Längesedan
15 Maj 2015, 22:45

Okej hej igen! Har haft fullt i min hjärna några dagar så blogga har jag inte haft en tanke på att göra. Det har hänt lite sedan sist.

I söndags tog jag hand om min själ på Aqua Vitalis (ett spa i Skövde). Jag fick i födelsedagspresent att åka dit med mamma och Elvira. Lika bra som väntat blev det. 

- I måndags var det Cooper, lika jobbigt som vanligt. Jag hade dessutom träningvärk gånger tusen men det gick helt ok ändå. Jag kunde inte ha sprungit fortare så jag är nöjd. 

- I tisdags var det en sju dundrans massor av träning. Tränade på morgonen, tränade på håltimman i skolan och två timmar efter skolan. Lagom trött på kvällen var jag också. 

- I onsdags var jag, Louise och Sigrid i Skara och testade på hur det var att ha grillor på sig och is under fötterna. Riktigt roligt men oj vad fort det går innan det känns ovant. 

- I går hade jag fått en beställning på 4 tårtor som jag levererade efter ett fett jobbigt träningspass med intervaller. 

- Dagen till ära har jag jobbat en stund hos pappa, tränat och pluggat... Det som satte guldkant på fredagen var helt klart att starta dagen med Body balance på gymmet med Vanessa. Verkligen en kanonstart på dagen. 

Veckans höjdpunkt är en riktigt höjdpunkt. Kan knappt fatta att det är sant men jag har bokat reeeesaaaa!!! Första veckan i skolan flyger jag till Grekland tillsammans med mina favoritpinglor. Trodde inte att jag skulle ha en chans att övertala mamma och pappa att åka ensam med Stina, Lisa och Vanessa but I did it!!! Det kommer bli så stört roligt och så underbart att bara sola, bada och njuta av hur underbart livet är. Can't wait!!! 






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo