tävling
30 November 2014, 09:21

Jag tror inte att jag har nämnt det men denna helgen är jag i Lund på elitserietävling. Igår åkte vi korta och det gick helt ok. Det var lite för mycket slarv i piruetterna vilket gjorde att jag tappade många lätta poäng. Jag fick 25,61 och ligger 24:a av 29 så poängen är ju bättre än Luleå fast jag kände att jag kunde klämt ut lite till. 
Idag är det långa och jag känner att jag är i ett gött mode. Ut och ha kul är det som gäller!



busselullebak
26 November 2014, 22:39

Jag hade en ledigt från träning idag eftersom det är tävling i helgen så därför skruvade vi upp mysfaktorn till hundra och gick all in på julstök. Vi var en sväng på Hem&Hobby och köpte en del saker att piffa upp rummet med nu innan jul. Mitt rum är nästan redo för jul and I love it. 

Efter våran shoppingrunda startade vi julmusiken och bakade lussekatter vilket var julstämning på hög nivå. Jag känner att jag har tjuvstartat julen men jag älskar allt julstök, speciellt i år, så jag dissar att det inte ens har varit första advent. Jul är kul. 



drömmer
23 November 2014, 16:02

Känner mig väldigt filosofisk denna söndag eftermiddag. Jag sitter och försöker googla mig fram till ett drömyrke och smider planer på vad jag ska göra efter studenten. Det går sådär måste jag erkänna. Det måste finnas något yrke som passar mig som handen i handsken som inte står med på alla långa listor med yrken.

Jag gav nyss upp och hittade lite mer intressanta länkar om att jobba utomlands. Började drömma lite om att flytta till en storstad i USA, bo i en fet lägenhet och jobba lagom mycket så att ekonomin går ihop. Jag fortsatte att kika och hittade jag några fler länkar som ledde till att arbeta som Au Pair. Jag har kanske slängt ur mig någon gång att "jag vill jobba som Au Pair, det vore kul" utan att egentligen veta vad en Au Pair gör. Nu när jag läst lite om det så känner jag mest "JAG VILL JOBBA SOM AU PAIR!!!!!!". Det är något jag verkligen vill göra efter studenten!



sleepover
21 November 2014, 11:21

Jag och Lisa mös riktigt igår med fruktsallad och mycket prat. Kändes välbehövligt att få lite kvalitétstid även fast vi somnade lite för sent. 
Jag kände redan igår att jag var påväg att bli lite förkyld och det blev bara värre under natten så jag har inte fått många timmars sömn. Jag känner mig inte riktigt på topp idag med andra ord men jag pallrade iväg till skolan i alla fall. Det är kort dag så jag får härda ut. 



en liten fråga
20 November 2014, 14:53

Min önskelista inför min födelsedag kan jag inte påstå är jättelång. Jag skulle vilja höra lite vad ni önskar er för att få tips och idéer. Så min fråga till er är, vad önskar ni er i julklapp?



egentligen en vanlig torsdag
20 November 2014, 12:27

Känner mig fett taggad på den här dagen och humöret är på topp. Vi hade sovmorgon i morse men jag vaknade innan klockan ringde, pigg och glá. Jag hade en väldigt lugn morgon och var ändå nära på att missa bussen, haha standard. 
Ikväll ska jag ha sleepover med bästaste Lisa. Hennes föräldrar är inte hemma så vi har FF och hela huset för oss själva. Det kommer bli värsta dunderpartyt, or nooot. 
Jag är allmänt taggad på livet och känner mig lättad över att vi knappt har något plugg. Vi gjorde matte nationella i tisdags och hade muntlig redovisning i engelska igår så nu är det lugnt igen. 
Ha en bra torsdag mina vänner. I morgon är det FREEEDAG!!



ge mig jul i huset
19 November 2014, 13:26

Ååå vad jag längtar till december, snö och jul. Jag har nog inte känt att jag längtar så mycket till allt mys runt om tidigare. Nu längtar jag till allt julstök, julbak, tända ljus och julkalendern mer än själva julafton.
Ljusslingorna är uppsatta på torget och det är sjukt mysigt även om det saknas lite snö på backen. Ge mig julmys nuuuu!!!



något nytt
18 November 2014, 22:50

Jag går nyslingad och nyklippt från frisören idag och jag blev riktigt nöjd. Lite nytt och lite annorlunda, kul med förändring. Jag klippte inte av några mängder utan toppade mig bara och fyllde i utväxten med nya ljusa slingor. Jag la i lite ljusbruna slingor också och jag tyckte det blev riktigt snyggt. Det kändes som att det var på tiden att testa något nytt. Jag har gjort samma slingor sen jag var typ 10 men inte idag. Jag tyckte det blev snyggt och det känns mer naturligt nu!



Hollister
14 November 2014, 10:15

Jag laddade ner Hollisters app här om dagen och hittade alldeles för mycket snygga kläder. Jag hade inte bangat på en shoppingdag i Stockholm eller Malmö just nu men det får vänta ett liiitet tag till. Om 2 veckor är det elitserietävling i Lund så då tror jag att vi åker en sväng till Emporia och Hollister. Me gusta!
 



mixade frågor
13 November 2014, 22:34

Vad har du haft på dig idag?
Tröja från Odd Molly och svarta jeans från Now and Then

 

Ljushåriga eller mörkhåriga killar?
Mörkhåriga

 

Hur många länder har du varit i?
6 stycken

 

Vilka parfymer använder du?

Paris Hilton - Heiress och Ralph Lauren - Big Pony 2.

 

Vilket språk skulle du vilja kunna utantill?
Engelska. Tänk att kunna prata så bra engelska att det var lika naturligt som svenska.

 

Är din pappa skallig?
Haha jag det kan man väl säga

 

Bästa snabbmatskedjan?

CHIPOTLE!!

 

Har du några husdjur?

Ja, en hund

 

Var i Sverige hade du helst bott?

Jag är faktist glad att jag är uppvuxen där jag är men i framtiden skulle jag kunna tänka mig att bo i Stockholm, Jönköping eller Lidköping.

 

Vilken är den godaste Ben&Jerry smaken?

Peanut butter cup eller Cookie dough

 

Minns du vad du har drömt på morgonen? 

Ja ibland. Beror på om jag har sovit bra eller dåligt.

 

Vilken te-smak gillar du bäst?

Jag är inte mycket för te

 

Hur gammal var du när du fick reda på att tomten inte fanns?
Jag var inte så gammal. Jag kommer ihåg att jag såg att vår granne var tomte när jag var typ 4-5 men mina päron försökte ljuga och sa att hon var tvungen att hjälpa tomten. Tror inte att jag gick på det...

 

Vad stod det i ditt förra sms?

"Har vi fysiklabb imorn?"

 

Vem är du mest lik, mamma eller pappa?
Jag brukar få höra att jag är mest lik pappa

 

Dagens humör?
Trött fast ändå glad:)

 

Har du någonsin sett "Hitta Nemo"?
Haha, jaa!! Jag kommer ihåg att jag såg den 2 gånger på bio och efter det har jag nog sett den några gånger.

 

Hur gammal är du om fem år?
21 år och 11 månader

 

Vem ringde du senast?
Mamma

 

Vilken ögonfärg har du?
Gråblå typ

 

Hur många kuddar har du i sängen?
När jag sover, 1. När sängen är bäddad, 8.

 

Någon du saknar?
Min kusin vitamin.

 

Vad gör dig glad?
Komplimanger, överraskningar och bra träninga

 

Vem känner dig bäst och varför?

Min mamma. Tror att det är för att jag verkligen kan vara 100% ärlig och 100% mig själv med henne.




jag idag
12 November 2014, 11:43




bananpepparkakspannkakor
11 November 2014, 17:34

Jag kom på förra veckan att göra bananpannkakor med pepparkakssmak. Kände att jag var tvungen att testa detta och hittade på ett recept och ett fint namn på det som jag för övrigt blev extremt nöjd med, bananpepparkakspannkakor, väldigt logiskt. Detta blev fett grymmegott, mycket godare än vad jag hade föreställt mig. NI MÅSTE TESTA DETTA!!! Här är receptet 

Du behöver
1/2 banan 
1 ägg
1 krm salt
1 krm bakpulver
1 krm ingefära
1 krm nejlikor
2 krm kanel

Gör såhär
Mixa ihop alla ingredienser till en jämn smet utan klumpar. 
Stek dem som plättar i stekpannan.
Ät och njut!!



cozy weekend
09 November 2014, 18:35

Hade FF hemma igår så jag och Elvira hade en mysig systerkväll. Vi lagade tacos tillsammans med musik på hög nivå, kollade på Hawaii five 0 och mös med våran lilla vovve. Så igår var en gosdag. 
 
Dagen har varit en slappardag. Hela familjen (minus Oskar plus Morfar) gick bingopromenad i Högaliden. Det känns som det är pensionärsvarning på det men det är riktigt mysigt. Vi kom hem, käkade och spelade spel innan jag stack iväg till träningen.
 
Hoppas att ni har haft en bra söndag och en mysig fars dag!



gosigt värre
08 November 2014, 10:55

Jag sov tills jag vaknade av mig själv vid 8 i morse och har haft en väldigt lugn och skön morgon. Just nu myser jag i sängen tillsammans med Elvira och Kiwi och ska kolla på ett avsnitt av Hawaii five 0. Dagens outfit; morgonrock och tofflor, helt klart min favorit!
 
 



Mia Törnblom
07 November 2014, 09:40

I onsdags så var jag på föreläsning i Jönköping tillsammans med mamma, Emma och Emmas mamma. Det handlade om självkänsla, att boosta sig själv när man gör bra prestationer och om att inte blanda ihop vem du är med det du gör. Det var Mia Törnblom som pratade och hon var sååå grym verkligen!! Herregud vilken människa, vilken energi. 
Jag köpte hennes bok där också som jag ska börja läsa och jag vill nästan rekomendera den innan jag har läst den för att föreläsningen var så bra. Jag ska börja läsa den och suga åt mig av allt vettigt hon har att säga. 



60 days
06 November 2014, 15:22

För ett tag sen bokade vi resa utomlands till nästa år. Det blev (som vanligt) kanarieöarna som vi ska till och detta året är det Fuerteventura. Ska bli så underbart verkligen och nu är det väldigt sköna att ha något att se fram emot. Jag räknar dagar och läääängtar!!!
 



tur i oturen
05 November 2014, 15:46

Igår släpptes det biljetter till Håkan Hellströms konsert som går på bio. Jag var inne cirkus 2 minuter efter att de var släppta i Skövde och allt var slut. Jag tänkte boka i Jönköping för där fanns det fler platser men det är lite bökigt att ta sig dit. Speciellt eftersom bion går på en måndag.
Idag gick jag in och kollade en sväng till eftersom jag hade hört att det skulle släppas fler biljetter and guess what... Jag lyckades få biljetter i Skövde på tisdagen istället vilket passade bättre än på måndagen. Tjohoo nu är jag glad!!