Q/A
22 September 2013, 18:04

Q: Hej Vilma skulle du kunna skriva i nästa inlägg hur man gör med armarna i hoppen? (Flip Lutz och ögel) och också om hur du gör din ingång till axel? Man blir så himla peppad av din blogg och du kan så mke så skulle vara jättekul om du gjorde det! :D
 
A: Det är ganska svårt efterson det skiljer endel från person till person men jag ska göra mitt bästa.
 
Ögel
I ögel brukar jag tänka att den bakre armen, höger och du är vänsterhoppare, ska vara högre upp. Det är ganska lätt att den åker ner och då får du inte samma höjd eller rotation. Det blir också lättare att bli rak i luften och då hamnar du rätt i landningen.
 
Flip
Jag har jobbat ganska mycket med min flip det senaste och där brukar jag alltid tänka att det är en korridor. Korridoren är lika bred som dina axlar så armarna måste gå tätt intill kroppen och förbi innan du hoppar upp. När min flip strular är det för att jag går med huvudet för tidigt alltså innan armarna har gått förbi så testa med att fästa blicken på en viss punkt när du hoppar.
 
Lutz
Lutz är nästan samma som flip. Fäst blicken på en punkt, gå förbi med armarna och håll de tighta. 
 
Min ingång till Axel har jag precis ändrat. Jag har dragit ut den mer som ett ägg i stället för en cirkel så att riktningen i upphoppet blir rätt. Jag tycker den funkar jättebra just nu!
 
Hoppas det var några bra tips som kan hjälpa dig!



Julia

Åh vad kul att du svarade och tack för tipsen!
Men hur menar du med att armarna ska gå förbi i flippen? Ska man inte ha inne armarna innan?
:) tack för svaren :)

Svar: Innan du hoppar upp så ska armarna gå förbi som i en enkel. Tänk att du ska hoppa enkel innan du samlar ihop till korset;)
Vilma Lejonberg



BLOGG:





NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo