2015
03 Januari 2016, 12:20

Januari
Månaden började med en utlandsresa. Underbart att komma i väg till lite värme men inte den bästa resan. Vädret var blåsigt, det var flera dagar med mulet och ingen jättevärme. Jag blev även magsjuk och låg inne i två dagar. På dagarna gjorde vi ändå många roliga aktiviteter och jag testade även att surfa för första gången. Det var tjockiskväll hos Vickan med konståkningsbröderna, tacomys med Stina och jag fick en crush på frusen banan mixad till glass. Årets första tävling tävlades i Trollhättan. Det var en av de få bra tävlingarna förra året. Vi var även på plats i Globen och såg Vicky och Joshi tävla EM.

Februari
Jag kärade ner mig i en fjäderlampa som jag för övrigt fick i julklapp, jag drunknade i prestationsångest, hade mellomys med Vickan och lyxade till en måndag med Lisa. Det var även 18-årsfest för Fanny, säsongens sämsta tävling i Jönköping och jag drog på mig feber och förkylning. Jag fick klarare för mig vad jag ville göra efter gymnasiet och försökte lyfta mig själv och tänka positivt. 
Mars
Tjejgänget hade myskväll hos mig och käkade på känsla, vi bokade en resa till Cypern, tog flera promenader och funderade över framtiden. Träningarna gick helgrymt men tävlingarna gick inte riktigt i samma spår. Jag skrattade tills jag grät av klippet på fiskarna i handfatet, lunchade med pappi, hade fikamys med tjejerna, hade uppvisning och jobbade på SKF-trofén. Såg även Insurgent på bio och flög till Cypern. 

April
Hade en underbar vecka med mamma på Cypern, fotograferades med konståkningen och såg Vickys sista tävling. Hade myskväll med Sigrid och Emma med fetma mycket godis, grillade för första gången för året med tjejgänget, hade carrot game i skolan och åt hotellfrukost på våran sovmorgon.
Vi hade uppvisning med konståkningen och vi gjorde även säsongens sista isträning. Firade Valborg hos Stina med henne och Vanessa, fick besök av min kusin och firade Englas 18-årsdag.

 

Maj
Mamma fyllde år, jag bowlade med hela konståkningsgänget, jag pluggade sönder min hjärna med matte, åt premiärglassen för året med Vanessa och återhämtade mig på Aqua Vitalis. Jag sprang Cooper, åkte skridskor i Skara, fick tårtbeställning och jobbade hos pappa. Vi bokade även våran Kretaresa, var på 18/50-årskalas, hade ytterligare ett mellomys med Vickan och sov i husvagn på en Statoilmack i Karlstad. Både pappa, Elvira och morfar blev sjuka så det var allmänt jobbigt att vara hemma. Det var skönt att åka iväg på läger och fokusera på annat.

Juni
Fick reda på att jag inte hade kommit med till elitserien, slutade 2:an, firade Vanessas 18-årsdag, åt glass med tjejgänget, grillade med mina konståkningsbröder och firade Hannas student. Firade även midsommar, åkte på roligt läger i Tyringe och Lidköping och fick även reda på att jag hade kommit med till elitserien.

Juli
Lägret i Lidköping fortsatte, vi åkte båt, gick på slöjdmässan och jobbade lite grann. Hittade min nya favoriträtt (getostsallad med rödbetor och päron), åkte och kollade på trav, shoppade i Jönköping och köpte min konståkningsklänning. Jag var även och fiskade, grillade hos Vanessa och åkte på en shoppingtur med Lisa.

Augusti
Jag var dubbla dagar på Liseberg, grinade över dåligt väder, var på spa på Särö hus, började kolla på Hart of dixie och hade en planeringskväll inför Kretaresan. Hade även picknick med konståkningsgänget, skolkade första skolveckan och drog till Kreta med mina bästa vänner! Helt klart en höjdpunkt på året.

September
Tävlade säsongens första tävling i Luleå, gick på bio med Emma Aleniusson, hade spexfoto och vann en Hockeyresa till Jönköping där jag såg HV71 mot Örebro. Jag lunchade med Oskar i Skövde, det var rocktema på 250-dagars och jag färgade håret mörkare.

Oktober
Tävlade i Mölndal och åkte korta till fel musik, var stressad över skolan, hade en underbar dag/kväll i Göteborg med Olivia, beställde min studentmössa och fick biljetter till Håkan den 5:e juni. Jag sov alldeles för lite, åkte på läger i Skara, pluggade som en galning, spydde i skolan, fotograferades med konståkningen och var på halloween på Liseberg.

November
Gjorde 2 bra matteprov, tävlade i Linköping, var ganska mentalt instabil utan att veta vad det berodde på, hade myskväll med plockmat tillsammans med Lisa och kunde inte fatta vad som hade hänt i Paris. Jag slingade även håret en gång till, tävlade en bra tävling i Stockholm och det var 200-dagars med sporttema. Jag lyckades även dra på mig halsfluss och rörde knappt en fena på en hel vecka och köade i 4 timmar för att shoppa loss på inflight rean. Var även väldigt dålig på att fota.

December
Efter att ha haft nyttiga november så blev det onyttiga december. Vi hade luciafirande på is, drunknade i plugg, knarkade Håkan-låtar, kollade klart på hela säsongen av Gåsmamman och hade ett till luciatåg på is. Jag stressade alldeles för mycket över skolan, jag och mina konståkningsbröder åkte ner till Olivia och hade en av de bästa kvällarna på året, det var julgodisbuffé på Almnäs och jag tog min första körlektion. Jag bakade julgodis med Viktor och Lisa, fyllde 18, firade jul, hade min första utgång och julpysslade med tjejgänget. Avslutade året med ett riktigt roligt mellandagsläger och ett kanonbra nyår.NAMN
 

MAIL


BLOGG

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo