känns som Sverige (Tibro och Lidköping) inte har det största utbudet av aktiviteter direkt, inte om man jämför med Chicago, men vi har haft riktigt kul och har fler roliga planer på gång.
I fredags hade vi Swedish night. Vi spelade minigolf och efter det åkte vi och shoppade loss på Ica och hade en riktigt mysig och rolig kväll. Vi köpte typiska svenska saker som hon inte hade provat innan och allt förutom vaniljhjärtat gick hem. 
Avslutet på kvällen blev en svenskalektion med ett gäng fula men också en del användbara ord. 



Kvällsdopp
07 Augusti 2014, 13:11

Avslutade gårdagen med kvällsdopp i Vänern! 



en smak av Chicago
06 Augusti 2014, 14:51

Livet är inte riktigt så bra att jag är på väg till Chicago igen men jag har faktist fått med lite Chicago hit. Denna veckan är det läger i Lidköping och Alexander, tränaren som vi tränade för i Chicago, är här. En stor bonus är att vi också har fått finbesök av Calli! Det kommer bli 2 riktigt bra veckor. 



Q/A
05 Augusti 2014, 08:30

Q: Vad kostade Ralph Lauren? 

A: Priserna är billare än i Sverige redan från början och det var dessutom 30% rea på både min skjorta och stickade tröja. Så jag gav cirkus 700 svenska kronor för båda.



älskar sommar
04 Augusti 2014, 22:52

Kvällsdopp med båten igår, hur fint?



Vickans födelsedag♫
03 Augusti 2014, 09:27




Bra start
02 Augusti 2014, 18:54

Startade den här dagen med brunch tillsammans med mina efterlängtade vänner. Huuuur mysigt som helst och riktigt gott. 





shopping Chicago del 3
01 Augusti 2014, 16:58

Skjorta~Ralph Lauren // Piké~Tommy Hilfiger // Tröja~Tommy Hilfiger
Stickad tröja~Ralph Lauren // Vans



Omboöar
01 Augusti 2014, 10:31

Det stod sol på gårdagens väderprognos men det blev dock inte lika bra väder som det sades. Jag tillsammans med mina päron, Hanna och hennes pappa åkte upp till Omboöar och spenderade dagen där. Jag lyckades få lite färg på nosen (hade gett upp det hoppet eftersom jag har bott i en ishall denna sommar) och dagen var riktigt kanon. 
 
Det gick att bada (med våtdräkt) även fast det var kallt (18 grader). Vi filmade och lekte med Hannas och deras Gopro  och det blev både bra kvalité på bilderna och filmerna. Vi blev dock inte lika snygga som kvalitén men men.