Sista dagen
30 Oktober 2015, 08:15

Veckan har verkligen sprungit iväg. Vi har haft roliga träningar med bra övningar och jag har kännt att det flesta passen har gett mig mer energi än vad dom har tagit. Gårdagen var dock lite tung. Jag har nog inte känt mig så här fräsch i både kropp och knopp som jag gör nu på något läger tidigare efter 5 dagar. Jag är fortfarande slutkörd och det ska bli skönt att komma hem och landa lite. Jag kommer vara ledig fram till söndag kväll så kroppen kommer få tid att återhämta sig. 

Vi har varit duktiga och pluggat i pauserna. Igår var det träning, plugg, träning, lunch, plugg, träning, träning, middag, plugg. Jag har fått riktigt mycket gjort i matten men jag måste fortfarande skriva klart en svenskainlämning och en religionsinlämning. Lite mycket direkt efter lovet men jag fixar det här! 
Härligaste gänget!!



Höstlovsplaner
26 Oktober 2015, 09:19

Det efterlängtade höstlovet är här. Känns väldigt skönt med ett litet break från skolan. Idag börjar lägret i Skara med Alexander Vedenin. Jag är riktigt laddad och det ska bli roligt att få nya övningar och tips. Lägret håller på från måndag till fredag och vi kommer bo på hotell alla nätter!! Det här är mitt absoluta favoritläger. 



Fotografering
24 Oktober 2015, 09:47

Igår tog vi kort med konståkningen. Jag kände mig riktigt fin i min klänning och jag hoppas att bilderna blev bra. Det blev en lång dag. Tanken var att vi skulle vara klara vid 18 men vi kom inte där ifrån förrän 45 minuter senare. 
Vi lyckades få till två bilder som var lite seriösa men sen spårade det lite...



För det är looov
23 Oktober 2015, 10:38

Det har varit tungt hela veckan men ändå har jag kämpat mig igenom den. Jag har sovit dåligt varje natt och inte haft någon ork alls. Vi har haft prov i matte 5 idag som har legat och skavt hela veckan. Jag kände ändå att jag hade koll igår och när jag gjorde det idag så gick det riktigt bra. Det var lättare än vad jag hade väntat mig så det känns sååå himla skönt att ha gjort det nu. Vi fick även reda på samhällsprovet som också hade gått bra. Går på lov med flaggan i topp! 

Igår lämnade jag skolan innan sista lektionen. Jag hade ätit något konstigt så jag spydde... Usch, blä, fyy!! Idag mår jag bra iallafall. Eftermiddagen bjuder på träning innan vi ska fotograferas med konståkningen. Både i klänning och inför isrevyn. Efter det ska jag hem och dö i soffan. Jag ska lägga mig tidigt så jag har fullt laddade batterier imorgon!



Monstertisdag
21 Oktober 2015, 09:16

Igår vaknade jag som ett monster, tränade som ett monster, gick till skolan som ett monster och kom hem som ett monster. Jag gjorde en bra insats vad det gällde pluggande av matte när jag kom hem och körde en quick boozt med kaffe och en powernap innan träningen. Min quick boozt funkade och träningen på kvällen gick både bra och jag orkade kötta på. Skönt att kunna vända min monstertisdag även fast det var precis innan läggdags. 

Haha började dagen med att försova mig så jag missade första bussen. Har typ aldrig hänt. Känner mig piggare och gladare idag iallafall så det blir nog lättare att kriga sig igenom den här dagen!!



Söndagsnöjen
19 Oktober 2015, 08:00

Även igår på morgonen var jag ledig från träning så jag gick ut och sprang på morgonen. Det var inte långt utan bara 20 minuter i skönt tempo. Det var såå fint verkligen! Det var en dimma över Vättern och solen sken. 

Senare åkte vi upp till Högaliden och gick en sväng. Det var jättefint där också med massor av spindelväv. Söndagar händer det inte så mycket för mig annars. Det var träning på kvällen, jag pluggade en del matte och lagade lite mat också. 




Kan inte fattaaa
17 Oktober 2015, 23:45

Först väntade jag, sen var allt slut, sen grät jag, sen ringde Vickan, sen var livet komplett igen. JAG HAR BILJETT TILL HÅÅÅÅKAAAAAAN!!! Jag hade verkligen laddat upp för att få en biljett med jag fastnade i kön och kom in när allt var slut. Dagen var förstörd ett tag sen hörde Vickan av sig och berättade att det fanns en till konsert. Jag var för långsam in och fastnade i kö men det gjorde inget för Vickan räddade min dag när hennes kompis sålde en biljett till mig. Det här kommer bli fetaste någonsin!!! 130000 sålda biljetter på 3 timmar. 



DETTA HÄNDER INTE
17 Oktober 2015, 11:00

Helt jävla cpstört!! Håkan på Ullevi den 4:e juni. Jag finner inga ord hur stört bra detta kommer att bli!! Den här gången ska jag stå längst fram. Det är bara en timma kvar tills biljetterna släps. GAAALET!!
Beskriver precis hur jag känner angående detta!
 



Göteborg
16 Oktober 2015, 23:56

Jag har haft mysigaste dagen på väldigt länge med Olivia. Vi började med lunch och shopping på stan så nu har jag kirrat kläder till naturmiddagen som är nästa helg. Vi gick runt och strosade innan vi gick hem till hennes och Gustavs lägenhet som för övrigt var drömmarnas dröm. Jag blev visad nya delar av Göteborg innan vi knallade iväg för att handla. På vägen såg vi ett utkiksställe som vi pallrade oss upp till. Det var verkligen värt den långa backen för där ifråg gick det att se hela Göteborg. Vi var även inne i en enorm godisaffär och köpte lite för mycket godis innan vi avslutade i soffan med tacos framför Inside out.
Vi var inne en sväng på Lush. Vilken affär! 
Såg mitt livs största kanelbullar. Det gick alltså att köpa dom här. 
Vi blev lite mind fuckade av skylten. Frågan är; ska den va upp och ner eller har dom failat totalt?
Se på utsikten med solnedgång. Hade inte kunnat bli finare



Två små Kretabilder
16 Oktober 2015, 13:01

Den här dagen var så otroligt fin att bilderna inte gör Balos beach rättvist. Sällskapet var inte så tokigt det heller. Jag vill göra om det här flera gånger om! Behöver mer resor med mina vänner.  



Studentmössa
15 Oktober 2015, 16:50

Igår var det mössprovning inför studenten. Jag har verkligen inte börjat fundera över mössa, klänningar, hår osv för det känns väldigt långt bort men min studentmössa måste vara beställd om två veckor. Jag var inte förbered på att det skulle finnas så mycket olika att välja på. Jag tror iallafall att jag har bestämt ungefär vad jag ska ha nu. Kan inte fatta att det är min tur att ta studenten nästa år!



En liten trip
15 Oktober 2015, 09:52

Imorgon direkt efter skolan tar jag tåget till Göteborg. Jag ska möta upp min saknade Olivia!!!! Jag har inte sett henne sen sommarlovet slutade eftersom hon lämnade oss för Göteborg. Det blir verkligen helgens höjdpunkt. 
En bild från ett underbart Chicago



Stress x5000
14 Oktober 2015, 22:53

Känner att det är inte mycket jag har klarat den här veckan innan min stressnivå har dränkt mig. Känner mig väldigt stressad just nu. Kan bero på att vi har haft lite i skolan vilket jag har varit väldigt bortskämd med att inte ha under de två första åren. Jag gjorde fysikprov igår som kändes bra och har samhällsprov imorgon. Innan höstlovet ska jag även hinna med ett prov i matte 5 och 2 inlämningar. Ni har säkert märkt att bloggen har kommit i kläm och jag bara har stuckit in ett fåtal gånger för att visa att jag lever. Trots lite stress känns livet i största allmänhet bra. Det rullar på och har sina guldklimpar. Skulle just nu behöva en dag ledig från allt. En dag där jag inte har något inplanerat utan bara kan fokusera på att komma ikapp mig själv. Den dagen kanske dyker upp. Just nu har jag mycket planerat men det är inte bara jobbiga saker. Jag hittar på lite skoj så det går ingen nöd på mig. 



Fredagslunch
09 Oktober 2015, 20:02

Eftersom vi slutar 11 på fredagar och bussen inte går förrän 12 har det blivit så att jag har åkt med Gustav hem. Då har jag inte käkat i skolan utan fixat mat hemma istället. Idag testade jag något nytt av det som fanns i kylen. Jag trollade fram någon form av kycklingbiff och det blev bättre än vad jag hade förväntat mig så jag tänkte dela med mig av mitt recept. 
Du behöver:
150 g kyckling
1 ägg
1 dl broccoli
1/4 gul lök
1/2 vitlök
Salt och peppar

Gör såhär: 
Mixa alla ingredienser i en matberedare.  Stek i stekpanna. Jag gjorde en stor men jag tror det är smidigare att göra flera små. Easy peasy!





Helgen
06 Oktober 2015, 15:28

Tävlingen i helgen gick inte riktigt som jag ville. Korta var bättre än Luleå men det finns fortfarande mer att fixa till. Efter korta låga jag på 30:e plats med 25,34 poäng. Jag var ändå hyfsat nöjd efter korta men i långa lyckades jag inte hålla ihop det. Jag floppade två hopp, hade bara två kombinationer och gjorde fler små missar. Jag känner mig lugn och inte alls nervös men när musiken går igång och jag ska åka blir bena helt skakiga. Jag vet inte hur jag ska få bort det här. Känslan i kroppen är fortfarande bra men mina ben börjar skaka and I don't know why. 
Jag ska börja träna fler träningar i dräkt för att vänja mig vid tävlingsituation. Hoppas det kan hjälpa. Jag känner mig i bra form och träningarna går bra så jag ska "bara" få ordning på mina nerver. 



Dags igen
03 Oktober 2015, 10:56

Bilen rullar mot Mölndal idag för säsongens andra elitserietävling. Jag kör korta idag vid 1 ungefär och jag startar som nummer 2 i 2:a startgruppen. Läget känns stabilt och det ska bli riktigt roligt att tävla igen. Det är juniorerna och ungdom 13 som är med på den här tävlingen så från Tibro är det bara jag, Stina, Sigrid och Nina. 
Från den fina kvällen i torsdags



Världens bästa
01 Oktober 2015, 17:56

När jag blir stor så ska jag bli som du. Min förebild. Min morfar❤️



Rock 'n' roll
01 Oktober 2015, 07:57

Igår var det 250-dagars och rock-tema. Klassen rockade och skoldagen blev mycket roligare än en vanlig onsdag. Vi har inte fått resultatet på vem som vann utklädnaden än det står bog som vanligt mellan Samhäll och Teknik/Natur.