ATM
29 Oktober 2014, 13:13

Ligger just nu på hotellrummet och chillar i väntan på nästa ispass. De första dagarna var det bara dagläger men nu har vi packat med oss halva hemmet och ska sova på hotell här till lördag. Vi bor i ett av dom större rummen på hotellet så vi har både badkar och dusch, lyx. Schemat ser hyfsat bra ut, 3 ispass varje dag och 1 litet fyspass varannan dag. När vi inte tränar återhämtar vi oss inför nästa träningspass. Det är så mitt höstlov ser ut.fel fokus
27 Oktober 2014, 18:09

Den där känslan av att det alltid finns något som gör en missnöjd. Att det hela tiden finns något som gnager inne i huvudet som gör att man är missnöjd, jag stör mig något oerhört på den känslan. Att det inte spelar någon roll hur bra man gör något ifall det ändå finns minsta lilla som är dåligt så är det där fokuset hamnar. Jag blir så irriterad på mig själv när dessa tankar kryper fram och även när jag ser att det gör det hos andra också. 
 
Jag minns en tävling för länge sen där en tjej klev av isen, storgrät för att hon var så missnöjd, och hennes mamma kom fram för att trösta henne. Först led jag med henne och kände igen mig i att gå av isen efter ett riktigt skitåk, sen hör jag hennes mamma säga "men du slog ju iallafall poängrekord". Hon gick alltså av isen och var fruktansvärt besviken men hon hade aldrig åkt bättre?
 
Lite så kände jag mig efter helgens tävling. Jag gick av isen och var riktigt besviken. Jag var arg i bilen på väg hem och ändå hade jag åkte ett riktigt bra korta och kommit 2:a. Jag blir så förbannad på mig själv när beter mig på det sättet. Jag känner mig lite som ungen med poängrekord som ändå inte var nöjd. Ändå blir jag sådan. Vad kommer helgens tävling betyda om 50 år? Det kommer ju vara en fis i rymden. 
 
Detta gäller inte bara tävlingar utan även skolan, träningar och bland kompisar. Ett fel på ett prov, en stepout på en flip i programmet eller något man sagt fel bland kompisarna, det är inte hela världen. Jag måste på något sätt få in det i min lilla skalle så att jag inte pressar mig till max i allt jag gör. Även om jag just där och då inte känner mig pressad så tror jag att det blir en press i det stora hela. Jag vet inte vad det beror på. Kanske att jag vill alldeles för mycket? Kanske att jag ser för mycket på de stora målen? Jag måste lära mig att se alla de positiva bitarna på vägen och vara nöjd över det jag gör bra. Jag gör saker bra, det vet jag, men jag måste lägga mer fokus på det än på de små misstagen utan betydelse...update efter långa
26 Oktober 2014, 18:34

Jag ska försöka att se det som jag faktist gjorde bra i mitt långa idag. Så från detta program tar jag med mig en bra ögel och en bra hopp i sitt. Jag gjorde också en riktigt bra uppvärmning och gårdagens korta är jag nöjd med. Det var inte mycket annat som stämde idag vilket är väldigt tråkigt eftersom jag känner mig i riktigt bra form på träningarna. Jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag går ut och schabblar till det såhär men det är bara hem och träna mer. Träna, träna och träna.
Jag känner mig lite fånig som är missnöjd över detta för jag slog trots allt säsongsbästa, spräckte 80-gränsen och kom på 2:a plats. Så nu får det vara färdigältat med det. Det är bara att blicka framåt. 
Denna veckan kommer Alexander hit från Chicago för att träna oss så jag hoppas på många bra träningar och nya tips. Efter denna helgen känner jag mig fett taggad så jag ska suga åt mig kunskap som en tvättsvamp. revansch
25 Oktober 2014, 23:25

Kände mig lugn och stabil innan dagens korta och jag gjorde en riktigt bra uppvärmning. Jag gick ut och njöt av att få åka och kände hade inte alls samma skakiga känsla som förra helgen. Jag missade dubbel axeln i programmet, jag stod men den var inte ren, men resten var näst intill felfritt. Jag hade alla levels i alla piruetter och fick med mig bra tekniska poäng. Tråkigt nog låg dom lågt med programkomponenter över lag. 
 
Inför långa ligger jag på 2:a plats med 30,85 poäng och bara 7 hundradelar upp till ettan. Imorgon ska jag behålla samma lugna och säkra känsla och köra all in.tävlingsdag
25 Oktober 2014, 15:33

Hej hopp! Denna helgen är det tävling igen fast den här gången i Alingsås. Jag är inte riktigt lika über taggad som förra helgen vilket jag tror är bra. Jag känner mig i perfekt mode för att tävla! 
Eftersom det inte är så långt till Alingsås och jag startar sent båda dagarna så sover vi inte över natt utan åker fram och tillbaka. Nu jädrar ska jag visa vad jag kan och njuta av varenda liten sekund!
Åå vad jag gillar denna bilden. Den får det liksom att pirra i kroppen precis som när man ska ut på tävling. Det är Stina Fredriksson som är mästerfotografen♥barnkalas
25 Oktober 2014, 11:24

Lisa fyllde år för ett tag sen men vi har inte haft tid att fira henne riktigt så igår blev det  storkalas. Haha Stina och jag fixade iordning innan med ballonger, serpentiner och fiskedamm. Det blev en väldigt flummig kväll med mina två brudar, mycket skratt och flams.
 help a child
23 Oktober 2014, 11:00

Här om veckan beställde jag ett sånt här armband av en tjej som har ett UF-företag. Armbandet kostar 100 kr och pengarna går till att hjälpa fattiga barn i Afrika. Jag gillar idén med sånna här armband men att jag köpte just detta var för att hon ska åka dit och hjälpa dessa barn. Pengarna går alltså inte bara till någon fond eller till forskning. Köp ett ni också, klicka HÄR för att komma till hennes Facebooksida.
 inte riktigt som planerat
20 Oktober 2014, 12:17

Vet inte riktigt vad jag ska säga om mitt långa. Jag har varit väldigt stabil nu det sista och verkligen känt att jag är i toppform så det var tråkigt att det gick som det gick. Det ville sig inte riktigt helt enkelt.
Långa blev ett riktigt magplask och det var väldigt mycket missar. Jag snubblade till innan trehoppskombinationen och det slog slint i skallen så jag struntade i att hoppa, oops. Jag skrattade åt det redan när jag gick av isen och kände att det inte var något att lägga någon vikt i så jag släppte åket redan innan jag hade fått poängen. Jag skrapade ihop 50 poäng i långa och trotts ett dåligt åk lyckades jag klättra till en fjärde plats. 
Nu laddar jag om till nästa helg då det är tävling i Alingsås. Då kan ni ge er på att jag är farlig, TAGGAD TILL TUSEN!!
Favorit i repris från Luleupdate efter korta
19 Oktober 2014, 08:56

Mina tekniska poäng igår var inte riktigt det jag hade förväntat mig av den här tävlingen. Jag hade lite missar i piruetterna och floppade dubbel axel. Jag stod alla hoppen och jag gjorde jättebra stegsekvens men jag fick den streckad. Ha ha, kul... Kändes ändå skönt när jag kollade på judges details och fick se det. Då fanns det en förklaring till dom låga tekniska. 
Jag ligger 7:a med 2 poäng upp till ledaren så idag smäller det, det kan ni ge er på.wohoo heeelg
17 Oktober 2014, 11:06

Min redan slappa och härliga fredag blev ännu slappare och helt fantastiskt bra!! Jag skulle ha börjat vid 11 och slutat 1 meeeen matten blev inställd och jag fixade så vi fick jobba hemma på svenskan. Så det blir en långhelg som ser ut att bjuda på riktigt grymma grejer! 
Eftersom det är hockey cup i Tibro så är våran is upptagen. Vi ska till Skövde och träna idag och i helgen är det TÄVLING. Jag känner mig fett taggad! Har inga andra speciella planer utan ska ladda och fixa inför tävlingen idag. boozta självförtroendet
16 Oktober 2014, 13:20

• Sätt på en härlig låt i lurarna och sjung med

• Tänk positivt – du kan, du vill, du ska! 

• Look Good – ta på dig din snyggaste outfit, fixa håret eller lägg en snygg make up and rock it!

• Förändra något – köp dig tröjan du suktar efter, färga håret eller fixa till dina naglar

• Va rak i ryggen och ha bra hållning

• Var snäll - Ger man någon komplimanger booztar man omedvetet sig själv och känner sig som en bra människa. 

• Gör en lista - skriv ner bra saker som du har gjort, dina bra egenskaper eller goda gärningar. När du känner dig otillräcklig eller dålig kan du kolla på listan och få en påminnelse om att du faktiskt visst är duktigt och klarar saker! 
bling bling
15 Oktober 2014, 13:01

Jag har ju missat att berätta att Lisa kom hem från Cypern för lite drygt en vecka sen och hade köpt med sig detta fina armbandet. Så gulligt av henne♥min sköna böna
15 Oktober 2014, 08:12

Jag var ute med min pingla och promenerade igår kväll. Vi pratade ikapp allt sånt man bara kan prata om när man är ensamma och knallade omkring i lilla Hjo. En riktigt mysig kvällspromenad med bästa sällskapet.

idag är det tisdag
14 Oktober 2014, 13:29

Jag tränade i morse kl 8 och så ska jag träna på min håltimma mellan 2 och 3. Eftersom jag ska tävla i helgen skulle jag bara träna 2 timmar så när skolan är slut så är jag klar för dagen. Skoldagen har varit slapp även fast den är ganska lång men efter skolan ska jag få massage, heaven!!! Ska bli så underbart. Jag älskar massage och det känns behövligt och vältajmat nu innan tävling. Jag har inga andra planer för en tisdag kväll som denna men något lär jag komma på...jag och min babe
13 Oktober 2014, 21:35
Chicago - down town
12 Oktober 2014, 15:04

 min lördag
12 Oktober 2014, 12:47

Det blev en lördag med familjen igår. Efter lunch gick vi iväg och kollade på Oskars handbollsmatch. De förlorade ganska stort och andra laget hade ledningen redan från början så det blev lite tråkigt mot slutet.  
Efter matchen packade vi in hela familjen och åkte till Skövde där vi spelade Laserdome. Det är inte jätteofta vi hittar på något allihop, det är alltid någon som inte är med, men så blev det igår. Mamma och pappa hade inte kört det tidigare men jag tror att dom också hade det riktigt roligt. Oskar dominerade och Elvira kom sist, kan dock inte påstå att jag var jättebra heller. Vi hade en riktigt rolig kväll och avslutade en sväng hemma hos Aleniussons. min vackra stjärna★
11 Oktober 2014, 13:45
frulle
11 Oktober 2014, 11:32

Det är helg och jag har en ledig lördag från träning. Jag lyxade till det och gjorde en fin frukost, kände mig dock ganska orrig när jag pillade för att få det fint meeen det var kul ändå.
 åå vad grymt!
10 Oktober 2014, 16:06

Yes. Yes. Yes. Jag invigde mina nya skenor idag och det kändes till och med lättare att åka på dom än på mina gamla. Jag åkte bra program och gjorde bra dubbel axel. Woho nu behöver jag inte oroa mig för att skenorna sabbar formen inför tävlingen. 
dagens Vilma
10 Oktober 2014, 13:03

Det blev en lång sovmorgon för mig denna fredag eftersom jag hade tandläkartid och inte hann med 9-bussen. Eftersom bussarna mellan Hjo och Tibban går så ofta så fick jag ta bussen in två timmar senare och hade endast en lektion mellan 12 och 13. Härlig fredag!
Ser ut så här denna fina fredag med ett STORT leende på läpparna. vart tog solen vägen?
09 Oktober 2014, 20:41

Tycker att vädret känns ganska tråkigt nu och jag längtar redan efter värme och sol. Jag gillar verkligen inte regn. Det är osmidigt, grått och trist. Visst det kan vara okej en dag då man sitter inne och häckar men hur ofta händer det...? Väldigt sällan. Bara en sån sak som att ta sig till och från busstationen blir krångligt om man inte vill se ut som en dränkt katt när man kommer fram. 
Det blir också så mycket kallare när inte solen kikar fram på dagarna. Det kvittar hur många lager kläder jag tar på mig på morgonen, jag fryser vilket fall.
Det vore såå underbart att resa någon stans nu. Det behöver inte vara 30 grader och inte en molntuss men till ett ställe med lite sol och inget regn. 
Ojdå, sitter och gnäller över vädret. Tror att barnen i Afrika hade kunnat stå ut med lite regn om dom fick ha det så bra som jag har det. Jag ska inte klaga, jag har det jättebra! Fast lite mer sol hade ju inte skadat... Hehe
Bild från Gran Canaria förra året. go träning
08 Oktober 2014, 21:38

Jag gjorde en riktigt bra träning idag med ett nästan felfritt långa. Jag hade koreografi igår och då ändrade vi lite detaljer som gjorde programmet mycket bättre. Känner att jag börjar bli i toppform inför tävlingen nästa helg. Åå vad roligt det ska bli att tävla igen!

Jag har fått hem ett par nya skenor nu också som måste monteras. Min högra skena har börjat spricka och kan gå av när som helst. Det var ett frabiksfel så den är påväg av på mitten. Känns stabilt... Eller inte. Hoppas och tror att det kommer gå snabbt och lätt att åka in dom nya så att jag kan fortsätta med att göra bra träningar. 
miss my American sister
08 Oktober 2014, 15:53

Jag hade verkligen 2 kanonveckor i Chicago i sommras. Olivia har varit i den familjen 3 gånger innan och innan vi åkte dit pratade hon mycket om hur underbar familjen var. Jag var där för första gången och visste knappt att Chicago hade en skyline förrän jag var där. Jag hade höga förväntingar på träningen, staden Chicago och shoppingen såklart, haha. Trots mina höga förväntningar blev det bättre än väntat!!! Det gick inte föreställa sig innan hur fantastiskt det faktiskt var och det går knappt att tro det efter heller. 
Vi hade lite delade åsikter innan vi åkta om vi skulle åka en vecka tidigare och bo i en annan familj en vecka eftersom familjen Carsson var på semester den veckan. Det blev inte så och jag är verkligen glad över det. Jag tror inte att resan hade blivit dålig om vi hade bott i två olika familjer, absolut inte, men att leva tillsammans med denna familjen är ganska svårslaget. Så mycket äventyr som vi hittade på och så mycket kärlek som de gav oss. Det tog två dagar innan det kändes som jag hade känt hela familjen i ett år. 
Jag saknar dom allihop och längtar redan till nästa år♥ underbara höst
08 Oktober 2014, 09:22

 mammi♥
07 Oktober 2014, 11:20

Mamma du är min bästa vän

Du är den som får mig att le igen

När något ledsamt har hänt

Du på mitt humör ha vänt

Du ställer upp och finns alltid för mig

Det är inte så konstigt att jag älskar dig
skulle behöva en dag som denna
06 Oktober 2014, 15:54

Fylld med massor av shopping, massor av glädje och massor av skratt. Ååå vad jag saknar dessa två veckor♥Fin höstdag
06 Oktober 2014, 09:27

I lördags var vädret på topp och jag och Elvira tog med oss mamma ut för att fota. Bilderna blev jättebra och härliga med alla höstiga träd och det fina ljuset. Lajk dem alott!! 
 
Kände att jag behövde lite nytt så jag satt och pillade med designen igår och jag blev riktigt nöjd faktiskt, en lite höstigare variant. 
Fina söstra miWohoo vad grymt!!!
04 Oktober 2014, 23:47

Oskar åkte iväg till Kalmar i helgen för att spela en final i en golftävling tillsammans med en kompis. Det var en tävling där man spelar i par och lyckades man komma till final fick man gratis hotellövernattning och gratis tävling på golfbanan. De lyckades med detta och bättre än så så gick de och vann finalen. DE VANN!!!!! Vinnaren av finalen vann en resa till Dubai. Inte en resa på ett trestjärnigt hotell utan mat 7 km från stranden utan en resa till detta paradis. 
De ska bo på ett nybyggt, 5-stjärnigt hotell på Marjan island som ser alldeles för bra ut. Är väldigt glad för att de lyckades med detta, inte ett dugg avundsjuk, grymt bra jobbat av de. 
Det ser fett oskönt ut att åka hit. Det gör man ju inte om man inte blir tvungen. Lyxig lunch
02 Oktober 2014, 14:35

Eftersom vi knappt inte hade några lektioner idag (jag gjorde bara crossfiten) så käkade jag lunch med mina päron på Vete och Råg. Det finns inget som slår deras räksallad som dom har. SÅ SJUKT GOD. Ett berg med handskalade räkor, kan det bli bättre? Just nu
02 Oktober 2014, 13:29

Gör:
Ska träna tre till fem sen så jag återhämtar mig i soffan med min Kiwster bredvid mig. 
 
Vill:
Känns som det är mycket jag vill för tillfället. Lite för mycket nästan. Jag vill prestera på topp i skolan, jag vill att varje träning ska vara bättre än den innan och jag vill hinna andas och umgås tillsammans med mina vänner och familj. 
Det gör mig lite frustrerad när allt inte går som på räls eller när jag inte når upp till mina höga krav som jag ställer på mig själv. Ändå kan jag inte sänka kraven. Jag kör på tills jag inte orkar mer med skygglapparna på för att nå mina mål istället för att stanna upp och njuta på vägen. 
 
Längtar efter:
Att få tävla i Göteborg om två veckor!!! Jag hade min första tävling i Luleå för 4 veckor sedan vilket är en ganska tidig start. Jag var inte helt förberedd inför den tävlingen, jag hade ont i foten så jag hade bara varit på is och hoppat ordentligt i 1 vecka. Nu känner jag mig sjukt laddad! 
 
Tänker på
Hur jobbig träningsvärk jag kommer ha efter denna crossfit jag nyss gjorde. Har också bestämt mig för att vara positiv och inte gnälla allt för mycket över den oavsett hur hemsk den än kommer att vara. Haha, har typ träningsvärk nu, en timma efter. 
  
Är glad för:
Att alla mina lektioner blev inställda så jag fick en lugn morgon och åt lunch med mamma och pappa. Jag trodde dock enda tills jag var i idrottshallen i Tibro att jag skulle ha idrott så jag har varit där en sväng och vänt (och gjort crossfit...).