shopping Chicago del 2
31 Juli 2014, 11:55

Blus~Abercrombie & Fitch // Jeansshorts~Abercrombie & Fitch
Pikér~Hollister // Jeans~Hollister
 



shopping Chicago del 1
30 Juli 2014, 20:44

Tjocktröja~GAP // Tjocktröja~Hollister // Mjukisshorts~Hollister
Trjäningströja~Hollister // Träningströja~Under Armour // Sport-Bh~Forever 21



Hemresa
29 Juli 2014, 22:57

Är ganska jetlagd efter resan hem men nu är jag tillbaka på hemmaplan. Resan hem blev tre timmar extra lång för att en lampa om att bagageluckan var öppen lyste. Så efter 30 minuters flygning fick vi flyga tillbaka till Chicago och vänta instängda i planet i två timmar. Sov ganska stor del av resan så tiden gick fort och väl framme i Sverige efter drygt 11 timmar väntade mina päron på flygplatsen. 



snygga som få
26 Juli 2014, 00:59

Idag är det sista träningsdagen i detta underbara land. Jag har fått såå mycket bra med mig här ifrån, både övningar och tips, som jag verkligen ska fortsätta att använda. 
Vi bestämde redan första dagen då vi kom hit att sista träningsdagen ska vi vara extra snygga. Här är resultatet



Woodfield
25 Juli 2014, 18:51

I onsdags skulle vi åkt till ett enormt shoppingcenter efter träningen men det blev ändrade planer. Sofia, en åkare från Filippinerna, trampade snett på fysen så Bobbi körde henne och hennes mamma till sjukhuset. Vi tyckte då att det var ganska surt att vi missade onsdagens shopping även fast vi skulle flytta fram den en dag. Nu i efterhand var det så mycket bättre att vi tog det igår, mer tid och mer energi. 

Igår var vi alltså på Woodfield och spenderade lagom för mycket pengar. Det var nog våran sista shoppingrunda för vi känner oss ganska klara, allt på listan är checkat. Nu ska vi spendera massor av tid med våran underbara Amerikanska familj dom sista dagarna. 



glädje
22 Juli 2014, 20:19

Här trivs jag alldeles för bra!



en bild på gatan
22 Juli 2014, 15:01




Dick's
22 Juli 2014, 00:12




downtown
21 Juli 2014, 21:42

Igår var en riktig kanondag. Vi hade det sååå roligt hela dagen och det var riktigt kul att få se storstaden.

Vi började dagen uppe i Willis tower där vi åkte 103 våningar med hiss för att kolla på utsikten. Den var helt fantastisk, det gick verkligen att se hela staden. Efter det traskade vi och tog en vatten taxi till Dick's där vi lunchade. Deras idé med restaurangen är att typ man ska bete sig lite som ett svin, kasta hopknölade servetter på andra, och alla får varsin pappershatt där dom skriver något om en. Riktigt rolig restaurang!! Efter det knallade vi vidare mot the bean där vi tog cirkus 500 bilder och sedan vidare mot Navy Pier. Där var det verkligen sååå fint. Man såg skylinen med alla höga skyskrapor och vattnet framför.

Sist av allt blev höjdpunkten på dagen, seadog. En båt som rymmer ca 50 pers som kör fort, hoppar i vågor och går ut på att få alla på båten plaskblöta. Dom lyckades så bra att jag kunde vrida ur min klänning efteråt. Något av det roligaste jag någonsin gjort. 
Vi kom hem trötta och glada efter en helgrym dag!!
 Sleeping like a boss



Chicago♡
21 Juli 2014, 03:12

Går inte beskriva hur mycket jag älskar denna staden. Här ska jag bo när jag blir stor. 




♡♡♡
20 Juli 2014, 16:25

Jag, Calli, Joyce, Olivia, Vickan och Louise lekte supermodeller och fick riktigt söta bilder!



shoppingshoppingshopping
20 Juli 2014, 03:58

Vårat första och enda ispass idag var i en annan ishall som var en bit längre bort. Tanken var att vi skulle åka till Woodfield efter det eftersom det låg på vägen men vi ändrade planer. Vi åkte till den stora outleten Aurora och satte sprätt på lite för mycket pengar. Älskar verkligen allt jag köpte där så det var verkligen värt pengarna. Jag fick enbart med mig saker som stod med på min shoppinglista till muy bien priser. 




Mariano's
19 Juli 2014, 19:34

Efter de två första ispassen igår kom Bobbi och hämtade upp oss vid ishallen och vi åkte vidare mot Mariano's. Det är en enorm mataffär, verkligen enorm. Tänk er ICA maxi gånger 3 ungefär. Vi köpte lunch där innan vi åkte vidare mot lite shopping på TJ max. Jag hittade dock inget som jag förälskade mig i men det var roligt att bara kolla. 




the cheesecake faktory
16 Juli 2014, 18:17

4 från The cheesecake factory igår. Det var verkligen amerikanska portioner, enorma, men det var sååå gott. När jag var mätt syntest det knappt att jag hade ätit nått. Vi fick med oss det vi inte åt upp hem så det blir nog lunch någon dag.




the longest birthday party ever
16 Juli 2014, 05:05

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Vickans födelsedag!!!! 

Vi startade redan vid frukost imorse med fin dukning, färska bär och paket. Efter frukost var det träning och efter det åkte vi hem och åt födelsedags lunch med ytterligare ett paket. 
Efter sista träningen kom den efterlängtade första shoppingturen. Vi var på Oakbrook mall. Tänkt dig alla dina favoritaffärer på samma ställe med sommar rea, det är Oakbrook!! Vi hade inte så gott om tid eftersom vi skulle äta middag tillsammans hela familjen på The cheesecake factory så vi racershoppade. Vi var bara inne på Hollister, Abercrombie och Pink men jag lyckades få med mig två pikéer och en träningströja från Hollister. Me gusta! 

Vi kom hem efter The chessecake factory runt niotiden och då stod bordet dukat med tårta, partyhattar och partytutor. Riktigt roligt att se hur födelsedagar firas här, inte riktigt som hemma i Sverige. 



Tidsfördriv i pausen
15 Juli 2014, 02:14

Bjuder på fyra fina selfies, haha!




Första träningsdagen
14 Juli 2014, 21:23

Vi gjorde vårat första träningspass här i Chicago i morse. Första halvtimman var bara steg och sen hade vi direkt en timma piruetter. Det brukar vanligtvis bli ganska långtråkigt och snurrigt med piruetter en hel timma men så blev det inte. Det var riktigt bra träning med fokus på nya levels. Vi tränade inte för Alexander Vedenin den timman utan hade en tränare som tränar Mao Asada och Florent Amodio, hon hade riktigt bra koll på allt som hade med piruetter att göra. 

Vi hade paus i fem timmar efter det så vi har suttit i ishallen och chillat. Lite segt i 5 timmar men men, nu är det snart dags för isträning igen. 



LOVE CHICAGOOO
14 Juli 2014, 04:16

Helt ofattbart att jag nu befinner mig i USA! Allt är helt över mina förväntningar och dom var inte låga när jag åkte hit. Det känns som att leva i en perfekt amerikansk film. Från att jag gick av planet till att jag nu ska sova har jag haft ett stort leende på läpparna och både skrattat och ätit så att jag har fått ont i magen. 

Vi hade köpt presenter till familjen varav en var en enorm godispåse på 2,2 kg med lösgodis. Hahaha, allas miner när dom smakade på djungelvrål. Ingen hit här, marabou var mer populärt! 

Klockan här är nu 9 och vi ska hoppa i säng. Det blev en väldigt lång men extremt rolig dag med familjen med middag på Chipotle, alldeles för god glass och bio som avslut. Älskar familjen redan nu, hur härlig och underbar som helst. Detta stället kommer jag inte vilja lämna om 2 veckor. 
Vi har fått riktigt bra schema denna veckan också vilket är ett stort plus i kanten. Åjfrwacjlohbkmxtwqåfp, jag stormtrivs verkligen här!!!



Stockholm
12 Juli 2014, 22:50


Idag har vi haft en riktigt mysig dag uppe i huvdustaden. Jag lyckades gå i fler affärer och suktas av massor av snygga kläder utan att köpa något. Jag köpte bara lite nyttoprylar som ska med till Chicago. Efter lite shopping avslutade vi med frozen yoghurt innan vi åkte iväg till hotellet. Middagen bestod av en favorit på restaurang med la famillia. Nu laddar jag inför morgondagens flygtur, bara 11 och en halv timma kvar sen sitter jag på planet påväg över Atlanten!
 



24 timmar
12 Juli 2014, 10:20

Waaaaah!!! Om 24 timmar lyfter planet, jag är färdigpackad och taggad till 1000 .



CHICAGOOOO!!!
10 Juli 2014, 20:29

Åå maj gaaaad!!! Tiden bara springer iväg. Snart har jag tränat 2 veckor här i Lidköping vilket innebär att det inte är långt kvar till Chicago. Det bara 2 dagar 13 timmar och 50 minuter tills planet lyfter.
Redan på lördag åker min familj upp till Stockholm och har en dag där för att slippa gå upp vid 4 på söndag. Jag ska göra mitt bästa för att hålla hårt i pengarna nu innan Chicago så jag kan sätta sprätt på vartenda cent där men det kan bli svårt. Åka till Stockholm utan att shoppa, hur låter det? Min shoppinglista inför Chicago är lång så väskan hem lär väga några ton för mycket, meeeen det är det värt. Herre Gud vad jag ska shoppa och herre Gud vad jag ska träna. 
En bild på pinglorna från förra året. Snodde bilden från Olivias blogg!



Reese's
10 Juli 2014, 14:05

Dreglar lite!




Svensk sommar...
07 Juli 2014, 19:09

Vart tog vädret vägen? Det känns inte som att det var idag vi låg ute och solade när man kollar ut genom fönstret. Här i Lidköping kom världens åsk och regnskur förut, aldrig varit med om nått värre. Åskan fixade också så att agregatet i ishallen pajade så förra ispasset var isen ospolad och uppåkt. Får se om dom lyckas fixa det tills ikväll.
 
Träningarna rullar på riktigt bra här och jag känner mig oerhört cpmagajätteas laddad inför Chicago. Innan sista ispasset ska jag ha koreografi med Vicky. Vi ska börja med korta så jag har något att åka nu när jag är iväg. Det börjar närma sig tävlingssäsong, bara 2 månader kvar. 



Det närmar sig...
06 Juli 2014, 20:10

HEEEELT STÖRT!!! Det är bara en liten pyttevecka kvar tills jag åker till Chicago, EN VECKA!!! Är taggad till månen och tillbaks gånger 100000000000000000. 



Lite ledigt
05 Juli 2014, 15:14

Sista passet på denna veckans läger är avklarat och nu är ledig i en dag innan nästa vecka börjar igen. Jag påväg mot Trollhättan för att sedan åka vidare till Uddevalla eftersom det är VM i cross där i helgen så jag ska tillsammans med Mattias och hans familj vara där och kolla. 
Jag hann in en sväng på Hemmakväll innan bussen gick och köpte Reese's pieces. Det måste vara det godaste som existerar på hela våran planet!!! Haha, dock har det samma kilopris som krokodilkött meeeen det stoppar inte mig. Avnjuter dessa godingar som resegodis på min otroligt roliga bussfärd som jag har framför mig. 
Guds gåva till mänskligheten!!



Innan jag dör ska jag...
05 Juli 2014, 11:27

~ Tävla en internationell tävling i konståkning
~ Resa till alla kontinenter 
~ Köpa en rosa bubbla
~ Snorkla i Stora Barriärrevet
~ Sova under öppen himmel



Innan jag dör ska jag...
04 Juli 2014, 13:19

~ Fixa en stor överraskningsfest
~ Skaffa barn
~ Jobba som volontär
~ Vinna stjärnvinst på en nöjespark
~ Flytta till USA och Australien 



Filmmys
04 Juli 2014, 09:02

Eftersom vi slutade tidigt igår, redan vid 7, bestämde vi oss för att ha filmkväll. Alla var sugna på en lipfilm så vi såg "Allt för min syster". Åå vad fin den var men väldigt sorglig. Alla satt och snörvlade ikapp men riktigt mysigt hade vi. 
Idag är sista heldagen och jag får även finbesök av mammi. Det blir en sväng till Ag:s för att köpa tyg till nästa säsongs kortprogramsklänning. Det närmar sig nästa säsong, bara två månader till första tävlingen. 



Innan jag dör ska jag...
03 Juli 2014, 12:41

~ Sätta mig på ett flygplan utan att veta vart det landar
~ Gifta mig
~ Stå längst fram på en konsert
~ Lära mig surfa
~ Jobba som barista i Stockholm



Innan jag dör ska jag...
02 Juli 2014, 20:01

~ Åka Holiday on ice
~ Vara med i en långfilm
~ Jobba som reseledare
~ Bada i ett vattenfall
~ Äta frukost i Frankrike



Lite tomt
02 Juli 2014, 10:19

Kommer stå lite tomt här nu när jag är på läger eftersom det jag gör är tränar, äter och sover. Jag har fixat så att det ploppar upp ett "innan jag dör..."-inlägg dom närmsta dagarna och så kanske jag kikar in någon extra gång. Jag lever iallafall och jag har det kanon!



Skating Camp
01 Juli 2014, 09:51

Jag är på is igen och det känns riktigt bra faktist. Vi tränar tre ispass om dagen och har tre fyspass och tre danspass i veckan. Nu har vi precis avklarat dagens stegpass och next up är dans. Idag ska vi kanske dansa med ett gäng proffsdansare, får se hur detta slutar!