Jag är tillbaka
02 Maj 2014, 12:02

Jag har varit lite off ett tag nu men nu är jag back in business. Jag kan fortfarande inte släppa hur sjukt cp-rolig och grymt bra isrevyn var. Jag saknar det något enormt och att veta att det är 2 år kvar till nästa isrevy gör mig deprimerad. DET ÄR 2 ÅR KVAR(!!!). 2 år kvar tills jag kommer få ha så här roligt igen. Detta är lätt det bästa som finns på hela denna jorden, jag älskar verkligen att hålla på med det här. Nog om isrevyn, det går att prata om i år och dagar. 
Valborg spenderades med mina fina brudar och det var verkligen en kanonvalborg. Vi grillade, käkade jordgubbar med grädde och pratade om allt mellan himmel och jord. 
Tidigt dagen efter åkte jag, Stinis och Lisfis med tåg till ett fint och soligt Göteborg. Dagen spenderades på stan i mängder av affärer och jag fick med mig riktigt bra grejer. Vi åt lunch på ett riktigt gott fik och tog även fikapaus på Yoghurt bar.

På kvällen gick vi till Nonna, en jättemysig italiensk restaurang, och åt sååå god mat innan vi sussade i Stinas lägenhet. 

Idag hann vi med lite stresshopping innan tåget gick i en affär som vi hittade när vi knallade hem från restaurangen igår. Kommer nog lite bilder på det jag har köpt när jag kommer hem. 
Det ska bli bättre uppdatering nu, lovar. Puss och kram skumbanan



Anonym

Snälla lägg ut bilder från isrevyn!!!!!



BLOGG:





NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo