10 sanningar
25 Januari 2014, 10:33

Jag har blivit förälskad i paprika den senaste tiden. När jag var liten eller när jag var yngre avskydde jag paprika men jag tyckte det såg gott ut så jag "lärde" mig att tycka om det. Nu är det helt klart i toppen av favoritgrönsaker

Jag har aldrig kysst någon. 

Innan jag bytte klass i 9:an var jag jätte kräsen men sen jag började med Stina, Lisa och Elin äter jag nästan allt. Vet inte om jag ska tacka dom för att jag kommer rulla fram när jag tar studenten. 

Jag kollade klart på alla säsonger av Gossip Girl på tio veckor. Varenda ledig stund jag fick kollade jag även om jag bara hann kolla i typ en kvart. 

Jag har stora och fula fötter. 

Jag har träffat Adelina Sotnikova, Stephan Lambiel och Florent Amodio när jag var med Vicky backstage på Art on ice förra året. Dom är några av dom bästa konståkarna i världen. 

Mina 3 bästa val i mitt liv är att jag började konståkning när jag var liten, bytte klass innan 9:an och valde teknik på gymnasiet. 

Jag har ätit äggröra nästan varje dag sen jag åt brunch med Stina och Lisa vilket är snart 4 månader i sträck. 

Jag kan bli snuskigt ful på snapchat. Så där ful så man bara blir äcklad av att kolla på bilden. 

Jag får svindel när det finns ställen som man kan tappa mobilen på. Typ om någon håller mobilen över ett räcke eller om man går över en brunn. 







NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo