Sommarläger
22 Juni 2014, 10:20

Jag har inte varit på is på lite mer än en vecka nu och jag märker att det börjar krypa lite i kroppen. Jag vill inte bara vara på marken och köra fysträning, jag vill vara på is. Mina två veckor på Lidköpingslägret börjar om en vecka, på måndag den 30 juni, men innan dess ska jag försöka ta mig till Skara och åka lite. Mest för att få tillbaka lite iskänsla men också för att det är roligt. 
Jag kommer att sluta Lidköpingslägret lite tidigare för att på söndagen lyfter planet mot andra sidan atlanten (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Hur stört kul kommer inte detta bli?! I Chicago sen kommer jag att träna i 2 veckor för Alexander Vedenin. Jag vet inte riktigt hur många pass om dagen vi ska köra men det blir nog ungefär tre timmar is och en timma fys. Det känns helt CP att det är så nära nu, vart tog alla dagar som jag räknat ner vägen? 
Om exakt
3 veckor
21 dagar
504 timmar
30240 minuter
lyfter planet to the United States of America!!!
 
När jag kommer hem sen är det lite mindre än en vecka ledigt innan Vedenin kommer hit till Sverige och nästa läger börjar. Första veckan av dom två kommer vi träna i Lidköping och andra veckan i Tibro. Det ska bli skönt att få ha ett läger på hemmaplan så man hinner träffa familjen och lite vänner. 
Jag är riktigt taggad på alla läger i sommar. Jag ska ge ALLT för att få ut så mycket jag bara kan av lägrena. Jag ska slitat som ett litet gnu för jag ska utvecklas och göra framsteg och jag ska också se till att ha såå jädra roligt.
Jag bjuder på den där bilden!






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo