Ut på äventyr igen
31 Januari 2015, 11:15

Nu är vi påväg upp till Stockholm igen för att kolla på damernas långa. Vi åker buss tillsammans med Tibro KK och jag tror vi är framme i globen om ca en kvart. Herre guuuud vad laddad jag är. Idag smäller det, fullsatt läktare och hela klubben är med!!!
En bild från korta på ledaren Elena Radionova



MEGAGRATTIS
30 Januari 2015, 12:34

18 barre och körkort!! Waaah, GRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS!! Hoppas din dag fortsätter att vara helt awesome. 
Min queen! Mängder av grattis!!!



Magiskt
30 Januari 2015, 10:21

Hela gårdagen var helt fantastisk och den kunde inte fått ett bättre avslut. Vilka kanonåk Vicky och Joshi gjorde, helt fantastiskt!!! Båda satte två felfria åk och publiken jublade som aldrig förr. Joshi fick 59,55 poäng och satte svenskt rekord men Vicky lyckades bräcka det. Hela 60,37 poäng fick Vicky och dom ligger 5:a och 6:a inför långa. 
Nu hoppas jag på två lika bra åk på lördag!



EM 2015
29 Januari 2015, 09:06

Denna fina torsdag är jag påväg mot Sveriges huvudstad. Damerna åker sitt korta idag och jag är självklart på plats för att supporta mina vänner! Jag är ganska überexalterad och fett taggad på att bada i konståkning och förhoppningsvis lär vi få se en hel del bra åk. Vi åker hem ikväll men återvänder till Stockholm igen på lördag för att kolla på långa. Jag kan faktiskt hantera en fredag med skola mellan dessa två kanondagar. 
Kör hårt nu och visa alla vad ni går för!



Berlin 2013
28 Januari 2015, 18:07

För två år sedan planerade vi en spontan resa till Berlin. Jag gillar att säga att spontant är bäst men det blev inte riktigt så den här gången. Planen var att se olika sevärdheter, shoppa lite och bada på ett enormt äventyrsbad sista dagen. 
 
Kvällen då vi kom dit hittade vi inte till hotellet så vi var framme närmre tolv skulle jag tro. Dagen där på strosade vi runt i ett kallt Berlin och hade en riktigt mysig dag faktiskt. Vi skulle även hitta till Hollister som bara skulle ligga något kvarter bort. För er som vill till Hollister i Berlin så ligger det på Schloßstraße 15, det hade jag full koll på redan innan. Det jag inte hade koll på var att det fanns TRE STYCKEN Schloßstraße 15 i Berlin. Det tog oss 1.5 timma att hitta dit. Vi hann dit innan dom stängde iallafall. 
Innan vi skulle ut på kvällen för att käka fick min klipska lillasyster för sig att hotellrummet var en gymnastiksal. Elvira stod på händer, smällde i foten i en bordskant och fick ett stort jack, bingo! Hon och mamma åkte till sjukhuset, sydde några stygn och väntade i massor av timmar.
Dagen efter såg ut ungefär såhär:
  
Elvira kunde inte gå men vi försökte lösa det på bästa sätt. Hon och pappa åkte på sightsing i bilen och kikade runt i Berlin. De lyckades åka ut från kartan eftersom Elvira var kartläsare. 
 
Jag och mamma gick på stan och när tiden närmade sig lunch skulle vi möta upp pappa och Elvira. Vi upptäckte då att dom inte hade någon mobil eftersom pappa hade tappat bort sin innan vi åkte. Mamma gjorde en chansning och skickade ett sms till hans borttappade mobil och folk kollade lite snett när vi hoppade av glädje när vi fick svar.
Vi bokade om färJan och åkte hem en dag tidigare. Inte världens mest lyckade resa men en resa som vi alltid lär minnas...



Surfing
27 Januari 2015, 18:44

Detta var något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Det var förbannat svårt men den kännslan av att komma upp på brädan och lyckas glida en hel våg, sååååå roligt!!! Jag SKA lära mig surfa på riktigt. Punkt slut.



Tre från helgen
27 Januari 2015, 11:10




Fuerteventura
26 Januari 2015, 15:56




Långa
25 Januari 2015, 21:50

När jag kom till ishallen idag hängde Kicki ut genom fönstret och ropade på mig att jag skulle börja värma upp. Jag kom i vardagskläder och ouppsatt hår, inte jätteredo för att börja värma upp. Det var åkare som hade strukit sig och jag tror dom var tidiga i tidsschemat också så min uppvärmningstid utanför isen, som normalt brukar vara 40 minuter, blev idag 15 minuter lång. Jag var lite uppe i varv och en aning stressad men jag lyckades lugna mig till uppvärmningen på isen som gick bra. I programmet sen var det lite små missar här och var men jag lyckades ändå hålla ihop det till ett hyfsat bra långa. Poängen i långa blev 54,84, den totala poängen blev 83,77 och jag hamnade på en 6:e plats.

Det var Tibro i toppen. Louise, Vickan, Nina blev 1:a, 2:a och 3:a och Stina, Sigrid, Emma och Jennifer blev 4:a, 7:a, 9:a och 11:a. Jag känner mig nöjd och det har varit en riktigt rolig helg. Så roligt med så många från Tibro, hela 25 stycken totalt! 



DM i Trollhättan
24 Januari 2015, 18:06

Jag befinner mig just nu i Trollhättan för det årliga DM:et. Jag har åkt korta idag och det gick helt okej. Judges har inte kommit ut änmen jag gjorde några missar som drog ner poängen och så tror jag att jag inte fick alla levels i piruetterna. Men det återstår att se. Jag fick 28,93 och ligger 8:a med exakt samma poäng som 7:an. Nu laddar jag om inför långa, då smäller det!!



Himlen i en skål
24 Januari 2015, 12:50

Jag har värsta crushen på det här för tillfället. Frusen och mixad banan. Det är bara att frysa en banan i ca 2 timmar, ta ut den och mixa tills det blir en smet. Easy peasy och dödligt gott!!



Världens bästa morfar
23 Januari 2015, 19:44




It's Friday
23 Januari 2015, 15:56

Redan helg igen. Denna veckan har rusat fram, vilket är väldigt skönt, men samtidigt känns det som att det var länge sedan det var måndag. Jag har inga speciella planer för denna fredag föruom att packa och fixa inför tävlingen. Efter dagens träning känner jag att jag är i rätt mode för två riktigt bra program även fast det har varit lite si och så med dom nu den sista. Jag har slösat på lite dåliga långprogram så nu finns det bara bra kvar, det måste va så.
 



Soluppgång
22 Januari 2015, 08:59

Så här såg alla mina morgonar ut för ett tag sen. Mysiga morgonprommenader innan frukost med en härlig soluppgång. Känner att solen är lite för långt borta för tillfället. Jag behöver den nu, inte massa snö.  



Söndagsfrulle
21 Januari 2015, 17:17

Jag vaknade för hela familjen sjusovare i söndags och tog en promenix med Kiwi. När jag kom hem bestämde jag mig för att fixa frulle till familjen som fortfarnade sov. Det tog nästan en timma att få fram allt och varför det tog sån tid vet jag inte riktigt. Jag kokade ägg, gjorde färskpressad juice, gjorde frusen mixad banan (som jag för övrigt har värsta crushen på just nu), kokade kaffe och dukade fram.  Okej, det kanske var därför det tog lite tid, hehe. Klockan 10 stod iallafall frukosten på bordet!



Competition
21 Januari 2015, 07:58

Vi hade låtsastävling i söndags och till helgen är det riktig tävling. Det är DM i Trollhättan och vi är ett riktigt stort gäng från Tibro som ska dit. Ska bli roligt att äntligen få tävla igen, känns som att det var länge sedan. 
Träningarna går inte kanon just nu men jag känner ändå på mig att i helgen kommer jag att sätta två bra program. Jag ska gå ut på isen och ha riktigt jäkla roligt!!
Arkiverad bild från Luleå



villvillvillvill
20 Januari 2015, 22:20

Låt mig få göra detta om och om och om igen!!!!



Tacomys
17 Januari 2015, 23:54

Min lördag avslutades med FF hos Stina. Vi gjorde tacos, spelade spel och kollade på The Interview. Filmen va riktigt rolig fast lite överdriven, det spårade så på slutet. I det stora hela var den bra, 3.5 av 5 ostbågar. 
Riktigt mysig lördag med min bror. 
Om en tacos kan va snygg va Stinas tacos fett snygg.  



Friday
17 Januari 2015, 09:05

Fredagen spenderades med mina bröder. Först käkade vi på China innan vi knallade hem till Vickan och bakade. Vi slog på stort och gjorde en hejdundrans maffig kaka, oreo mud cake. Det är som en kladdkaka med oreo i, chokladkräm uppe på och toppad med mini marshmallows, oreos och kolasås. Den var fett mastig men väldigt god. En riktigt mysig kväll med mycket skratt.
Snodde bilderna från Vickan



Hola amigos
15 Januari 2015, 09:47

Jag är hemma på svensk mark och tillbaka i vanliga rutiner. Både skönt och tråkigt. Har trivts väldigt bra i värmen och solen och jag kommer sakna det men det känns ändå som att livet rullar på här hemma också. Borta bra men hemma bäst. 
Sista två dagarna blev jag sjuk så det var inget toppenavslut direkt men jag kryade på mig väldigt snabbt och var frisk när vi åkte hem. 
Jag började träna på is igen i tisdags (med nya skridskor) så nu kör jag på för att komma i toppform till DM nästa helg. Det går faktiskt riktigt bra, bättre än väntat och inget ont i fötterna. Igår åkte jag nästan felfritt långa, jag floppade en dubbel axel, men resten var bra och det kändes inte jobbigare än vanligt. Så nu är jag på gång med fulladdade batterier!



Dagen
09 Januari 2015, 23:07

Det är kanon här även fast vädret inte var på topp idag. Vi har spelat tennis, varit med på olika aktiviteter, dansat zumba och spelat spel. Vi pratade också med några spanjorer typ i våran ålder så jag har fått visa upp mina taskiga spanskakunskaper. Vi spalade kort med dom och det var lite knivigt att förstå och göra sig förstådd ibland men mestadels funkade det. 

Idag har jag bokat surfing också så imorgon åker jag iväg och vågsurfar. Waaah vad taggad jag är!!!!!!! I morgon ska vädret vara på topp och likaså mitt humör. Det är svårt att vara på dåligt humör här;)



Ett litet hej
07 Januari 2015, 14:20

Vi landade här i måndags så igår var alltså våran första hela dag. Jag och Oskar började dagen med en löprunda för att se oss lite om. Vi hittade mest vägar med återvändsgränder men också vägen ner till den stora stranden. Det finns massor av aktiviteter att göra. Igår spelade vi tennis och gymmade och idag har jag sprungit, spelat dart och tennis än så länge. Det som står på schemat för dagen är zumba, volkeyboll, luftgevär och gym. 

Vädret igår var lite molnigt och därför smörjde jag inte in mig så mycket, vilket jag skulle ha gjort... Mitt ansikte är väldigt rött. Solen gassade på genom molnen.
Maten har verkligen varit kanon. Jag känner att jag lever lyxliv här nere, vill inte lämna det här stället!!!



Mot solen
04 Januari 2015, 21:25

Väskan är packad, allt är fixat och om 12 timmar sitter jag på planet påväg mot varmare breddgrader. Spricker typ av längtan nu. Ska bli så skönt att komma bort från gråa Sverige och bara det att kunna gå runt i shorts eller klänning ska bli underbart. 
Hotellet ligger precis vid stranden och vädret ser ut att bli bra så jag har en känsla av att resan kommer bli kanon. Där nere sen kommer jag även testa på att surfa. Jag fick det i födelsedagspresent och jag vet inte riktigt varför men det har alltid varit en sak jag ska göra before I die. Waaah kommer ej kunna sova i natt!!!



Ett gott riktigt bra nyår!
03 Januari 2015, 09:05

Firade in det nya året hemma hos mig med god mat och massa skratt. Vid tolvslaget var vi nere vid vättern och sköt raketer och gjorde tre tappra försök till att tända sånna fina lyktor. Det gick sådär... Det blåste typ storm men vi lyckades få iväg en! Mina brudar sov även här, 5 pers i mitt rum, lite trångt men det funkade fint ändå. 
Mitt nyår blev riktigt bra och 2015 ska bli ett grymt år.