Tacksamhet
18 Mars 2015, 20:53

Jag känner mig väldigt tacksam just nu. Tacksam för att jag är född i Sverige. För att jag har en familj som bryr sig om mig och gör allt för mig. För att jag har helt underbara vänner omkring mig. För att jag får ha is under fötterna och får göra det jag älskar.
 
Det känns som självklara saker men egentligen är jag, och flera andra, väldigt lyckligt lottade som får ha det såhär bra. Man tänker inte alltid på det när man gnäller över prov och läxor eller tycker ens föräldrar är irriterande. Det finns de utan föräldrar som hade kunnat göra mycket för att få byta med dig eller mig, även fast de är irriterande i morgon. Jag säger inte att man ska tycka prov, läxor och irriterande föräldrar är det bästa som finns men man kan alltid se det som är bra. Det man har som man kan vara tacksam över och uppmärksamma det. Tala om för dina vänner hur mycket de betyder för dig eller uppmuntra någon annan som inte har en lika bra dag.
 
När dagen känns grå, försök ändå att fokusera på att göra någon annans dag bättre och gräv inte ner dig i en stor grop och kasta skit över dig. Försök att sätta guldkant på vardagen och få den att glittra. Hitta alla anledningar till att vara tacksam och berätta din tacksamhet för andra. Världen är full av möjligheter, vi måste bara se de. 






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo