Långhelg☼
02 Juni 2014, 18:16

Jag har haft en riktigt bra långhelg fast jag känner nu i efterhand att jag skulle ha pluggat en aning jättemycket mer. Meeen livet kom emellan och jag tror att jag överlever iallafall. Jag hade tänkt att ha en pluggtorsdag men istället tränade jag, körde ett extra pass och fick finbesök av Lisa på kvällen. 

Jag vaknade vid 9 på fredagen och dök in i böckerna och pluggade som ett litet gnu. Åkte till Skara för att träna några timmar på is och på vägen hem plockade vi upp Mattias. Hade en mysig fredagkväll med grillning och film. 

På lördag förmiddag gick vi ner till Moster Elins och köpte årets första kulglass. Dödligt gott!!
Jag fixade i ordning mig innan vi skjutsade hem Mattias och senare puttrade familjen vidare mot Mullsjö och kalas. God mat (höhö, standard på kalas) och skojsigt att få träffa lite släkt. Rullade hem till Lisa direkt efter kalaset och käkade fruktsallad (dögott!!!!!) innan vi somnade ett par timmar efter midnatt. 

Drog mig hem ganska tidigt på söndag morgonen för att idiotplugga till mitt dunderroliga fysikprov. Tog en paus i pluggandet för 3 timmars träning i Skara, dök ner i plugget när jag kom hem igen och tog ytterligare en pluggpaus med 6 km löpning vid cirkus halv 11. 

Haha, ser ut som att jag har skrivit dagbok på mellanstadiet men men, hela helgen i ett svep. 






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo