7 sanningar
19 Maj 2014, 09:22

Jag älskar att testa nya saker och att vara spontan. Det behöver inte vara några stora grejer, bara att veta att man gör något man aldrig har gjort.

Jag älskar överraskningar. Det behöver heller inte vara några jättestora grejer som trerätters middag utan bara småsaker som förgyller vardagen. Typ små lappar eller liknande. 

Jag somnar sällan före halv elva. Jag är en nattuggla och det straffar sig lite när det är skola. Skolan börjar typ när jag vill vakna. 

Jag försöker alltid att se saker från den positiva sidan. Inte för att jag alltid tycker det är roligt utan för att inte verka gnällig och jobbig. Jag har dock mina dagar som inte alltid är så positiva. 

Jag har sällan starka åsikter om saker och ting för att jag är rädd för att tycka fel. Känner ofta att det inte spelar så stor roll och att det då är lättare att vara smidig och följa strömmen.

Jag har suttit ner på varenda skolfoto sen jag började skolan. Jag är nu 163 cm kort och lär nog inte bli mycket högre. 

Jag har lätt för att hänga upp mig på småsaker som egentligen inte har så stor betydelse men jag har bestämt mig för att bli bättre på det. Att försöka släppa saker och gå vidare






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo