Q/A
27 Mars 2014, 09:19

Q: Hej! Jag ska testa 3-3 imorgon så svara gärna snabbt!! 
Basicen känner jag mig ganska säker på men det känns som om domarna kan säga vadsomhelst, de sa till en jag känner att hennes skridskor fräser så hon inte blev godkänd (??) och jag undrar om du har några tip för att se säker ut? Och känna dig säker? I fritestet kan jag allt på träning ungefär (har lite problem med en piruett) men jag blir så himla nervös så jag trillar o missar osv så undrar om du har några tips? Jag blir så himla deppig med om jag inte klarar test.. Finns det nåra tips där med? Tack på förhand :)

A: Hej Julia!
Det domarna menar med att skridskorna fräser är nog att det är mycket skrap. Att hon är för långt fram på taggarna så att det inte blir rent. 
Bestäm dig för att du är säker och låtsas att du är bäst i världen. Säg högt för dig själv innan att du kan vad du ska göra även om du inte känner dig helt säker för då kan du lura hjärnan. 
Det är klart att det är jättetråkigt att misslyckas, det tycker nog ingen är rolig. Även om domarna kan säga konstiga saker så försök att förstå vad dom säger och gör om det till något positivt. Deras uppgift är ju att hitta vad du gör för fel och rätt så försök att ta åt dig det dom säger. Du får ju testa hur många gånger som helst så det har inte jättestor betydelse om du missar, då kan du ju klara det nästa gång. 
Hoppas att det hjälpte lite iallafall och lycka till på testet!






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo