En bror är inte bara en bror för ett år eller två. Han är en vän för livet❤️
02 Januari 2014, 19:27

Gick upp tidigt igår och sa hejdå till brodern min. Han ska ut på äventyr i världen tillsammans med några kompisar och även om jag inte saknar honom nu kommer det bli tomt när han inte kommer hem och klampar i trappan eller ber mig göra frukost åt honom. Han ska bara va borta i minst 3 månader men det blir tomt den tiden iallafall och han kan ju fastna någon stans ut i världen. Han kanske hittar jobb eller skaffar någon tjej från andra sidan jordklotet. Han kanske flyttar dit för alltid! Även fast jag inte tror att det kommer bli så så kan det ju fortfarande ske. 

Kommer kännas konstigt att bara duka fram 4 tallrikar till middagen och inte ha någon som skrattar åt sina egna skämt som mamma tycker är alldeles för grova. Kommer sakna honom vare sig jag vill eller ej men jag antar att det inte kommer hjälpa, han kommer ju inte hem fortare för det. Jag får helt enkelt bara hoppas på att han har det bra, njuter av värmen och inte gör något som han kommer ångra.
Han har sett till att skaffa snapchat innan han åkte iväg så att vi iallafall kan se honom ibland. Han har lovat att ringa på facetime ibland också men om han inte hade lovat det hade väl mamma aldrig släppt iväg honom❤️







NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo