Kreta #1
10 September 2015, 13:34

Nu är jag tillbaka på banan igen. Jag såg bilder från Kreta på Lisas blogg så jag blev inspirerad jag också. Vi gjorde ju samma resa så har ni läst det kanske ni får veta allt igen, haha. Den här resan är verkligen oförglömlig och jag vill bara återuppleva den om och om igen. Jag ska ta allt från början med bilder från mobilen.  
 
Vi var lagom taggade när vi lämnade skolan och började våran resa.

Efter ett fåtal timmars sömn gick vi upp, tog ett morgondopp i poolen och utforskade våran lilla stad. Vi inhandlade lite mat och kollade stranden. 
Såhär spenderades de första dagarna, på en madrass i poolen. Det var runt 30 grader i luften och inte ett moln på himlen. Vi trivdes som bäst vid poolen och vi låg faktiskt inte på stranden en enda dag. Det var bara 100 meter till havet så vi gick ner och doppades några gånger. 
Utsikten från våran stora balkong var fin. Man såg ön som låg utanför och lite hav. Saknar våra luncher på balkongen, det var fett mysigt.
Vid den här underbara solnedgången åt vi första kvällen. Maten var inte lika bra som utsikten men en riktigt mysig första kväll. 
 






NAMN
 

MAIL


BLOGG





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo