Sista lägerdagen
31 December 2015, 12:08

Igår vaknade jag av att mamma väckte mig 9:40 och jag skulle stå på isen kl 10. Jag var typ blixten för jag hann. En eloge till mig för det. Igår var det bara 2 ispass så jag var hemma redan vid 2. Jag stack iväg en sväng till Lisa och vi fixade lite inför idag. Var inte alls sugen på nyår innan men efter min Lisadejt känner jag mig riktigt taggad inför ikväll. 2016 har många godbitar att bjuda på!
En liten Vilma från SM 2012



Mellandagsläger
28 December 2015, 20:25

Det är läger här i Tibro mellan jul och nyår som alla år. Det är tre ispass och ett fyspass om dagen och det är fyra dagar. Andra dagen är snart avklarad och nu känns det bra på isen. 



18
28 December 2015, 16:48

Firade min 18:e födelsedag tillsammans med mina vänner på juldagen. Vi var hos mig först innan vi gick ut på Husaren. Dansgolvet var litet och Günter spelade, annars var det en rolig kväll. 
En vimmelbild som vi fastnade på



Julafton
25 December 2015, 09:57

Är så tacksam och glad över allt jag har fått och även att jag har min släkt och familj. Vi firade jul hos kusinerna med julmat, julklappslek, paketutdelning och julgodis. En mysig jul! 
Mina två fina



18 barre
24 December 2015, 14:36

Igår firade jag min 18:e födelsedag. Jag var vaken till efter 12 natten till min födelsedag även fast det går emot mina traditioner. Jag måste egentligen somna innan klockan slår över och jag fyller år. Anledningen att jag var vaken var för att Calli hade en överraskning till mig. HON KOMMER TILL SVERIGE I SOMMAR!!!! Det kommer bli obeskrivligt bra. 

Jag blev väckt tidigt på morgonen med paket och sång och jag fick väldigt fina paket av min kära familj. Senare blev jag iväglurad och efter att jag hade blivit guidad runt halva stan slutade vi på spa for Hjo. Jag fick ansikts- och fotmassage.
Jag hade en väldigt bra 18-årsdag och nu är jag vuxen. Kommer dock aldrig känna mig mer än 12 mentalt. 



Julklänning
21 December 2015, 11:03

Jag beställde hem den här klänningen i förra veckan som jag tänkte ha på jul 



Det mest efterlängtade jullovet någonsin
20 December 2015, 11:39

Var pluggfri efter torsdagens religionsprov och tog lov i fredags! Det kunde inte komma mer lägligt. Jag är verkligen i behov av det här lovet. Det invigdes på bästa sätt med mina bröder. Vi drog ner till Göteborg och hälsade på Oliven direkt efter träningen. Jag släpade mitt enorma paket hela vägen, inte det smidigaste direkt. Vi körde paketleken, lagade tacos, köpte godis på världens bästa godisaffär, spelade spel och pratade. Vi var vakna enda till 5 på lördag morgon! Jag minns inte ens när jag var vaken så länge sist. 
Vi vaknade runt tio och knallade iväg och köpte lyxfrukost innan vi drog en sväng på stan. Det här var verkligen grymmaste och mysigaste helgen. Guld värt verkligen!! 



Förra lördagen
20 December 2015, 07:29

Las chicas och jag pysslade och slog in paket här hemma förra helgen! Vi hade det supermysigt och julstämningen var på topp. Haha, det var dock kaos på köksbordet!!



7 dagar till 18
16 December 2015, 20:13

Tiden springer iväg och snart är det jullov. Måste kriga mig igenom morgondagen med ett religionsprov. Vem lägger ens ett prov näst sista dagen? Jag har massa roliga saker planerade framöver! Jag ska besöka min Oliv, ska på julmys på Almnäs, ha kalas för mig, ta min första körlektion, baka julgodis med Lisa och Viktor, fylla 18, fira jul och gå ut på juldagen. 7 DAGAR TILL 18! 



Gåsmamman
12 December 2015, 23:16

Har verkligen fastnat i en ny svensk kriminalserie! Den sänds bara på Cmore tyärr men den är sjukt spännande. Sånt här slukar ju alldeles för mycket tid dock men den är för bra för att prioriteras bort!




Ikväll är det Håkan och jag
09 December 2015, 22:01

Hittade flera citat från Håkans låtar. Kan inte låta bli att tycka om dom även fast dom är en aning pessimistiska. Kan inte riktigt relatera till det han skriver, men det är bra. Den här dagen har varit lite sån. Släpade mig upp ur sängen och hade en sån där dag då man egentligen bara vill ligga instängd på sitt rum med en mysig film. Låter Håkan spelas i lurarna på repeat. Han är bra för alla humör den snubben!



Söndagsångest ultradelux 2.0
06 December 2015, 22:02

Jag har så mycket plugg den här veckan att jag inte ens orkar börja ta tag i det. Jag har pluggat lite lagom till religionsprovet och hoppas på att svenskaredovisningen blir uppskjuten en dag för jag har gjort noll! Jag får göra mitt bästa och göra det jag orkar med. 
Bjuder på en glad Vilma iallafall



Luciafirande
04 December 2015, 11:08

Det är SM nästa vecka så delar av gänget är borta då så därför hade vi vår årliga julavslutning redan den 3:e december. Jag gillar det här dagen så mycket, den gör mig glad. Tomten kom med godis även i år!!
Jag äger ingen röd eller vit klänning så jag fick låna denna av Vicky i år också. Älskar den verkligen!!



December 1th
01 December 2015, 18:01

Det är redan december och jag har inte ens en julkalender. Jag missade till och med att kolla på adventskalendern i morse. Bästa idag är att nyttiga november är över men jag har dock inte firat det. Kanske väntar till fredag iallafall! 
Gosigaste tomten från förra året