Gröna fingrar
30 April 2015, 10:09

För någon vecka sedan var jag och mamma ute på en lite prommenix och gick förbi torget där dom sålde blommor. Jag köpte då med mig en tomatplanta hem som jag hoppas kunna hålla liv i. Tyckte det kunde vara en lite rolig grej att pyssla med. Är dock tveksam på att den kommer överleva...
 



In action
29 April 2015, 11:51

Tre bilder från uppvisningen i söndags
Vi hade iallafall kul även fast vi skämde ut oss lite lagom när vi var troll.



Cypern dag 4
29 April 2015, 11:35

Förmiddagen såg ut som alla andra med morgonpromenad och frukost. Vi gjorde inte så mycket på dagen utan solade och badade flera gånger i havet och även i poolen. Det var strålande sol, knappt någon vind och varmt i luften. Frammåt eftermiddagen trände vi på gymmet och efter dettog vi ett kvällsdopp i havet. 
 
Vi hade hört att man skulle prova Meze om man var på Cypern så det gjorde vi kvällen till ära. Skulle vilja sätta varningsskyltar på den här maten istället för rekomendationer. Meze är många smårätter som man äter och man ska sitta i flera timmar och äta det. Jag och mamma åt på 45 minuter. Först var det någon bricka med röror, oliver och ägg som serverades med sallad till. Sen kom huvudrätterna in och först ut var halloumi. Den var god men sen gick det utför. Vi fick in den ena äckliga rätten efter den andra men det vidrigaste var några små korvar som såg ut som kattbajs. Det gick inte att svälja... Haha det var en rolig grej iallafall men verkligen inget jag kommer att äta igen.
 



Cypern dag 3
28 April 2015, 17:37

Tredje dagen besökte vi Nissi Beach som är en av de vackraste stränderna i världen. Det var dock ganska blåsigt så vattnet var inte så skönt. Vi var bara där i tre timmar innan vi tog bussen tillbaka till hotellet. Det var ändå en upplevelse att se stranden och det var sjukt fint. Vit sand och turkost vatten.
 
På kvällen gjorde vi oss i ordning och käkade på hotellets italienska restaurang. Det var riktigt gott men första kvällen var svårslagen. 
 



Cypern dag 2
27 April 2015, 19:31

Vi började som vanligt med morgonpromenad innan frukost och sen tog vi oss ut till våra solstolar. Den här dagen blev den första som vi badade i havet och det vattnet var helt underbart! Superklart och turkost. Vid lunchtid skulle vi hitta ett supermarket men allt var stängt. Vi hamnade på det goda glasstället igen och lyxade till det med Belgisk våffla till lunch. Under vårat letande av supermarket blev det lite fotande vid en fin liten kyrka.
På kvällen testade vi en restaurang som låg bervid hotellet men den var inte alls lika bra. 



Avslutning
27 April 2015, 12:26

Igår avslutade vi säsongen 2014/2015 med uppvisning. Vi gjorde en liten show och la inte ner så mycket tid på det men ändå blev det bra! Det var riktigt roligt och hela läktaren var fullsatt. Vicky hade solo och vi hyllade henne eftersom hon ska sluta nu. Jag bölade hela hennes solo och hela hennes tal. Hjälp vad vi kommer sakna henne!!

 



Cypern dag 1
26 April 2015, 09:42

Vi kom fram mitt i natten på natten till tisdagen och la oss och stensomnade. Vi vaknade dagen efter och gick ner till frukostbuffén som var riktigt bra! Efter det gick vi en promenad och utforskade stället som var ganska stängt eftersom det var första veckan för säsongen. Vädret denna dagen var helt okej men ändå bättre än vad jag hade väntat mig. Vi solade och jag brände mig i ansiktet redan första dagen...
På kvällen fixade vi oss och letade upp en restaurang som var riktigt bra. Vi avslutade med lite glass med 100% naturliga ingredienser på ett mysigt ställe som vi besökte några fler gånger, hehe. 
 
 



Sista träningen
25 April 2015, 17:51

Tränade årets säsongens sista vanliga träning idag. Känns både skönt men lite tråkigt. Jag är sliten i kroppen eftersom jag inte har varit ledig på 12 dagar och jag har fått ont i ryggen så lite ledighet känns behövligt just nu. Imorgon ska vi ha en liten uppvisning för att hylla Vicky nu när hon slutar och även fira hennes och Joshis prestationer på EM. 



Cypern
24 April 2015, 14:15

Ge mig detta nuuu! Så underbara dagar. Så underbart väder. Så underbart!!! Klaraste vattnet och sand i mellan tårna vill jag ha. 

Jag kollade på lite bilder från resan och kom på att jag inte har visat er några bilder än. Det kommer! Jag ska fixa det i helgen. 



Fredagslyx
24 April 2015, 10:05

Vi startade denna underbara fredag morgon med hotellfrukost på hotellet i Hjo. Jag, Stina, Lisa och Engla lyxade till det och passade på att umgås på våran sovmorgon vilket inte händer varje dag. Det var riktigt mysigt och en bra start på denna fredag. 

Dagens planer är 1,5 timmar koreografi efter skolan, 2 timmar träning ikväll och efter det kommer mammas och pappas kompisar hem till oss. Ser ut att bli en bra fredag!




Carrotgame
21 April 2015, 20:30

Stämningen var på topp i skolan idag och även fast vi hade 5 lektioner så gick dagen snabbt. Elevkåren hade fixat carrotgame på skolan. Man får alltså anmäla sig och då får man en morot och ett namn. Du ska döda personen som står på lappen genom att sätta moroten i ryggen på personen och om du blir dödad är du ute ur spelet. Det kändes som man var med i Hunger games när man sprang runt och gömde sig för att inte bli dödad. Jag är fortfarande vid liv och lyckades döda två stycken idag. Imorgon fortsätter det!



One tree hill
20 April 2015, 12:02




En liten lista
19 April 2015, 16:45

Om du hade fått byta kön för en dag, vad hade du gjort?
Kissat, använt mina enorma muskler som jag hade haft, haft sex och shoppat kläder
 
Vilken är din favoritstad i världen?
Chicago! ÄLSKAR. DEN. STADEN.
 
Du är en superhjälte - vilken är din superkraft?
Kunna se in i framtiden! Hur bra vore det inte. Då vet man exakt vilka val man ska välja. 
 
Vilken är den bästa konserten du har sett?
Håkan Hellström!!! Den enda och den bästa! 
 
Hur många gånger har du varit kär?
En gång
 
Är du riktigt dålig på något? 
Lära mig låttexter. Jag hittar på egna texter för jag kan aldrig höra vad dom sjunger.  
 
Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet?
Bild. Trodde det skulle bli en halvtråkig kurs eftersom mina ritkunskaper är lite si och så men det är så roligt. Just nu bygger vi modeller av friggebodar. 
 
Vilken är din favoritfrukt?
JORDGUBBAR! Finns verkligen inget bättre än missvedens jordgubbar på sommaren
 
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Ehm... Ingen? 
 
Vad är du rädd för?
Att hålla saker, typ mobilen, över ett räcke när man är på höga höjder. 
 
En person du tycker är snygg?
Det är inte så svårt att hitta men snyggaste av de snyggaste måste ju vara Theo James. 
 
Blir du lätt svartsjuk?
Jag vet inte riktigt. Jag tror kanske det för jag övertänker nog ofta småsaker som personen gör omedvetet. Allt sånt töntigt som likes på Instagram eller små kommentarer. 
 
Din favoritkaraktär ur en serie?
Mcgarrett i Hawaii five-0. Asså den serien, looove!!
 
Vilket språk hade du velat lära dig?
Det känns inte som att jag just nu skulle ha någon användning för något annat språk än svenska och engelska. Franska tycker jag är ett fint språk så det hade varit kul att kunna. 
 
Vad för sorts killar faller du för?
Killar med charm, humor och kan klä sig. Det känns mycket lättare att klä sig snyggt som kille så jag fattar inte killar som springer runt i mjukisar eller för korta T-shirtar. Jag tycker ändå att personligheten är det viktigaste, det går ju inte ändra på. 
 
Var vill du åka just nu?
Till min amerikanska familj! Jag saknar dom mer än någonsin och det känns inte bra att jag inte kommer få träffa dom i sommar. 
 
Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Oj jag bli 18 år om typ 8 månader men en bil är något jag önskar mig som jag inte kommer få. 
 
Vad stör du dig på hos andra människor?
Folk som tror de är på en högre nivå än mig som bara låtsas skratta eller inte lyssnar när man pratar. 
 
Var handlar du mest kläder?
MQ och Hollister
 
Vad tycker du är fult?
Unibrown klarar jag inte riktigt av och inte folk med onaturliga hårfärger. 
 
Vad är det pinsammaste du har gjort?
Tror jag är pinsam ganska ofta, hehe. Det är svårt men något av det pinsammaste jag har gjort måste vara när jag kissade på mig i skidbacken framför Oskar och hans kompis när jag var 8 år. 



Gaaash
19 April 2015, 10:45

Åå jag har hittat en av dom bästa delarna av Håkan Hellströms konsert på Spotify! Herre jävlar vad bra den äääär!!
 



Grillkväll
18 April 2015, 09:00

Jag hade världens mysigaste kväll med mina fina vänner igår. Vi grillade för första gången tillsammans i år, åt marängswiss och pratade igenom allt som har med livet att göra. Kändes som det var en välbehövlig kväll eftersom det var så länge sen vi sågs och hittade på något. Ååå vad bra kvällen var. GULD VÄRT VERKLIGEN! 
 



Matteprov
17 April 2015, 09:46

Lite tomt och tråkigt men jag flyttade in i mina matteböcker fram till igår. Provet gick nog bra tror jag så det känns skönt att vara befriad från det. Vi firade att matteprovet var över med glass på torget. Årets första pinnglass! 



Elitseriefinal
12 April 2015, 17:04

Idag var jag inne en sväng i Skövde för att kika elitseriefinalen. Det var Vickys sista tävling i sin karriär för nu har hon bestämt sig för att sluta. Hon kommer forfarande vara kvar i ishallen som tränare och korreograf men hon kommer inte att tävla mer.
Efter hennes åk fick hon stående ovationer av hela publiken och även domarna. Tror inte att det har hänt tidigare. Riktigt roligt att se. Vi lär sakna henne väääldigt mycket!!!



Spontanare med bröder
11 April 2015, 09:38

Jag spenderade min fredagkväll med och Emma. Vi köpte x gram godis innan vi åkte moppe upp till Sigrid där vi såg på Taken 3 och mös. En riktigt bra kväll med andra ord. Mer sånt här vill jag ha!



För det är freeedag!
10 April 2015, 13:44

Ingen lång eller jobbig vecka har varit men ändå fett gött med helg. Har inga stora planer men en lite tripp till Skövde blir det för att kolla på Elitseriefinalen. Jag vill se seniorernas långa eftersom det är Vickys sista tävling. 
Lär nog hänga en hel del i mina matteböcker också... Mindre roligt men ett måste. Vi har matteprov nästa vecka på 86 sidor så det är en del att ta sig igenom. Jag känner mig ändå inte så tyngd av det så det känns okej. 



Fotografering
09 April 2015, 15:05

Tisdag kväll spenderades framför kameran med mina konståkningsbrudar. Vi tog gruppbilder och enskilda bilder med utrustning och en duktig fotograf. Bilderna blev faktiskt bra och det var lite lägligt att ha fotografering nu eftersom jag är lite solbränd, hehe. Vi brukar ha sån här fotografering varje år men av någon anledning så hade vi det inte förra året. Jag hade därför min favoritklänning från förra året eftersom jag inte har fotats i den någon gång. Kul  att fotas i studio, det händer inte varje dag. 



Schweden
09 April 2015, 08:41

Vi landade på svensk mark igen i tisdags morse vid halv 6. Jag lyckades bara sova en timma på planet så jag var gaaanska så trött då. 

Denna resan har verkligen varit en kanonresa även fast det var väldigt tråkigt att Elvira fick vara hemma. Jag och mammi åkte ensamma så vi har haft riktig kvalitetstid. Vi har haft kanonväder hela veckan, ätit på restaurang, tränat, strosat runt, gått promenad i morgonsolen och bara njutit av hur underbart allt har varit. Jag kan inte göra annat än att längta tillbaka sååå mycket och jag hade mer än gärna kunnat åka dit med min lilla mammi igen. 



Dagens utflykt
02 April 2015, 17:32

Efter våran vanliga morgonpromenad och frukost drog vi idag en sväng till Nissi beach. Lisa sa att det var ett måste att åka dit och det kan jag hålla med om. Wow vilket vatten och vilken sand. Vattnet här är lika rent och klart men det var så himla turkost på Nissi beach. Dock var det lite blåsigt så vi var bara där i två och en halv timma. 

Idag har förövrigt varit en lugn dag. Vi köpte lite frukt och sånt på Lidl till lunch och efter det har vi mest slappat. Jag har inte tänkt att träna idag för jag känner att jag har lite ont i halsen. Det vore fett jätteonice att bli sjuk här nere. Det är svårt att ligga och pressa i solen hela dagarna för den är så stark. Jag har fått solexem på fötterna (som vanligt) och brände mig på näsan och bröstet redan första dagen. Jag trodde aldrig att vädret skulle vara så bra som vi har haft det nu och resten av veckan ser bara ut att bli bättre!
Asså kolla havet!!!!



Toppendag
01 April 2015, 17:48

Kan inte säga annat än att jag stormtrivs. Idag har varit en kanondag med väldigt bra väder. Vi vaknade tidigt och planen var att fota soluppgången och ta en morgonpromenad med solen såg ut som en prinskorv bakom lite moln så några fina bilder blev det inte. Vi var tillbaka på hotellet en timma senare och somnade om en stund innan frukost, riktigt skönt. 

Vi har även tagit första doppet i havet, slappat i solen och letat efter en mataffär i en timma. Nästan allt var stängt idag eftersom det är deras nationaldag. Vi slutade på ett ställe med belgiska våfflor och egengjord glass till lunch. Något av det godaste jag har ätit. Vi gick tillbaka till hotellet och solade en stund till innan vi gick till gymmet och nu är vi påväg ut igen. Nu har vi fixat oss och ska äta middag på en restaurang med utsikt över havet. 
Bjuder på en strandbild dagen till ära. Vattnet är helt underbart och jätteklart!