Konståkningsbabbel
26 Augusti 2014, 23:12

Det enda som snurrar i min hjärna är träning för tillfället. Dom kommande dagarna är det mycket träning inplanerat, allt för att va i så bra form som möjligt till Luleå. Igår tränade jag tre och en halv timma på is och en halvtimma fys. Dock utan hopp, eller endast enkelhopp åt fel håll, så mycket koreografi och piruetter blev det. 
Min fot känns bättre och jag gick på is i fredags och hade programgenomgång i lördags. Jag visade upp båda mina program, utan hopp, för två riktigt bra domare.

Denna säsongen har inte startat riktigt som väntat och därför blir det mycket funderingar kring träningen. Allt har känts så flummigt fram tills nu. Jag har inte vetat när jag kan hoppa, om jag kan åka till Luleå eller exakt vad det är som gör ont i foten. Jag vet fortfarande inte nått av det men det känns som att jag har en plan för hur jag ska göra för att på ett snabbt och bra sätt komma igång igen. Luleå är redan nästa helg vilket är skrämmande nära. 

Jag hoppas verkligen att jag kan börja hoppa dom närmsta dagarna så att jag kan mosa sönder och vara i toppskick till säsongens första tävling. Det vore verkligen guld värt!






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo