Berlin 2013
28 Januari 2015, 18:07

För två år sedan planerade vi en spontan resa till Berlin. Jag gillar att säga att spontant är bäst men det blev inte riktigt så den här gången. Planen var att se olika sevärdheter, shoppa lite och bada på ett enormt äventyrsbad sista dagen. 
 
Kvällen då vi kom dit hittade vi inte till hotellet så vi var framme närmre tolv skulle jag tro. Dagen där på strosade vi runt i ett kallt Berlin och hade en riktigt mysig dag faktiskt. Vi skulle även hitta till Hollister som bara skulle ligga något kvarter bort. För er som vill till Hollister i Berlin så ligger det på Schloßstraße 15, det hade jag full koll på redan innan. Det jag inte hade koll på var att det fanns TRE STYCKEN Schloßstraße 15 i Berlin. Det tog oss 1.5 timma att hitta dit. Vi hann dit innan dom stängde iallafall. 
Innan vi skulle ut på kvällen för att käka fick min klipska lillasyster för sig att hotellrummet var en gymnastiksal. Elvira stod på händer, smällde i foten i en bordskant och fick ett stort jack, bingo! Hon och mamma åkte till sjukhuset, sydde några stygn och väntade i massor av timmar.
Dagen efter såg ut ungefär såhär:
  
Elvira kunde inte gå men vi försökte lösa det på bästa sätt. Hon och pappa åkte på sightsing i bilen och kikade runt i Berlin. De lyckades åka ut från kartan eftersom Elvira var kartläsare. 
 
Jag och mamma gick på stan och när tiden närmade sig lunch skulle vi möta upp pappa och Elvira. Vi upptäckte då att dom inte hade någon mobil eftersom pappa hade tappat bort sin innan vi åkte. Mamma gjorde en chansning och skickade ett sms till hans borttappade mobil och folk kollade lite snett när vi hoppade av glädje när vi fick svar.
Vi bokade om färJan och åkte hem en dag tidigare. Inte världens mest lyckade resa men en resa som vi alltid lär minnas...






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo