Torsdag-fredag-lördag
02 Maj 2015, 10:17

Tjoho! Hoppas eran långhelg har startat lika bra som min. Torsdagens skoldag var en dag där vi fixade aktiviteter för att locka dit nästa års elever (som förövrigt redan har valt linje). Det blev inte så lyckat eftersom alla 9:or bara åt mat på skolan och sen åkte hem... Men vi knallade runt på skolan och fördrev tiden på olika sätt. Vi hade även sovmorgon som jag utnyttjade genom ett intervallpass och en tid hos frisören. Jag slingade håret lite ljusare nu innan sommaren och jag blev riktigt nöjd. 
 
Kvällen bjöd på ett bodypump pass med Stina innan vi plockade upp Vanessa, tog en sväng förbi ICA och åkte ut till Stina. Där bjöds det på smarrig mat innan vi tog fram lite (mycket) mys. Glass och naturgodis. Vi pratade fram till midnatt och det var verkligen bästa sättet att spendera min Valborg på. Underbart!
 
Igår kom min lilla kusin hit efter att jag hade pluggat fysik i för många timmar. Vi hade en mysig dag med ett avsnitt av Sveriges yngsta mästerkock, tacomys, brädspel och lite prat. Alltid lika kul att spendera tid med henne! 
 
Dagens planer är att träna lite lätt (har rööövmycket träningsvärk från i torsdags!!!!!), åka in en sväng till Skövde med mammi och Elvira och ikväll blir det 18-årsfest för Engla. Har mycket planerat men jag gillar att ha fullt upp!






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo