Prestationsångest
07 Februari 2015, 04:08

Det var ett litet tag sen sen sist men jag vaknade nu och kunde inte somna om. Vad är det ens för fel på mig? Klockan är 4 liksom.
Aja jag flyttade in i min mattebok för ett tag och hade ett jobbigt matteprov i torsdags som inte gick fullt som jag ville. Jag kände innan att jag hade pluggat ordentligt och hade koll på läget men sista uppgiften var bajssvår och jag lyckades inte lösa den. För ett A krävdes 30/33 och den var såklart värd 4 poäng... Men vad gör det om 100 år?
Jag fick försöka släppa det vilket jag har väldigt svårt för. Jag gräver gärna ner mig i en grop och kastar 70 kg skit över mig själv. Jo men bra taktik Vilma för att försöka gå vidare efter något som man inte längre kan påverka... Men jag känner sån press över att få allt (okej inte allt men mycket) att bli felfritt. Jag nöjer mig oftast inte med något som är halvbra och det finns både för och nackdelar med det. 
Efter det här matteprovet har jag drunknat i skit men grävt mig upp till ytan och tagit mig ur gropen igen. Jag har försökt att tänka på vad detta har för betydelse i framtiden och insåg att det var en fis i rymden typ så livet går vidare oavsett om jag har A eller E i matte. 






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo